Şimdi Ara

ASUS - ROG Strix 18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu cihaza ne dersiniz? Bu fiyata değer mi sizce? Şuanda Amerikadan gelecek olan kuzenime aldırmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.


    https://www.bestbuy.com/site/asus-rog-strix-18-240hz-gaming-laptop-qhd-intel-13th-gen-core-i9-with-16gb-memory-nvidia-geforce-rtx-4080-1tb-ssd-eclipse-gray/6531333.p?skuId=6531333



    Ya da bu Scar 16 versiyonu var fakat arada 400$ fark var. Aşırı kararsız kaldım.



    ASUS - ROG Strix 18
    ASUS - ROG Strix 18www.newegg.com
    ASUS G634JZ-XS96 Gaming Laptop Intel Core i9-13980HX 2.20 GHz 16.0" Windows 11 Pro 64-bit - Newegg.com
    https://www.newegg.com/off-black-asus-rog-strix-scar-16-g634jz-xs96-gaming/p/N82E16834236368?item=N82E16834236368



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 28 Nisan 2023; 18:30:39 >







  • İki seçenekten hangisi dersen Bestbuy. 18" ekranda oyun daha keyifli olur. Ayrıca kasa daha geniş olacağı için ısınma sorunlarını bir nebze azaltır.

  • Hocam bu 18 inc fakat diğeri scar serisi daha üst düzey kasa kalitesine sahipmiş sanırım. Acayip kararsızım aradaki 400$'da çok aslında.

  • ysn61 kullanıcısına yanıt

    2560 x 1600 çözünürlükte oyun oynayacağın için işlemci ve ekran kartına aşırı derecede yük binecek bu sefer ısınma sorunları çıkacak. Donanımın ömrünü kısaltacak. Kasaya değil içindekine bak. Taş gibi laptop. Taş yani taş.

    Bu çözünürlüğün tadını küçük ekranda alamazsın. Hemde paran cebinde kalsın. Karar senin hangisi hoşuna gittiyse onu al.

     

  • Teşekkür ederim hocam, zaten soğutma kalitesi olarak asus çözmüştür diye düşünüyorum artık işi. Sadece paneline laf etmiş çoğu kişi ışık sızması var diye.

  • Amerikada scar 16 kullaniyorum hocam. 400 dolar ciddi fark benim butcem olsa 18 alirdim ama. Sogutma olarak mucize beklememek lazim ama 90 ustu cok nadir oluyor bf 2042 oynuyorum. Islemciyi öldüren bir oyun gercekten. Ekran kalitesi mukemmel otesi gercekten. Varsa spesifik soru alabilirim
  • onami O kullanıcısına yanıt

    Hocam kasa olarak scar serisi daha kaliteli dimi? Aşırı kararsızım 400$ çok ciddi fark gerçekten. 18 inc olan model hayli hayli yeter gibi bana ama çokta büyük gelir mi diye tırsıyorum uzun zamandır 15 inc laptop kullanıyorum bu yüzden tedirginim. Bir de bu asusların panellerine hep şikayet edilmiş yorumlarda sizin cihazın paneli nasıl hocam?

  • ysn61 kullanıcısına yanıt

    Valla hocam panelden hic bir sikayetim yok acikcasi görüntü olarak. Isik sizmasi vs yok bana oyle de denk gelmis olabilir. Arkadasiniz kutusunu acar bakar cogu yer iade aliyor zaten microcenter bestbuy vs. Sadece cok ince geldi bana bazen kod basinda dururken tutuyorum ekrani hemen elimi geri cekiyorum kirilacakmis hissi geliyor. Sanirim yeni kasalarda cift egzos var o nedenle soğuk muadillerine gore. Bu arada ekran karti watt kisitlamasi felan da yok bazi markalar gibi full performans alabiliyorum 4070ten. Siz de mutlaka bakin tdp oranlarina. Bazi markalar ekran karti cipini ayni kullansa dahi isi ve power problemleri nedeniyle dusuk watt ile calistiriyorlar. Ekran karti ısısı 73 75 civarı. Islemci de dedigim gibi diger oyunlarda 70 civari. 32gb ram 4070 lisini aldim bu arada ben. Ekran buyuklugu de 18e gore kucuk tabi ama yeterli fps oynayabiliyorum rekabetci sekilde . Gunluk isler icin 2.monitor oldugu icin onunla idare ediyorum genis is yapacaksam. Disarda kullanim icin vs de bence yeterlidir.


