Şimdi Ara

ASUS Crosshair V Formula-Z - 990FX veya Sabertooth 990FX R2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sizce hangi anakartı almalıyım aslında ASUS Crosshair V Formula-Z yı aldım ama bı sorun cıktı gerı gonderdım suan beklemedeyım hangısını onerırsınız ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thezombi -- 4 Eylül 2013; 15:06:31 >



  • Crosshair V Formula-Z güzel anakarttır,Sabertooth 990FX de kullandım çok memnun kaldım.Seçim biraz da size kalmış yani

    Ancak ben oyunu CFV-Z den yana kullanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeavyClocker

    Crosshair V Formula-Z güzel anakarttır,Sabertooth 990FX de kullandım çok memnun kaldım.Seçim biraz da size kalmış yani

    Ancak ben oyunu CFV-Z den yana kullanıyorum

    bende öyle düşünüyorum eklemeyi unutmusum işlemci fx8350
  • adana gibi bi yerde oturuyosan sabertooth al hocam, yoksa c5fz daha iyi bence, 12arti2 faz tasarimi var. birde or yerine ve ya koysaydin daha iyi olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus crosshair V Formula-Z dostum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iceman_54

    adana gibi bi yerde oturuyosan sabertooth al hocam, yoksa c5fz daha iyi bence, 12arti2 faz tasarimi var. birde or yerine ve ya koysaydin daha iyi olurdu

    Senimi kısacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Photography_GT

    Asus crosshair V Formula-Z dostum..

    Hocam sizdede aynı kart var performansi hakkında bilgi verirmisin ? Bendede fx8350 var işlemci sıcaklığı bazen 65 dereceye çıkıyor bu normal mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum cpu soğtucun nedir bilmiyorum ama değerler yüksek ve stabil değerde böyle ise çok yüksek.. Ben 4,8Ghz de kullanıyorum ve normal kullanımda 25 derece ile 25 derecenin altında izliyor.. Ve diğer işlemde ise edit motaj ve 3d çizimlerde sava alırken maximum 40 dereci buluyor... Program içerisinde değerler hep 28-30-32 derece izliyor ama bu genel ifadede hep sıcaklık az.. Anakartımdan memnunmusun diye sorduğunda çok memnunum çünkü formula v kullanıyordum ki, usb 3,0 sorunu olunca garnatiye gönderdim ve sonuç olmadı bende formula v-z yi aldım. OC için çok iyi bir kart diyebilirim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Photography_GT

    Dostum cpu soğtucun nedir bilmiyorum ama değerler yüksek ve stabil değerde böyle ise çok yüksek.. Ben 4,8Ghz de kullanıyorum ve normal kullanımda 25 derece ile 25 derecenin altında izliyor.. Ve diğer işlemde ise edit motaj ve 3d çizimlerde sava alırken maximum 40 dereci buluyor... Program içerisinde değerler hep 28-30-32 derece izliyor ama bu genel ifadede hep sıcaklık az.. Anakartımdan memnunmusun diye sorduğunda çok memnunum çünkü formula v kullanıyordum ki, usb 3,0 sorunu olunca garnatiye gönderdim ve sonuç olmadı bende formula v-z yi aldım. OC için çok iyi bir kart diyebilirim..

    yorumunuz için tşkler. ben işlemciyi normal kendi kutusundan çıkan fanla kullanıyorum. Acaba işlemci sogutucusunumu degiştirsem ?
  • Dostum stok fan ile pek iyi sonuç alamassın ki, bahsettiğin gibi sonuç hep yüksek çıkar. Bu işlemciye ve o anakarta güzel bir soğtucu almalısın ki, sistem tamamlasın kendini :-)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Photography_GT

    Dostum stok fan ile pek iyi sonuç alamassın ki, bahsettiğin gibi sonuç hep yüksek çıkar. Bu işlemciye ve o anakarta güzel bir soğtucu almalısın ki, sistem tamamlasın kendini :-)

    Hocam Elimde bu fan var işimi görürmü

    http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=311




  • Stok fana göre bir kaç derece etkisi olur ama yineden o işlemciye yetmez..
  • Makinanız güzel ama benim tavsiyem Formula-z alın.
    İşlemci sıcaklığı hava soğutma ile normal sayılır sorunuzu gidermek için corsair H100İ sıvı soğutma alın.İşlemciyi 4.5 ghz çekin birkaç ay sonra bir tane daha 7850 alın corss yapın makinanız uçuşa geçsin.
  • Hocam tavsiye için tşkler şuan için sıvı sogutma istemiyorum :) şimdilik zalman 7000cu taktım sıkıntı yok. Crossfire düşünüyorum ama önce ram almam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.