Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.877
Cevap
45
Favori
184.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bblokee B kullanıcısına yanıt

    Direk DLC den başlamak yok hocam. Ana hikaye de biraz ilerlemeniz lazım ki DLC'ler açılsın. Her DLC ise kendine özel olduğundan istediğinizden başlayın.

  • Uzun bir maratonun ardından sanırım ana oyunu bitirdim. Yan görev olarak nehir baskınları vs gibi bir şeyler kaldı fakat kusma derecesine geldim oyunda. En son da dün bunu oynarken indirimler için hazırladığım sepeti almayı unutunca nefret etmeye başladım oyundan.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] Merak ettiğim ek paketlerde Lore ile ilgili birşeyler var mı. Origins ve Odyssey'in ek paketler dahil %100 bitirmiştim, bu oyun ise Uplay de %99 olarak kaldı.


    Edit,


    Sorma nedenim Basim'in hikayesini merak ettiğim için 1-2 ay sonra Mirage'ı oynayacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 3 Kasım 2023; 15:36:57 >
  • Merhaba Drengr,


    Öncelikle serinin son iki oyununu DLC'ler dahil fullemiştim. Bu oyunu da kesin yaparım diyordum fakat artık yaşın ilerlemesi yüzünden mi yoksa sabrımın kalmaması yüzünden mi bilmiyorum Ana oyunu bitirip kenara çekildim. Ek paket olarak sadece Last Chapter bölümünü oynadım, o da Mirage ile hikayeye devam edeceğim için. Diğer DLC'ler şuan için midemi bulandırıyor. Artık Lore falan kaybım olur mu düşünmüyorum. İleride oyunsuz kaldığım bir dönem ek paketleri kesin aradan çıkarırım zaten.


    Gelelim oyuna. Origins ve Odyssey izinden giden bir yapım bildiğimiz gibi. Ama haritayı abartma konusunda arkadaşlar arşa çıkmış. Yahu bu kadar büyük harita yapmanın manası ne. İçerik olarak sürekli aynı şeyleri yaptırıyorsun zaten. Özgün World Event'ları var, buna katılıyorum ama gerçekten çok gereksiz büyük bir oyun yapmışlar.


    AC serisinde hem iyi yazılmış hem de iyi işlenmiş karakterler sürekli olur. Altair olsun, Ezio olsun, Haytham Kenway(Başkan senin oyununu hala yapmadılar) olsun hep sağlam karakterlerdir. Bir önceki oyundaki iki karakter fakat tek Canon işleyişi bu kez tek karakter fakat cinsiyetini siz seçin şeklinde yapılmış. Ben erkek Eivor olarak ilerlemeyi seçtim. Unisex görevler ve hikaye olduğu için, bir süre sonra eş dost bana yürümeye başladı. Önceki oyunda Kassandra ile Yunanistan'ın yarısı ile yatmışken bu kez iffetimi korudum.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 


    Karakter demişken malum AC serisi sürekli tarihi kişiliklere de yer verirdi seride. da Vinci yancımız, Kleopatra sırdaşımız, Sokrates ustamız olmuştu. Ah Sokrates, az kafa s*kmedin.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

    Bu kez ise geçtiği dönem yüzünden mi artık tam kestiremiyorum Ragnar'ın oğulları dışında bildiğim tarihi kişilik yoktu. Anglo-Sakson tarihinde yer alan kişiler tabii var fakat İngiltere Derebeylikleri pek ilgimi çekmiyor açıkçası.


    Oyunun Dünya'sı o kadar büyük ve diğer oyunlar ile o kadar aynı ki bir süre sonra her şeyi ezbere yapar oluyorsunuz. Diğer iki oyunda bölge temizleme hastalığımı bu oyunda yeneceğim demiştim fakat ilk 50-75 saatte yine aynısını yaptığımı farkettim. Ölümü arayan Drengr'ler, özel Hayvanlar, Dünya Etkinlikleri ve toplanacak yüzlerce şey sizin zamanınızı çalmak için bekliyor. Ben düştüm, siz düşmeyin.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 


    Combat ve mekaniklerden biraz bahsedeyim. Biraz diyorum çünkü diğer oyunlar ile benzer çoğu. Pasif skill ağacı ise devasa olmuş. Bu yüzden Level skalası oldukça geniş oyunun. Ana oyunda geçen 150 saatin sonunda 520 leveldim en son. Ek paketler ile düşünemiyorum sonunu.


