Şimdi Ara

ASUS NOTEBOOK - TELESERVICE HIZMET REZALETI ! ASUS ALMAYIN DERİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Konu yanlış yere açtıysam lütfen kusura bakmayın... gerçekten çok sinirliyim ve tavsiyeniz varsa almak isterim;

    Geçen hafta Çarşamba günü 3 yıl önce aldığım Asus laptop'umu Asus'un yetkili servisi olan Teleservice Ataşehir ofisine bıraktım. Aynı gün 2 saat sonra sisteme giriş yaptığımda fiyat teklifi noktasına geldiğini okudum, müşeri bilgileri kısmı yanlıştı, Samsun da bir firmanın adresi ve telefonu mevcuttu. Hemen musteri hizmetlerine email attım. Musteri bilgileri yanlış dedim. Düzeltmelerin rica ettim. Aynı gün 3 saat sonra tekrar sisteme giriş yapıp baktım bilgiler değişmiş mi diye, değişmemiş, tekrar email attım. İlgili birimie iletilimştir diye cevap geldi. Ertesi gün beni arayan soran olmayınca ASUS ' u aradım. Çünkü fiyat teklifini ASUS veriyormus. Teleservice 'in mülteri ile görüşme yetkisi yokmuş. Peki, harddisk değişecekmiş, 550 tl dediler, yok dedim. Ben gelip alıyım dedim. Ertesi gün oldu sabah 9 da servisteydim, laptop'umu geri istediğimde bana ne deseler beğenirsin?: LAPTOPUNUZ SAMSUNA GONDERİLDİ. SISTEMDE Kİ FARKLI ADRESE , BENİM 2 DEFA KENDİLERİNİ UYARMAMA RAGMEN FARKLI YERE GONDERDİLER.

    1. Ben ürünümü kargo ya vermeye cekinen bir insan olarak benim onayımı almadan ürünümü kargo ya vermeleri
    2. Ürünü başka bir şehire göndermiş olmaları,başka bir müşteriye (müşteriye ulaşmadan çektik diyorlar ancak sistemde müşteri tarafına teslim edildi ekran görüntüm mevcut. 2 Gün sonra laptop unuz geri geldi gelin alın dediler. Şuan laptop serviste ancak ben müşteriye ulaştı mı ulaşmadı mı emin değilim. Başka bir müşteriye benim ürünüm teslim edildiyse benim kişisel bilgielrim de tehlikede demektir)
    3. Ürünümü zamanında alamadığım için kişisel işlerimin aksamış olması, hafta sonları başka firmalara dışarıdan hizmet veriyorum. Sirket bilgisayarımı kullanamıyorum bu iş için kişisel bilgisayarımı kullanıyorum. Bana 4 gün geç teslim etmeleri demek laptop umu hafta sonu gidip yatpırımp kullanacağım yerde beni zarara ugratmıs olmaları demek olmaz mı ?

    bu konular ile ilgili sizce Tüketici haklarına başvursam birşey çıkar mı?

    Bu arada Teleservice'e kesinlikle telefon ile ulaşamıyorsunuz ve serviste ki ön buro calısanları, biz bilmeyiz size numara vermeyiz demekten başka hiçbir şey yapmıyor. Hatta bir hanfendi siz niye başka adres vediniz gibi suçlamada bile bulundu !!

    Birdaha ASUS almak mı? Asla ! Hadi servis hizmetini outsource ettikleri firma Teleservice kötü olabilir anlarım. Ancak ASUS 'un da kendi ofisinin bu kadar vurdum duymaz olması, kendilerine normal email atamamak, sistem üzerinden sadece mailleri almaları ve maillere dönüş yapmamaları, gerçekten servis hizmetinin elektronik eşya da ne kadar önemli olduğunu bana hatırlattı. Kimseye de tavisye etmeyeceğim.

    Tüketici hakları ile ilgili bilgi verebilcek birisi çıkarsa sevinirim. Teşekkürler herkese...







  • Tam tersine ben de ASUS laptop kullanıyorum 6 senedir. Gram sorun yapmadı. Kendi hatam sonucu harddisk bozuldu. 200 liraya değiştirdim. 2 gün önce de 6 senedir temizlemediğim laptopumu temizledim. Arkadaşımın i3 6006u modelli laptopuna fark atıyor. Açık ara önde. ASUS'un telefonunu da kullanıyorum. Bataryası sorunlu idi. Batarya değişmişler, üstelik kasasında çatlaklar da vardı, ek ücret istemeden onu da değiştirdiler. İlk gönderdiklerinde bataryanın yanlış olduğunu fark ettim. Tekrar E-Posta attım. Arkadaş beni aradı, isterseniz geri göndermeyebilirsiniz, fakat bizim maaşımızdan kesilir, gönlünüz nasıl isterse öyle davranın dedi. Ben de geri gönderdim. 2 gün sonra yeni bataryamla sorunsuz kullandım. Ama telefon kısmına SMS Infocomm bakıyor. Teleservice'ye hiç yolum düşmedi.
  • 240 liralık gaming kulaklığın jakı kırıldı 330 tl fatura çıkarttılar bana hala aynı kafada devam ediyorlar demek ki, asustan sırf tr servisinin dillere destan rezillikleri yüzünden uzak duruyorum. tr servisleri resmen markayı karalamak üzere kurulmuş başka birşey değil
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum. hayır hepimiz insanız hata yapabiliriz. ürün bozulabilir teknik ürünler sonuçta. ama işini takip etmemek, müşteriye ilgisiz davranmak, aşırı alakasız fiyatlar çıkarmak... bunlar gerçekten basit çalışan hatalarının dışında şirketin organizasyonundaki bozukluğu göstermektedir. kimseye tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.