Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations E3 Yorumu(Altyazılı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
25.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilkten videoyu gördüğünde ezio mu bu dedim sonradan yaşlandığını anladım:D süper bir inceleme ve altyazı çevirsiydi. Umarım oyun olduğu gibi güzeldir
  • smuzy.... romayı kim yıktı söylermisin :? cevabını verırsen... kim en büyükmüş anlarsın...
  • Oyuna diyecek bir şeyim yok gerçekten yine çok muhteşem bir oyun olacak , fakat oyunda bazı şeyler yanlış lanse edilmiş. Örneğin Haliç'e çekilen zincir biliyorsunuz donanmamızın engellenmesi içindi. Fakat oyunda Ezio'nun gidişini engellemek için :) Bu bir bağlantı mı yoksa ayrı bir konu mu orası meçhul.
  • Teşekkürler.
  • bsc nin youtube kanalı olsada sağda solada paylaşabilsek videoları
  • Serinin son oyunuymuş
  • en önemli olay adamlar masonlara karşı oyun yapmışlar tarihte ilk bravo vallahi helal olsun yakın zamanda hristiyanlarla müslümanlar bu konuda birleşecek görürsünüz ( inşaallah )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xemreeex
    Oyuna diyecek bir şeyim yok gerçekten yine çok muhteşem bir oyun olacak , fakat oyunda bazı şeyler yanlış lanse edilmiş. Örneğin Haliç'e çekilen zincir biliyorsunuz donanmamızın engellenmesi içindi. Fakat oyunda Ezio'nun gidişini engellemek için :) Bu bir bağlantı mı yoksa ayrı bir konu mu orası meçhul.

    haliç e her zaman zincir çekilirdi. Osm dönemi dahil
  • ANİMASYONLARI GÜZELMSS TABİ ATMOSVERİDE KESİN BOMBA DIR BU OYUNN :)
  • @Kyrafionn ,İtalyada geçen oyunun ingilizce olmasından bahsetmişsin,niye istanbulda olmasın demişsin.
    bu nasıl bir düşünce sistemidir anlamış değilim,hiçmi tarih dersi görmedin?
    osmanlıca, bir imparatorluğun 600 senesinde yer edinmiş bir dildir. Kahramanın ingilizce konuşmasına asla laf etmedim ama yeniçerilerin ingilizce konuşması hangi lügatta yer alır? bu geçmişini reddetmenin farklı bir yolu sanırım..Böyle kalın ,devam edin.

    GranTurismo ,


    @bydeprem
    , sizede inanamıyorum,istanbulun bir oyun sayesinde kalkınıp dünyanın en zengin metropol'ü olucağı hayalini bir kenera bırakıp gerçekçi konuşun,ayrıca oyunda bariz bir osmanlı katliamı var görmezden gelemezsiniz,Oyunu oynarken kendinizi o karakterin yerine koyucaksınız ,onun yaptığı herşeyi siz söylemiş olucaksınız, ve o kadar osmanlı askeri öldürdükten sonra,artık osmanlı dendiğinde ne hissediceksiniz?

    @Smuzy : osmanlı zamanının en güçlü imparatorluğudur,gelmiş geçmiş en iyisi değildir.kimse diğer görüşte bulunmadı,en azından ben.Osmanlı hakkında bildiğiniz 3 kelam lafı bizimle değil , oyunun orjinal forumunda paylaşırsanız çok daha insan öğrenir gerçeği. Gerçi gördümki kimse atalarının gururunu önemsemiyor. Türkiye o savunduğunuz ülkelere OSMANLININ yıkıldıktan sonra kalan borçlarının çoğunu ödemiştir.

    @_ARTiZ_ :ne boş kafalı adamlar var demişsin,Neremle güleyim bilemiyorum senin için dolu kafa sanırım her söylenene inanmak,her lanse edilene tapmak kusura bakma ama adamlar ananı babanı orda ortalık malı olarak kullansalar
    ''Vayyyyybeee adamlar yapmış abi'' dicek geçiceksin sanırım
    Sana ve DOLU kafana kalan ömründe DOLU DOLU hayatlar diliyorum.
    umarım yanlışlarını görür ve ne yaptığının farkına varırsın




  • Oyunu oynarken kendinizi o karakterin yerine koyucaksınız ,onun yaptığı herşeyi siz söylemiş olucaksınız, ve o kadar osmanlı askeri öldürdükten sonra,artık osmanlı dendiğinde ne hissediceksiniz?