    Son olarak arka plan hikayesine değineyim. Desmond sonrası oldukça silik şeklinde işlenen dış Dünya bu oyunda da aynı devam ediyordu. Ki oyunun sonunda olanlar sonrası hiç beklemediğim yerden bir twist geldi. Hoş oyunun başlarında biraz şüphelenmiştim bu durumdan ama Spoiler diyeyim. Güzel bir bağlanış yapmış Yapımcılar. Bu nedenle Mirage'ı oldukça merak ediyorum. Oyunun pek sevilmemesi ne kadara uzak tutsa da oynayacağım 1-2 aya.


    Valhalla Calling Wolf-Kissed..



    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]Lakeshore Recordsyoutube
    Listen to "Lof hins Gjafmilda - Honour To The Generous" by Einar Selvik from Assassin's Creed Valhalla - The Wave of Giants Download the album: https://smarturl.it/ACV-TWOG?IQid=youtube Courtesy of Ubisoft Music, under exclusive license to Lakeshore Records © Copyright: 2020 Ubisoft Music ℗ Production: 2020 Ubisoft Music ▶SUBSCRIBE: http://bit.ly/LKS-yt SUBSCRIBE, SHARE & FOLLOW US! http://soundtracksscoresandmore.com http://www.facebook.com/LakeshoreRecords http://www.twitter.com/LakeshoreRecs http://www.instagram.com/LakeshoreRecords http://www.LakeshoreRecords.com #AssassinsCreedValhalla #EinarSelvik #gamingmusic #videogamemusic #ACValhalla
    https://www.youtube.com/watch?v=iNbXeFdlFNM




  • Bir soru sorayım arkadaşlar.



    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Oyunun İngiltere'ye geçilen kısmında yerleşke de bir ağaç var. Eivor o ağacın yanına gidip rüyaya dalıyor. Farklı bir yerde uyanıyor. Bu rüyadan uyandığı yer DLC mi? O uyandığı yeri birkaç dakika oynadım. Sonrasında bir boss geldi ve geçemedim. Bayağı güçlü biri karşıdaki. Tekrar yerleşkeye nasıl dönebilirim oradan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 20 Kasım 2023; 15:58:12 >
  • Cevabı bilen yok mu arkadaşlar?

  • Arkadaşlar Valhalla Complete Edition 276 ya düşüyor Epic de . Tavsiye eder misiniz ?

  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    oynanır hocam o parayada değer bence.
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam epicden. Download işini ubisoft Store'dan yapmam gerekli değil mi iki kere indirmemek için?
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

    DLC değil hocam. O görevlerin sonunda Dawn of Ragnarok ek paketine zemin hazırlanıyor. Bende başta zorlanmıştım, biraz gelişip tekrar geldiğimde dövmüştüm. Kötü tarafı o Boss'a kadar tekrar aynı yeri oynaman gerekiyor.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Oradan geri nasıl dönebilirim peki. Ben onu bulamadım.

  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

    Haritadan İngiltere'yi bulup uyan/wake up diyorduk sanki. Veya önceki save dönün. Otomatik olarak bayağı save alıyor zaten.

  • Oyunu çıktığı günden beri oynamak istiyordum ilk başta ps4 te başlamıştım ama gerek Türkçe yama çıkmasından gerek o dönem ps4 te kasmasından ertelemiştim aradan 3.5 sene geçti xbox one'a geçince konsolun yanında hesapta gelmişti ama çok büyük uzun diye bahsedilmesinden yine erteledim 3 aydır orgins'i oynuyordum oda bitince boşluğa düştüm ve artık başlıyım dedim başlayalı 3 gün oldu toplamda 8 saat oynadım Norveç haritası bana basit geldi ama İngiltere'ye çok güzel yapmışlar kendimi yer yer yüzüklerin efendisinin içinde hissettim umarım odyssey gibi aşırı fantazili şeyler oyunda yoktur şimdilik oyunun realizm/kurgu dengesi tam dengesinde

    Oyunu oynarken arkaya spotifydan bathory açın bu arada atla gezdiginiz kısımlarda "through blood by thunder" gemiyle gezerken ise "blooded shore" dinlemek oyuna çok yakışıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucker274 -- 27 Kasım 2023; 4:20:0 >
  • Oyunun tüm hikayesini spoilerlı olarak anlatan bir link varmı, dlcleler ile de devam ediyormuş ana hikaye.

  • Ps5’te bu oyunu türkçeleştirme şansımız yok mu?
  • lucker274 L kullanıcısına yanıt

    Aşırı fanteziler dawn of ragnarökte yaşayabilirsin belki de.

