Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
8
Favori
4.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft Store Sayfası


    Epic Games Store Sayfası



    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}



    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}



    Cinematic Trailer




    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}Ubisoftyoutube
    Available November 15, 2024: https://ubi.li/rEDXA Watch the official cinematic world premiere trailer of Assassin's Creed Shadows. An Audio Described version is also available in English in the settings of the video. Learn more: https://www.assassincreed.com/shadows Watch more: https://youtu.be/Nszrx939ZVA Full gameplay reveal in June 2024. About Assassin's Creed Shadows: In Assassin’s Creed Shadows, you will live the intertwined stories of Naoe, an adept shinobi Assassin from Iga Province, and Yasuke, the powerful African samurai of historical legend. Against the backdrop of the turbulent late Sengoku period, this remarkable duo will discover their common destiny as they usher in a new era for Japan. From chaos to purpose, from darkness to light. A new Creed rises over Japan. About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2024 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=vovkzbtYBC8&pp=ygUYYXNzYXNzaW4ncyBjcmVlZCBzaGFkb3dz



    Feodal Japonya'da geçen epik bir tarihi aksiyon macera hikâyesini deneyimleyin! Kargaşa dolu bir devirde hayran olunası bir açık dünyayı keşfederken ölümcül bir şinobi suikastçısı ve güçlü bir efsanevi samuray olun. Beklenmedik şekilde aynı safta yer alan iki müttefik arasında geçiş yaparak ortak kaderlerini keşfedin ve Japonya'da yeni bir çağı başlatın.


    Şinobi suikastçısı Naoe ve efsanevi samuray Yasuke olarak sürükleyici hikâyelerini deneyimleyin ve birbirini tamamlayan oyun tarzlarında ustalaşın. Naoe'yle görünmemek için gizliliğe, düşmanlarınızı şaşırtmak için de çevikliğe başvurun. Yasuke'yle düşmanlarınıza ölümcül bir kesinlik ve güçle saldırın. İki karakter için de farklı yeni beceriler, ekipmanlar ve ilerlemeyi açın.


    Muhteşem kale yerleşimlerinden ve hareketli limanlardan huzurlu mabetlere ve savaşın yıktığı kırsallara, Feodal Japonya'nın baştan çıkarıcı açık dünyasını keşfedin. Öngörülemeyen hava koşulları, değişen mevsimler ve duyarlı ortamlarda maceralara atılın.




    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}


    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}


    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 15 Mayıs 2024; 22:57:25 >







  • Tom Henderson hiç tahmin edilemez bir tespit yapmış (!) . COD gibi AC serisininde çöpünün milyonlar satacağını herkes biliyor zaten.

    Bu arada siyah samuray olayının arkasını kuracalayanlar işin sadece "hehe zenci samuray yapmışlar" dan öte, nasıl hasta ruhlu ve zihin yapısa sahip insanların elinden çıktığını bulmuşlar. Ben gece yatmadan önce denk geldim, bütün gece midem bulandı bu yüzden. 🤢

    Sachi Schmidt-Hori - Danışman

    LGBTQ+ aktivisti, nesiller arası, budist rahip ile ergen müridi arasındaki cinsel ilişkiyi (bildiğimiz pedofili, bizdeki tarikatlarda çocuk sevicilerin japon versiyonu) normalleştirmeye ve öne çıkarmaya çalışan 🤢, buna karşı çıkan ve bunu istismar olarak görenleri "homofobik" ön yargıdan etkilenmiş olarak nitelendiren ve bunun hakkında Tales of Idolized Boys: Male-Male Love in Medieval Japanese Buddhist Narratives adında bir kitap yazan bir akademisyen.

    Yazdığı kitap:
    https://www.amazon.com/Tales-Idolized-Boys-Male-Male-Narratives/dp/0824886798

    kendisinin akademik profil sayfasından alıntı:






    kaynak:
    https://faculty-directory.dartmouth.edu/sachi-schmidt-hori
    https://web.archive.org/web/20231007220732/https://faculty-directory.dartmouth.edu/sachi-schmidt-hori


    Kitap hakkında yapılan bir akademik incelemeden alıntı:


    kaynak:
    https://muse.jhu.edu/article/864912



    Alissa (@mossinmind (twitter)) - Başyazar

    Sweet Baby Inc. ci bir baş yazar. Twitter hesabında takip ettiklerine bakmışlar ve Sweet Baby Inc. hesabını takip ettiği tespit edilmiş.