    Bu ne demek ya? Ulan oyun bu oyun! Oyunla gerçeği ayırt edemiyorsan oynama ya. Uluslararası Siyaset Programı mı burası! Sanki Osmanlı karşıtı hiç bir yeni çeri öldürülmedi, Osmanlı hep toz pembe hayat sürdü. Adamlar orada padişahı mı öldürmüşler? Osmanlı İmparatorluğu'na küfür mü etmişler? Hayır yani serinin diğer oyununda da İtalyan askerleri öldürdük. Anlamıyorum bu boş beleş tavrınızı. Allah aşkına şurada milliyetçilik yapmayın. Korkma hepimiz vatanımızı oldukça fazla koruyup kollamasını biliriz gerektiğinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wapusk

    Oyunu oynarken kendinizi o karakterin yerine koyucaksınız ,onun yaptığı herşeyi siz söylemiş olucaksınız, ve o kadar osmanlı askeri öldürdükten sonra,artık osmanlı dendiğinde ne hissediceksiniz?

    Bu ne demek ya? Ulan oyun bu oyun! Oyunla gerçeği ayırt edemiyorsan oynama ya. Uluslararası Siyaset Programı mı burası! Sanki Osmanlı karşıtı hiç bir yeni çeri öldürülmedi, Osmanlı hep toz pembe hayat sürdü. Adamlar orada padişahı mı öldürmüşler? Osmanlı İmparatorluğu'na küfür mü etmişler? Hayır yani serinin diğer oyununda da İtalyan askerleri öldürdük. Anlamıyorum bu boş beleş tavrınızı. Allah aşkına şurada milliyetçilik yapmayın. Korkma hepimiz vatanımızı oldukça fazla koruyup kollamasını biliriz gerektiğinde.




    quote:

    Ulan oyun bu oyun!

    seviyeni takın züppe,burası dingonun ağırı değil.
    Madem herşeyi sindirebiliyorsunuz. Peygamber efendimizle ilgili olan karikatürleri neden sindiremediniz? alt tarafı karikatür?? cevap yokmu?...O zaman bir oyun yapalım amerikanın ikiz kulelerinin aslında haklı olarak suikaste uğradığını işleyelim,hatta uçağı kaçıran teröristlerden biride biz olalım.. ee nemi olur,az çok tahmin edersiniz sanırım.
    yaa neymiş ,herşey çocuk aklı ile,''oyun bunlar oyun'' demekle yada ne bilim bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi ile çözüm bulamıyormuş.
    israilliler film'flan demediler Kurtlar Vadisi Filistin'e söylemediklerini bırakmadılar ,sadece film eleştirisi ilede kalmayıp'' türkleri film üstünden dünyanın en aşağılık milleti''olarak göstermeye çalıştılar.

    şimdi bunları okuyunca diyeceksinki vaybe adama bak ne kadar milliyetçi,gözünü dikmiş bir osmanlıya sanki osmanlının hiç suçu yokmuşta şuymuşta buymuş..

    ilk sayfada söylediğim tek şey yeniçerilerin neden türkçe değilde ingilizce sohbet ettiğidir.
    onun dışında oyunu sevdiğimi,aldığı tebrikleri hak ettiğini söylemiştim
    siz bana boş kafalı dediniz,bu kafayla biryere gidemezsin dediniz,dedinizde dediniz.
    keşke herşey bu kadar kolay ve gerçek dışı olabilse.


    @wapusk,ayrıca ben senin bu vatanı sevdiğinden de şüphe ediyorum,vatanı sevmek sayenizde kelimelerden öteye geçmiş değil,kime sorsan vatanını seviyor ama ,Amerikada yaşamak istiyor? neden çünkü onlar oyunları çok güzel yapıyor,bizden daha refah içinde yaşıyorlar,bir memurun maaşı 2000$ mış..unutma atan 80 yıl önce kerpiç evinde kuru ekmek soğan yerken,çok sevdiğin şu oyunu yapanların atalarıda gözlerini dedenin soğanına dikmişlerdi.
    sen şimdi bu akşam hangi yemekten başlasam diye düşünüyorsan,kimin sayesinde?


    Ayrıca ben osmanlıcı değilim ,ATATÜRK'çüyüm.
    yani sizlerden

    [sizer=green]Assassin's Creed: Revelations E3 Yorumu(Altyazılı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amashe -- 20 Haziran 2011; 19:55:10 >




  • altyazı için teşekkürler
  • Son boss Kanuni,Yavuz ya da Fatih olursa bu oyunu kırarım
  • oooo bekliyorum
  • alt yazi paylasimi icin tesekkurler..
  • "Inspired by historical events and characters, this work of fiction was designed, developed and produced by a multicultural team of various religious faiths and beliefs."
  • Şöyle bi altyazı oyuna iyi gider.
  • PC çıkış tarihi nedir ?
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz. Altyazı mükemmel, oyun mükemmel. Herşeyiyle mükemmel.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.