    Ana oyunun mantığı zaten mapte ittifak kurmak falan amele işi görevler denilebilir bazılarında. İttifak kurmak için iş yapıyorsun işte.

    Ağır bi hikaye yok oyunda fazla.

    Ben şahsen Norveç kısmını da fazla beğenmedim çok dağlık.

    İçinde 10 15 tane yapılacak şey var yapması uzun sürüyor bundan dolayı.

    İngiltere haritası iyiydi zaten.

    Herşeyi yapmaya çalışsan 180 saati ve üstünü geçirirsin oyunda ve hikayesinden sonra açık dünyasında klasik şeyler oluyor yapabilir misin bilmem hepsini sıkılmazsan.

    Dlc lerdekiler dahil herşeyi yapmam 222 saat sürdü.

    Başarımlardan yapılmayan 3 4 tane başarım kaldı onlarda uğraştırıcı şeyler bi tanesi bug a girdi zaten.

    Valhalla diğerlerine göre çok çok uzun kalmış gerek yoktu bu kadar uzatılmasına ortalama origins gibi uzunlukta olsaymış daha iyi olurmuş.

    Son mirage oynadım valhalla dan sonra bitince şaşırdım kaldım niye böyle oldu çok mu hızlı oynadım diye ama oyunun süresi zaten kısaydı.

    Son çıkartacakları oyununda umarım valhalla nın daha da uzununu yapmazlar çünkü bu kadar uzun oynanış fazla iyi değil çok bıraktım valhalla yı gene başladım bıraktım gene başladım. Sıkıyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    Oyunun tüm hikayesini spoilerlı olarak anlatan bir link varmı, dlcleler ile de devam ediyormuş ana hikaye.

    Hayır. DLC'lerle ana hikaye devam etmiyor. Oyunun ana hikayesi sadece Last Chapter güncellemesi ile bitiyor ki o da direk ana oyun içinde var. Oyunu bitirip, tüm ingiltereyi fethedip, Asgard ve Jotun arclarını tamamlayıp, Tüm tapınakçıları öldürüp, Köyünüzü de 5.seviye yaparsanız bu içerik açılıyor. DLC'lerden biri İrlanda da diğeri ise Fransa da bir yan hikaye anlatıyor. Dawn of Ragnarök hikayesi ise Odin ile alakalı bir yan hikaye anlatıyor.

  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

    Yok maalesef.

  • GlowZone kullanıcısına yanıt

    Yok yok aşırı fantaziye kaymasın ben tutarlı dengeli şeyleri seviyorum bide nasıl bu kadar uzattınız ? Ben bi ana görev yapıyorsam 3 kere de sarı mavi noktalara gidiyorum ona rağmen youtubedan baktığım kadarıyla oyunun 4/1 i bitti


    Bu arada kesinlikle orgins ve unity daha güzeldi onları oynarken oha bu dünyanın en iyi oyunu diyordum (hala öyle düşünüyorum) valhalla onu dedirtmedi daha da dedirtmez gibi (ana sütudyo ubisoft montreal belli de olmaz) ama rdr2 den falan fersah fersah iyi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucker274 -- 5 Aralık 2023; 7:31:37 >
  • Oyunun müzikleri ve manzaraları cok güzel orgins gibi aklımı almadı fakat güzel ama ben kendimi vikingden ziyade yer yer yüzlerin efendisinde yer yer de haçlı seferlerinde gibi hissettim umarım bi sonraki ac oyunu bi tık daha karanlık daha ciddi tonlarda geçen haçlı seferleri dönemini konu alan bi oyun olur

    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucker274 -- 5 Aralık 2023; 8:22:3 >




  • lucker274 L kullanıcısına yanıt

    Oyunu %100 ledim ben dlc ler dahil çıkan 3 hikaye dlc si de dahildi.

    Sadece hikaye değil bakış noktalarından açık dünyasındaki eserler gizemler hepsi dahil.

    Ragnarök dlc kısmı zaten uzundu baya bi tamamen bitirmek 20+ saat. Ana oyunun hikaye 61 saat sürüyor. İngiltere kısmını tamamen bitirmek 140 saat + normal bence arada oyun açıkken afk olduğum zamanlarda oldu olmadı değil. Başkası olsa uğraşmaz bu kadar ama seviyorum AC yi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlowZone -- 5 Aralık 2023; 14:11:30 >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.