    kaynak:
    https://x.com/auronburner/status/1791102322925322735




    Hanım ablamız ifşa olduktan sonra hesabını korumaya almış.



    kaynak:
    https://x.com/mossinmind



    Konu hakkındaki haber:
    https://thatparkplace.com/assassins-creed-shadows-ubisoft-hires-lgbtq-activist-as-consultant-who-wants-to-challenge-moral-standards-around-transgenerational-sex//

    Konu hakkındaki video:
    https://www.youtube.com/watch?v=FRKYRudzjJM


    Ubisoft'un Assassin's Creed Valhalla için Sweet Baby Inc.'den woke kültürcü danışman ile çalıştığı hatırlandığında hiç şaşırtmadı. Ayrıca yukarıda verdiğim haberde yazdığına göre Bugisoft bu kafa yapısını şirket politikası haline getirmiş. Şirket içi sızan bir dökümandan alıntı:


    Anlaşılan "çeşitlilik ve kapsayıcılık" içine pedofiliyi desteklemekte giriyor (🤢). Ek olarak haberin sonundaki dökümandan alınmış ekran görüntüsünün sonuna bakarsanız, online ortamlarda bu konuyla ilgili diyolağa girmeyin hesabınızı özele alın veya kapatın diye öneriliyor. Tamda başyazar hanım ablamızın yaptığı gibi.

    Tapınaktan kaçan bir çocuğu budist rahibe geri götürmek gibi yan görev, benzer oyun içi görsel, döküman vs. görürsek şaşırtmayacak.

    İlk oyundan beri bütün AC oyunları aldım, oynadım, oynuyorum ve feodal Japonya'da geçen bir AC oyunu uzun süredir beklediğim bir oyundu ama özellikle pedofilici insanlara para kazandırmayı benim midem kaldırmıyor, elim gitmiyor.

    Siz bunları bildikten sonra mideniz kaldırıp bu oyuna para verip oynar mısınız, orası size kalmış.

    Ghost of Tsushima, Rise of the Ronin gibi düzgün bir oyun çıkarmak çok mu zor anlamış değilim.

    Dip Not: Kişilerin hangi cinseyete cinsel ilgi duyacağı kendi tercihidir ancak bunun için tarihi eğip bükmek, film, oyun, kitaplarda insanların gözüne sokmaya çalışmak garip bir zihin ve ruh yapısının işaretlerini veriyor. Pedofili konusuna hiç girmiyorum zaten.

    Ekleme: Kitabı buldum(malum yollardan) ve biraz inceledim, yazara göre chigo sistemini "çocuk istismarı olarak geniş bir fırçayla boyamamalıymışız, böyle yaparsak "cinsel azınlıklara"(LGBTQ+ kastediyor sanırım) yapılan ayrımcılıklara karşı koyma hedefini baltalarmış. Chigo sistemini "çocuk istismarı" olarak değerlendirmek, anakronistik(o zaman dilimine ait olmayan) bir değerlendirmeymiş çünkü o dönemde ergenler çocuk olarak görülmüyormuş ve bunu "çocuk istismarı" olarak değerlendirmek altta yatan "homofobik" duyguları çağrıştırıyormuş. (kaynak: sayfa 38-39)

    Bu geleneği "çocuk istismarı olarak değerlendirmek, ortaçağ japonyasından kopuk ve acımasız bir yargı olurmuş. (sayfa: xviii)

    yazar, chigo (mürid, budist rahip çırağı) ile rakip arasındaki ilişkiyi "homoseksüel" olarak tanımlayan akademisyenlerin aksine, chigo'nun cinsiyetsiz, nötr cinsiyetli olduğunu söyleyen Kuroda Hideo'nin görüşünün doğrusu olduğunu düşünüyormuş. (sayfa: 98)

    Oyun sinematik bir fragmanla duyuruldu. Bununla beraber IGN de oyuna dair ilk detayları verdi.


    -Oyun, Azuchi-Momoyama döneminde geçecek. 1579 da başlayacak ve 1580'lerin başlarına kadar devam edecek. Bu da Syndicate dan beri ilk defa seride Suikastçılar (Assassins) ve Tapınakçılar (Templars) isimlerinin geri dönmesi demek.

    -Oyunda pek çok tarihi karakterde bulunacak. Bunlardan sadece ikisi Japonya'nın büyük birleştiricisi olan Oda Nobunaga ve Iga klanının efsane ninjası Fujibayashi Nagato yer alıyor.

