Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK Pro UX501VW-FY103T (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emolution

    Evet üzerinde Windows 10 yüklü şekilde geldi.

    Muhtemelen ölçekleme problemi windows 10 ile çözülmüştür. Son olarak cihazı beyaz rengi gösterirken bir foto atmanız mümkün mü? Hatta yanında birde başka bir notebook olursa beyaz gösteren harika olur.
  • UX501VW lere gore daha hesapli model olan N552VX modelini bekliyorum bende.

    Su anda satista degil ama beklemeye deger gibi gorunuyor,

    http://www.asus.com/Notebooks/N552VX/?SearchKey=N552VX/

    Specs:

    http://www.asus.com/Notebooks/N552VX/specifications/




  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Aslında bu laptopta da yabancı sitelerde ölçekleme sorunlarından bahsedenler olmuş. Ancak şikayetler belirli programlar için dile getirilmiş. Windows 10 kesinlikle bu çözünürlükle uyumlu sorun yaşamazsınız. Beyaz ekran görüntüsünü en kısa zamanda yükleyeceğim ancak maalesef başka laptop yok :) Acer ım bozulduğu için aldım bunu. Bugün yarın yüklerim inşallah biraz yoğunum bu ara malum Afganistan.
  • 4 aydir ux501jw ds 71t modelini kullaniyorum. yurtdisindan urun getirme sansiniz varsa xps 15 oneririm. urun guzel tasarimli, ince, ssd'si cok hizli vs. ancak ekrani cok cok kotu. asiri parliyor ve sarilar koyu gercekten. bataryasi 96wh oldugu icin uzun gider diye almistim fakat bekledigim 6-7 saatleri goremedim. ayrica ekran kartinin 2gb olmasi oyun icin sikinti yaratiyor, ornegin gta v'te texture quality medium ustune cikartirsaniz vram getmiyor 2 gb'i geciyor. 860m 4gb'lik notebook bu bilgisayardan yuksek ayarlarda acabiliyor. ayrica xps 15'in cercevesiz tasarimi daha guzel ve bu bilgisayarin metali cok kolay ciziliyor su an ust bolgede bircok cizik var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paul Leonard Newman

    4 aydir ux501jw ds 71t modelini kullaniyorum. yurtdisindan urun getirme sansiniz varsa xps 15 oneririm. urun guzel tasarimli, ince, ssd'si cok hizli vs. ancak ekrani cok cok kotu. asiri parliyor ve sarilar koyu gercekten. bataryasi 96wh oldugu icin uzun gider diye almistim fakat bekledigim 6-7 saatleri goremedim. ayrica ekran kartinin 2gb olmasi oyun icin sikinti yaratiyor, ornegin gta v'te texture quality medium ustune cikartirsaniz vram getmiyor 2 gb'i geciyor. 860m 4gb'lik notebook bu bilgisayardan yuksek ayarlarda acabiliyor. ayrica xps 15'in cercevesiz tasarimi daha guzel ve bu bilgisayarin metali cok kolay ciziliyor su an ust bolgede bircok cizik var.

    SPX 15 i incelediniz mi peki? Sharp ekranı daha mı iyi sizce? Başka Artısı var mı?


    Bu arada Dell in fiyatı neredeyse 2 katı asus un.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 21 Ocak 2016; 0:23:24 >




  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    gozumle gormedim fakat su videoya
    https://www.youtube.com/watch?v=SFRHPLBD24A
    ve notebookcheck incelemesine goz attim. ama ux501 icin herhalde bu kadar parlak olamaz bir ekran disarida kullanmak neredeyse imkansiz. xps 15'in cercevesiz tasarimi bence cok daha guzel ve ben alsam mat hd modelini tercih ederdim 1780 dolarlik. hatta ux501'in ekrani mat hd olsaydi cok cok daha memnun kalirdim fakat oyle bir secenek sunmamislar
  • Kimse var mı?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.