Şimdi Ara

Asus Error Code 94 - A2 ve dahası. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Maximus VI Extreme anakartım bu gün elime geçti bir buçuk aydır bekliyorum taktım açtım ama ne olsun bu kadar şansızlık olur mu bilmiyorum yani. Ben kartın bozuk olduğunu düşünüyorum. Sorun ise şu bildiğiniz üzere bu kartta 10 tane sata var 10'u da sata III ve ben dvd okuyucuları taktığımda A2 hatası alıyorum ve ekran gelmiyor. Fakat anlamadığım bazen açılıyor bazen açılmıyor bu ne kadar saçma olay.

    İkincisi kod 94 aslında 94 dışında bir sürü hata alıyorum ben anlamıyorum nasıl olabiliyor. Fakat en çok duran 94. PCI Bus Enumeration yazıyor nedir yani PCI Bus sayımı. Bunu yaptığında da ekran gelmiyor açılmıyor. Bazen restart attığımda ekran kartlarını görmüyor makine yani aygıt yöneticisinde ünlem var ve driver yüklenmemiş gibi kocaman görüntü.

    Bir buçuk aydır ürünü bekliyorum sonunda aldım derken bu oldu sizde kart mı sorunlu yoksa bende mi sorun var? Bu ürünlerin aynısını Rampage IV Extreme'de sorunsuz kullanıyordum. Sadece Corsair H100i ve Corsair Ax 1200i aldım. Yani bunlarda verdiğim kodlarla alakalı olmadığına göre bu nasıl bir sorundur. Ve bazen makine açılırken hoş geldiniz gelmeden restart atıyor bazen masaüstü gelirken donuyor ses takılarak gidiyor.

    Görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.