Şimdi Ara

Asus, Zenfone serisini bitiriyor: Zenfone 10 serinin son modeli olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Teknoloji devlerinden Asus, geçtiğimiz ay yeni akıllı telefonu Asus Zenfone 10'u piyasaya sürmüştü. Özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine toplayan cihaz, birçok kullanıcı tarafından tercih edildi. Ancak ortaya çıkan yeni bir rapora göre Asus, Zenfone serisi bitiriyor olabilir.



    Ayrıca Bkz.YouTube Music, kullanıcıların uzun zamandır beklediği o özelliği Türkiye'de kullanıma sundu



    Asus'un yeniden yapılanması, Zenfone serisini bitirebilir



    Haziran ayında Asus, çalışanlarına yaklaşmakta olan bir organizasyonel yeniden yapılanmayı duyuran dahili bir mektup yayınladı. Çalışanlarına işten çıkarma olmayacağına dair güvence vermesine rağmen şirketin Temmuz ayında PC departmanındaki işgücünü azalttığı ortaya çıktı. Bu, hem Tayvan hem de Çin'deki çalışanları etkiledi. Ancak iddialara göre şirketin küçültme çabaları bu hamle ile sona ermedi.




    Kısa bir süre önce, durum hakkında bilgi sahibi olan bir kişi, ticari departman içindeki çeşitli birimlerin, mühendisler ve satın alma gibi ekipleri etkileyecek ve iş gücünde %50'lik bir azalmayla sonuçlanacak önemli bir azaltmaya gidileceği konusunda bilgilendirildiğini açıkladı.



    Cep telefonu birimine entegre edilen ancak daha sonra işten çıkarılan çalışanların işten çıkarılmasının arkasındaki nedenler de içeriden bir kişi tarafından gün ışığına çıkarıldı. Bilindiği üzere Asus'un cep telefonları ROG ve Zenfone serileri olarak kategorize ediliyor. Ancak Zenfone 10 modelinin bu serideki son nesil olacağı öngörülüyor. Dolayısıyla Zenfone ekibi gelecekte ya başka departmanlara entegre edilecek ya da doğrudan ROG ekibiyle birleştirilecek. Asus'un ticari departmanındaki mevcut işten çıkarma turunun önümüzdeki aya kadar devam etmesi bekleniyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/08/27/zenfone-10-series-could-be-last-generation-as-asus-continues-organizational-restructure/







  • Zenf10 yapsınlar adını.

  • PC ve notebook pazarı küçüldükçe şirketlerde mecbur küçülüyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günümüzde artık kullanıcılar için ellerindeki telefonlar yeterli geliyor yeni bir telefona geçmek kullanıcının günlük kullanımı için pek bir fark yaratmıyor hem de yeni telefona geçtiğin zaman yapılması gereken kurulumlar angarya bir hal alıyor. Firmaların tepe model eksiksiz dolu modelleri kayda değer değişiklikler ile en erken 2 yıllık periyotlar ile piyasaya sunmaları mantıklı olacaktır. Yapmaları gereken en önemli şey uzun süreli yazılım desteği vermeleri.

  • gun kullanıcısına yanıt
    asus'un türkiye'den çekilmesi zaten vizyonunu gösteriyor. ilk telfonları saçma sapan işlemcili ile geldiği halde marka algısıyla bir hayli popüler oldu ama devamını getirip ısrar etmediler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.