    Ayrica simdi gordum newegg linkiniz backordered statusunde yani garanti vermez urunu sağlayacağına dair. Eger imkaniniz var ise amerika vpn ile microcenterdaki urunlere de goz atabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onami -- 29 Nisan 2023; 2:51:57 >




  • onami O kullanıcısına yanıt

    Siz deyince şimdi microcenter'a baktım. Bu cihaza ne dersiniz çok iyi indirim yapmışlar.


    https://www.microcenter.com/product/662552/msi-raider-ge78hx-13vh-070us-17-gaming-laptop-computer-dark-grey

  • ysn61 kullanıcısına yanıt

    Hocam hepsi gayet iyi ve yeterli lutfen bu fiyatlara eyalete gore yuzde 10 15 arasi vergi binecegini de unutmayin alirken. Msi kalitesini tam olarak bilmiyorum ne desem bos, ama gosterdiginiz urunler teknolojinin ust segmenti hepsi. Msi avantaj olarak 2tb ssd ele alabilirsiniz sadece.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onami -- 29 Nisan 2023; 17:24:9 >
  • onami O kullanıcısına yanıt

    Hocam vergi yok delaware'den teslim aldıracağım. Fakat siparişi verdim anında iptal etti best buy. 2 kere denedim 2'side iptal oldu. Yurt dışından aldığım için mi acaba? Vpn açıp aldım ama.

  • Ben amerikadan bestbuydan tr kartla alisveris yapabiliyorum online. Odeme problemi mi yoksa site kabul mu etmiyor siparisi. Karttan cekilen provizyon vs varmi?
  • onami O kullanıcısına yanıt

    Bestbuy ile görüştüm kart sahibi ve adresi uyuşmadığı için sistem otomatik reddediyormuş siparişi. Fakat ödeme ekranında sadece amerika adresi girdirtiyor bunu çözemedim hocam. Türkiye adresimi billing adress'e giremiyorum ki. Var mı bir yolu?

  • Yok hocam kart eger us disi ise billing girmenize gerek yok. Ben 2 hafta once aldim online. Garip gercekten. Isim uyusmazligi nedeniyle olabilir mi acaba? Amerikalilar bu kart security olaylarina biraz takilmis durumdalar. Kara para aklama calinti kart vs muhabbetleri nedeniyle. Eger oyleyse pickup yaptirip arkadasinizin almasini saglayabilirsiniz magazadan. Kargoda bazen her zaman olmasa da pahali seyler de bazen kargocular imza kimlik isteyebiliyorlar. O nedenle pickup person olarak arkadasinizi secip aldirabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onami -- 30 Nisan 2023; 3:11:56 >
  • FPS'yi sınırlamıyorsa çözünürlük sıcaklığı etkilemez aslında. Nasıl kullanacağına da bağlı yani.

  • Blitz. kullanıcısına yanıt

    Çözünürlük derken 1440p doğal çözünürlüğü olan monitörde oyunu 1080p de oynarsan ekran kartı ve işlemciye binen yük daha az olacağı için ısı da daha düşük olacaktır. Ama görüntü kalitesinde kayıp olabilir.

  • onami O kullanıcısına yanıt

    Devam edemiyorum hocam billing adress istiyor zorunlu. Siz nasıl girmeden yapıyordunuz acaba?



    ASUS - ROG Strix 18
  • Hocam işte FPS'yi sınırlamıyorsa çözünürlük farketmeksizin GPU maksimum FPS vermeye çalışıp yine aynı miktarda güç tüketir. Sıcaklıkta bir şey değişmez. Onu demek istedim.

  • Blitz. kullanıcısına yanıt

    Hocam ben genellikle 3dsmax, autocad, sketchup programlarını kullanacağım. Özellikle 3dsmaxde render için.

  • ysn61 kullanıcısına yanıt

    Hocam burdaki adresi gireceksiniz billinge

    ASUS - ROG Strix 18
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.