Şimdi Ara

Astra G - Beyin arızası yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    2001 Astra Comfort sahibiyim. Yaklaşık 2 ay önce sarı ingiliz anahtarı şeklinde arıza ışığı yandı ve servise götürdüğümde beyin arızası olduğunu, beyinin değişmesi gerektiği söylendi. Ücret olarak da 1800 tL talep edildi, tamiri mümkün değil dendi.

    Birkaç özel servis dolaştım. Aracı bilgisayara bağladıklarında "gaz pedalı sensör arızası" verdiği ve bunun sebebinin beyin arızası olduğu söylendi. Tamir edilebileceğini söylediler ama bazısı 300TL bazısı 600 TL istedi. Açıkçası güvenemedim kimseye ve daha ufak bir arıza olabileceğinden şüpheleniyorum.

    Acaba izmirde olup da yardım edebilecek olan var mı? Eğer beyin arızası ise bile, güvenilir - garantili ve uygun fiyata tamir edebileceğim yer arıyorum.

    tşk



  • geçmiş olsun. benim de sattığım vectrada benzer bir sorun yaşadım. satma aşamasında söylediler. fiyat kırmak için zannettim. kendi ustama götürdüm. o da 500tl gibi tamir masrafı olur demişti. alıcının ustası da 750tl falan demişti. neyse ben arabayı biraz ucuza sattım, sonra arıza tamir olmuyor deyip yenisini aldırmışlar. 2000 küsur lira demişlerdi. umarım sizinki böyle değildir. gerçi alan arkadaş gökçeadaya gitti. orada pek servis falan yokmuş, izmirde muhtemelen vardır..
  • İzmir'de Bornova'da Koçtaş'ın batısında Opel Merkez özel servisi var. Astra G sahibiyken oraya gidiyordum ve memnundum. Mustafa isimli genç bir ustam vardı. Bir dene istersen. Hatta baştan tavsiyeyle geldiğinizi "düzgün yapar,uygun fiyatlı yapar" dendiğini falan söylerseniz belki fiyatı düşük tutmalarına yardımcı olur.
  • teşekkürler cevaplar için...

    Bornova 2.sanayi de er-göçen opel servisi ile konuştum telefonda... Adam şimdiye kadar konuştuklarım arasında en mantıklı lafı etti.. Gel sağlam bir beyin takalım, 1-2 saat dolaş dedi. Eğer arıza vermezse sorunun beyinde olduğunu anlamış oluruz dedi. Eğer beyin arızalıysa tamir ücreti 250TL ama garanti veremiyoruz dedi.

    Cumartesi günü gideceğim bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.