Şimdi Ara

Asus N50VN Laptop ekran kartı sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus N50VN bilgisayarın ekran kartı arızalandı. Değiştirme imkanımız var mı, nasıl yapabiliriz? Bu modelin ekran kartı anakartla tümleşik değil mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARANTULA-MK -- 16 Ocak 2013; 20:17:35 >



  • Ekran kartı, anakarta entegredir. Mxm girişi olmadığı için de kartı değiştirmeniz biraz zor malesef. Ekran kartı, mxm girişi mevcut olan ve anakarta entegre olmayan bazı oyuncu serilerinde ve dizüstülerde değiştirilebiliyor-yükseltilebiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E'

    Ekran kartı, anakarta entegredir. Mxm girişi olmadığı için de kartı değiştirmeniz biraz zor malesef. Ekran kartı, mxm girişi mevcut olan ve anakarta entegre olmayan bazı oyuncu serilerinde ve dizüstülerde değiştirilebiliyor-yükseltilebiliyor.

    Bu durumda komple anakart değişmesi gerekiyor. Bir tamirci 200 TL ye yaparım demiş arkadaşıma, çipi değiştireceğim diye. Tek yolu anakartı değiştirmek değil mi çözüm için? Şuan laptop kullanılabiliyor, çip değiştirmeye çalışıp yapamazsa laptop çöpe gider mi sizce?
  • Anakartı değiştirmek biraz pahalı olabilir. Çipte değiştirilebilir ama randımanlı çalışır mı, bilemem. Bir de ne kadar dayanır orası da bilinmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.