Şimdi Ara

Astra j 2012 1.6 benzin esp motor gücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım 2012 astra j 1.6 benzinli. Lpgsiz. Araç sabahları esp lambası ve motor gücü azaltıldı uyarısı veriyor. İlk 2 maraşta marş basıyor ancak çalışmıyor. Servis cihazla baktığında beyin ile kesinti olmuş dedi. Baska bir sorun gözükmüyor ancak sorun büyümeden çözümünü bulmak istiyorum. Sıkıntı nedir acaba.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Astra j 2012 1.6 benzin esp motor gücü

    Servise gittiğimde yine cihaza takıldı ve elektrik akımından aldığı uyarı sonucu buradaki bağlantı somunu iyi sıkılmadığı için şase yapmış ve ısındıkça aküyü eritip delmeye başlamış. Bakalım sabah aynı uyarıyı verecekmi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelişme var mı?

  • ERKUTCN kullanıcısına yanıt
    Sorun oradaymış hocam 1 haftadır yapmıyo. Sabah 7de falan çalıştırdım bugün. Yapacak olsa bugün yapardı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kaç yıldır kullanıyorsunuz. Şuan 1.4 ve 1.6 benzinli otomatik araç bakıyorum. Tavsiye eder misiniz? Eşimde kullanacağı için hb otomatik bakıyorum, karşıma çıktı baya hoşuma gitti. Kullananlardan duymak isterim gerçekleri.

  • ERKUTCN kullanıcısına yanıt
    Hocam çok yerde okumussunuzdur 1.6 atmosferik araçlar turbosuz. Performans aracı değil. Tatmin eder ama kalkışlarda Bi 1.2 turbo clio veya jetta daha atiktir. Ayrıca 110 120km hıza ulaştığınızda devir 3500ü buluyor. 6.vitesi istiyor araç. Astra j kasalar konfor olarak çok iyi bence. (daha önce fiorino ve albea vardı. Onlara göre baya iyi)
    Bence j kasa alacaksanız 1.4turbo veya maddiyat varsa 1.6 dizel alın. Şahsen ben takas bulabilirsem öyle yapacam. 1.4turbolarında sübap sorunu kronik. Ama çok konforlu ve seri olduğunu söylüyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında araçtan beklentim performans değil. Bundan önce punto evo vardı bende 75bg o bile bana yetiyordu. Ben alınca pek sorunla karşılaşmak istemiyorum bütçemde 140k. Aslında bu fiyata 1.6 da var 1.4te hangisinde karat kılamadım. Almışken de uzun süre binmek istiyorum aslında. Parça fiyatları nasıldır. Neler arızalanır genelde. Bakımı nasıldır fiyat olarak. Puntoda 300tl bakımını yaptırıyorum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.