Şimdi Ara

asus a8n-e twinmoss ram uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni asus a8n-e ultra çhipsetli bir anakart aldım işlemcim amd 3500+ venice ram 2*256 twinmos cas2 değerine sahip bir ram fakat pc den istediğim performansı alamıyorum bir ağırlık var daha önce gigabyte k8ns nforce 3 sempron işlemcim vardı mükemmel hızlı idi sadece işlemcinin ön belleğinden dolayı biraz yavaştı ama o hızı yeni makinede bulamadım.Asus kitapçığında ram uyumluluk tablosunda twinmos yok acaba ondanmı yavaş çalışıyor.kasa olarak aopenin h600b12 300w kasasını kullanıyorum diğer bileşenler ati x550 ekran kartı,samsung 80gb seriata disk.philips dvd rw arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum acaba bordu değiştirsemmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydoktor -- 6 Ağustos 2006; 12:03:54 >



  • ya aslında senin ram lerin biraz düşük 1gb lık bi ram kullanmayı denesene bence ram ler düşük olabilir.... bi de ram marka olarak kingston tercih ederim....
  • eğer eski sempron sistemdeki windows yüklü hddyi kullanıyorsan format atıp yeniden windows kur
  • format attım ama fazla bir değişiklik olmadı ram slotlarının yrini değiştirdim biraz hızlandı acaba güç kaynağının yavaşlamaya etkisi olurmu aopen kasa 300w lık bilmiyorum ama bu asus anakart çok stabil çalışmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydoktor -- 7 Ağustos 2006; 9:52:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.