Şimdi Ara

Asus P8Z77-V PRO vs SABERTOOTH Z77

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Eski kullandığım anakart garantiye gidip değişim aldığından ve vatan stoklarında bulunmadığından başlıktaki 2 anakart arasında kaldım. aradaki fiyat farkı önemsiz bakarsak hangisini önerirsiniz. Sistemim anakart hariç imzamdaki sistemdir.



  • EnigmaEW kullanıcısına yanıt
    İki anakartta önerilebilir ama eskiden sabertooth z77 kullanmış biri olarak doğrudan saber z77 yi alın diyemem.Saber z77 nin bence tek eksiği Proda olan fan expert yazılımını içermemesi bu programı maxımus v extremede çok beğenmiştim fanları durdurma özelliği çok iyi saberde ise windows üzerinden aı suıte ile ayarlamalar yapıyorsunuz ama fan ayarları fazla gelişmiş değildi.Proya göre en önemli artısı ise anakartın neredeyse tamamının zırhla kaplı olması ve pcı slotlarının bile toz korumasına sahip olması buda saberi farklı kılan en önemli özelliği.Performans ve oc anlamında ikiside iyi iş çıkarır bundan sonrası biraz sizin görsellik tercihinize ve hangisinde sizin işinize yarayacak özellikler varsa onu seçmeye kalıyor.




  • sabertooth için deneme yapmak daha yakın geldi. pro da wi fi özelliği var anladığım kadarıyla. wi fi de dongle ile işimi göruyorum zaten. Sabertooth bu zırh denen şey bir sıkışıklık yapıyormuydu? ekran kartının oturması falan gibi olayları nasıldı acaba??
  • EnigmaEW kullanıcısına yanıt
    Sabertoothda wi-fi bulunmuyordu eğer bu sizin için öncelikliyse tabi ki proyu seçmeniz daha yararlı olur diğeri türlü ise zırh herhangi bir sorun çıkarmıyor ekran kartı/kartlarıda çok rahat şekilde kullanılabiliyor.
  • Kasanızın yan kapağı plexi ise Sabertooth z77 kullanmış biri olarak sabertooth öneririm. Çünkü performans bazında hiçbir farkları yok, sadece bir kaç ekstra özellik eklenmiş durumda. Bu özelliklere ihtiyacınız yoksa geriye görsellik kalıyor. Kasanın içine baktığınızda asalet görmek istiyorsanız Sabertooth z77 derim ben.
  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    sabertooth ta söyle bir sorun ortaya çıktı. Vatanda kalan saberların iade olma olasılığının yuksek olması canımı sıkıyor.
  • slm bende asus p8z77 v pro kullanıyorum daha önce kullandığım ekran kartım pc express 2.0 destekliydi ve bende üst sınıf pc express 3.0 destekli kart aldım ve kart yine 2.0 olarak çalışıyor aldığım ekran kartı (MSI GTX 970 GAMING 4G) aida64 programında ve nvidia denetim masasından baktığımda pc express x16 2.0 olarak görünüyor gpu -z ile baktığımda ise 1.1 olarak çalıştığı görülüyor bu neden anlamadım ayrıca bios ayarlarında gen 3 olarak ayar yok gen 1 ve gen 2 var bios en son sürümüne güncelledim ancak sorun hala aynı.Lütfen yardımcı olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.