Şimdi Ara

ASUS ROG Phone 8 Ultimate, tanıtımdan önce rekor kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS ROG Phone 8 Ultimate, tanıtımdan önce rekor kırdı
    Akıllı telefon pazarında oyuncu odaklı ROG Phone modelleri ile varlık gösteren ASUS, geçtiğimiz Haziran ayında tanıtılan ROG Phone 7 serisinin halefi üzerinde hazırlıklara başladı. Bu noktada yeni serinin ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Ultimate olmak üzere iki modelden oluşması bekleniyor. Bugün ise ROG Phone 8 Ultimate, Geekbench platformunda yeni bir rekora imza attı.



    ASUS ROG Phone 8 Ultimate, tanıtımdan önce rekor kırdı



    Bilmeyenler için halihazırda mevcut olan ROG Phone 7 ve 7 Ultimate, Qualcomm'un en yeni işlemcisi Snapdragon 8 Gen 2 ile tanıtıldı. Bu bağlamda ROG Phone 8 serisinin de önümüzdeki ay tanıtılacak Snapdragon 8 Gen 3 platformundan destek alacağı söyleniyordu. Yeni paylaşılan Geekbench sızıntısı ise, bunu doğruluyor diyebiliriz.



    ASUS ROG Phone 8 Ultimate, tanıtımdan önce rekor kırdı
    Görüntülere bakıldığında, ROG Phone 8 Ultimate'in ''ASUS_AI2401_A'' model numarası üzerine konumlandırıldığını görüyoruz. Ayrıca akıllı telefon 1+5+2 olmak üzere sekiz çekirdekli bir işlemci tarafından destekleniyor. Bu yapılandırma ise, Snapdragon 8 Gen 3 platformunu doğruluyor diyebiliriz. Ek olarak akıllı telefonun 16GB RAM ve Android 14 üzerinde test edildiğini de belirtelim.



    Ayrıca Bkz.Uygun fiyatlı ROG Ally satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri



    Sonuçlara gelirsek, Asus ROG Phone 8 Ultimate, Geekbench'in tek çekirdek testinden 2.213, çoklu çekirdek testinden ise 7.048 puan alarak yeni bir rekora imza attı. Ufak bir kıyaslama yaptığımızda, Snapdragon 8 Gen 2'nin ortalama 1.490 ve 5.131, Dimensity 9200+'ın ise 2.100 ve 5.613 skorlarına ulaştığını belirtelim. Diğer tarafta iPhone 15 Pro Max'e güç veren A17 Pro'nun ise 2.908 ve 7.238 puan aldığı söyleniyor.



    ROG Phone 8 serisinin lansman tarihi halen belirsiz. Dolayısıyla tasarımı, özellikleri ve fiyatı gibi bilgilere henüz sahip değiliz. Ancak mevcut raporlar, gelecek yılın ilk yarısına işaret ediyor. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/09/26/asus-rog-phone-8-geekbench-launch-near/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.