Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
137
Favori
461.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. son zamanlarda bluetooth sorunu yaşıyorum.iki üç denemede bir çalışıyor.ne yapabilirim?garanti bitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel ses seviyesi çok düşük de, bunu arttırabiliyor muyuz acaba?
    Diğer modellerin yamaları falan varmış da, Zenfone 2 için bulamadım.
  • Arkadaşlar ön kamerada sorun varsa(ikon göstermeme, çalışmama gibi ) Kamere versiyonu 2.0.70.2 ile güncelleyin . https://asus-camera.id.uptodown.com/android/download/1985070
    Benimki 2.0.6 idi 2.0.70.2 ile güncelledim şu an çalışıyor.
    Dosyayı indirip manuel olarak güncelledim (Denediğim android version 5.0 diğerlerini denemedim)
  • Sistem arayüzü durdu diyor Zenfone 2,
    Wipe chace menüsünde ölü Android geliyor ve kalıyor.
    Ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim telefonla hızlı şarj uyumlu bir powerbank kullanan var mı? Powerbank almak istiyorum ama hızlı şarj desteği olsun zenfone 2 için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digiogi

    Bizim telefonla hızlı şarj uyumlu bir powerbank kullanan var mı? Powerbank almak istiyorum ama hızlı şarj desteği olsun zenfone 2 için.
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-3-tasinabilir-sarj-cihazi-gumus-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV00000B8GOR?magaza=Hepsiburada

    Merhaba linkteki ürün olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: htepeli

    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-3-tasinabilir-sarj-cihazi-gumus-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV00000B8GOR?magaza=Hepsiburada

    Merhaba linkteki ürün olur.

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler.




  • Zenfone 2 telefonumu android 9 yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olacak var mı ?
  • bekir1517 B kullanıcısına yanıt
    Bende arıyorum ama kimse artık ilgilenmiyor bu telefonla galiba hep Zenfone 2 Laser ile ilgili yazılar çıkıyor karşıma bulursanız bana da haber edin hocam, hiç anlamam bu işlerden ama açıklayıcı bi şekilde anlatan olursa bende arıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanrecep -- 24 Ağustos 2019; 10:31:40 >
  • arslanrecep kullanıcısına yanıt
    Bulursam ederim de Android 8 var mı sende ?
  • bekir1517 B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam resmi olarak gelen en son güncelleme var 6.0.1 var şuan.
  • Merhaba, zenfone 2 telefonum kendiliğinden kapandı ve titremesine rağmen bir daha açılmadı. Pilden dolayı denildiği için yeni pil aldım ve taktım.
    Telefın açıldı ama ekte gönderdiğim fotoğraftaki gibi ekran geldi. Windows bilgisayara bağlayıp format atmaya çalıştıım lakin telefonu bilgisayar görmüyor. Driver ları v.s. de yüklememe rağmen.

    Bana yardım edebilecek, yol gösterebilecek birisi var mıdır acaba? ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆




  • bekir1517 B kullanıcısına yanıt
    lineage os kurulabilir ama çok kararsız, 8.0 kurup denemiştim sim kart okumuyor vs birçok problemi var. şu an borets rom kurulu, 7.1 görünümlü 6.0 kulanıyorum en stabil çalışan rom şu an bu. cm nin sitesinde 14.1 kaldırılmış yüklemek için bulamadım.
  • grafikermc G kullanıcısına yanıt
    brick olmuş sanırım, internette nasıl kurtarılacağı hakkında yazılar vardı. güvenilir bir sayfadan anlatılanları uygularsanız belki kurtarabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daddycool30

    Bu mesaj silindi.
    Bulabildiniz mi?
  • Arkadaslar instagramda videolari ve videolu storyleri oynatmamaya basladi telefon ne yapmam lazim sizce? Tarayicidan oynatiyor sorun uygulamada. İnternette yazan yöntemlerin hicbiri yaramadı. Sadece instagram özelinde böyle bir sorunum mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suskundalga05 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın sorununun aynısı benim başıma geldi.
    Gelen ya da giden aramalarda ses gitmiyor ve gelmiyor. Ama watsap aramalarında hiçbir sıkıntı yok. Daha doğrusu telefonda başka hiçbir sıkıntı yok. Çok ilginç bir sorun. Sim kart girişlerini de orijinaliyle değiştirdim fakat düzelmedi. Çözüm önerebilecek var mıdır ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon 2016'nın başından beri bende Zenfone2ZE 32 GB modelini almıştım. Sert bir şekilde yere düşmeden dolayı bir kaç kez servise gitti tabi bu süre içinde. Telefon yeğenlerimin ellerinden de geçti, oyun gibi şeyleri yoğun şekilde oynadıkları zaman oldu. Telefonun yaşadığım ve kronik olan tek sorunu sim kart olayı. Bazen 15 saniyelik bir süre için kapsam dışı oluyor. Yavaş yavaş bataryası da ölmeye başlıyor. Ama hala normal kullanımda güzel bir kullanım veriyor.

    Düşme olayından sonra her ne kadar servise gitmiş olsa da kamerası bir türlü randıman tutmadı. Bazen kamera açınca donuyor kamera çekmiyor. Instagram da video hikaye çekmeme müsade etmiyor. Çok özenle kullanılmamış bir telefon benimki ama ona rağmen telefonu yerden yere vuranları anlamıyorum.

    Telefon hala akıcı bir şekilde sayfalar arasında geçiş sunuyor. Ben bu telefon ile düşük performans ile de olsa PUBG oynadım uzun bi süre. Açıkçası üretim tarihine bakılınca çokta iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum. Servisleri de bazı şeyleri sorgusuz sualsiz değiştirdi yolladığımda kullanıcı hatası olmasına rağmen. Ben telefon ölene kadar kullanırım bunu. Telefonu kullanım detaylarınızı verip yerden yere vurun bence. Belki de çok hor kullandığınız için veya telefonun donanımsal şeyleri ile uğraştığınız için istediğiniz performansı almıyor olabilirsiniz. Şunu da unutmayalım günümüz hızlı tüketimi dünyasında her telefona insanlar alırken 2 sene pay biçiyor. 2 sene idare etsin sonra yenisini alırım diyor. Genel düşünce bu. 3 seneyi bitirdiğim Asus hala gayet başarılı...




  • ben önce düşürdüm telefonun ekranını kırdım telefoncu denen adi herif nasıl bir ekran taktıysa çift tıklama gitti sonra ekran bulanık hale geldi
    şimdide sarj entegresi bozulmuş bulamadılar attım duruyor öyle
  • ZenFone 2 (ZE551ML) Modelini kullanıyorum şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama bir kaç aydır Instagram'da çok fazla kasmalar oluyor telefonun donanımına göre sosyal medya uygulamasında kasmaması gerekiyor önceden bir sıkıntı yokken aptal Instagram'ın getirdiği güncellemelerle kasmaya başladı. Android sürümüm 5.0 androidi 6.0'a yükseltsem bir sıkıntı olur mu? Benim gibi başka Instagramda sorun yaşayanlar var mı?
  • 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.