    -Tıpkı Syndicate da olduğu gibi oyunda 2 ana karakter var ve bunlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Naoe, Nagato'nun kızı ve yetenekli bir Shinobi iken, Yasuke ise tarihi bir karakter olarak Nobunaga'nın emrinde bir samuraydır. Shadows, geçmişten tarihi bir kişilik ile oynamanıza izin veren de ilk AC oyunu olmuş durumda.

    -Artık gölgelerde saklanabilir hatta fener veya meşaleleri söndürerek kendi gölgelerinizi yaratabilirsiniz. Arayüzdeki ışık ölçer sizin ne kadar gizli durumda olduğunuzu gösterecek.

    -Siviller ve düşmanlar arasında yeni bir sınıf olarak hizmetkarlar oyuna eklenmiş durumda. Savaşmamalarının yanında sizi cinayet işlerken görürlerse takviye çağırabilir, alarm verebilir veya fener taşıyabilirler. Kendi devriye rotaları da mevcut. Bu sistemi daha önce Mirage da görmüştük.

    -Pasifist oynayanlar için artık düşmanı bayıltan bir tür suikast biçimi oyuna eklendi.

    -Artık yerde sürünme de oyuna eklenmiş durumda.

    -Naoe artık çatı kenarlarına veya özel noktalara takılan bir tür kancaya sahip. Daha önce Syndicate da görmemize rağmen Syndicate'ın aksine tutunduğunuzda sallanmanıza olanak sağlayan bir tür fizik de içeriyor. Koridorların üstünde ki kirişlere de bu sayede tırmanıp saklanabiliyor ve devriyelerden gizlenebiliyorsunuz.

    -Eagle Vision yani kartal görüşü de oyuna tekrardan geri dönüyor ve düşmanları duvarların arkasından görebiliyorsunuz. Düşmanlar kırmızı renkte, hizmetkarlar ise turuncu renkteler.

    -Origins, Odyssey ve Valhalla da bölgeleri keşfetmek için kullandığımız kuş artık Shadows da yok. Bizzat keşif yapmanız gerek.

    -Naoe, oyunda gizlilikte en iyi olan karakter. Yasuke de gizlilik kullanabiliyor ama iri cüssesi ve zırhı sebebiyle tamamen sessiz kalamıyor. Yasuke savaşlarda daha iyi iken Naoe gizlilikte en iyisi.

    -Japonyanın bu döneminde kalkan olmadığı için oyunda da kalkan kaldırıldı. Zırhınız hariç sizi koruyan hiçbir savunma yok. Dodge mekaniği burada önem arz ediyor.

    -Yasuke bir samuray olduğundan dolayı gelen saldırıları engelleyip savuşturabiliyor. Naoe de çatışmaya girebilir ama engelleme veya savuşturma yapamaz. Bunun yerine bir tür parry yapabilir.

    -Düşman zırhları da bir dayanıklılığa sahip ve kırılabiliyorlar.

    -Oyundaki hemen her eşya silahlarınız tarafından hasar alabilir. Katanalar çalıları ve sepetleri Fruit Ninja da ki gibi keserken oklar ise delme izleri bırakır.

    -Katanalar, Kanabo savaş sopası, yarı mızraklar, shuriken, kunai ve kusarigama gibi dönemin pek çok silahı oyunda var.

    -Yasuke bir tür tüfek olan arquebus'u kullanabiliyor.

    -Her silahında kendi yetenek ağacı var. Belirli bir silahla zaman harcamak o silah da ki yeteneğinizi geliştirecek.

    -Oyunda kendi silahlarınızı da craftlayabileceksiniz. Topladığınız eşyalardan kendi katananızı yapabilirsiniz. Transmog da oyunda yer alacak.

    -Odyssey de gördüğümüz aktif savaş becerileri de geri dönüyor ve bunları da açık dünya da ki ninja parşömenlerini bularak açabiliyorsunuz.

    -Yasuke ve Naoe'nin kendi ayrı yetenek ağaçları ve teçhizatları var. Ancak XP, toplanan silahlar ve kaynaklar ortak.

    -Oyun Anvil motorunun daha yeni ve güncellenmiş bir halini kullanıyor. Bu da oyuna yeni aydınlatma, yeni kırılabilir eşyalar, daha ayrıntılı grafikler sağlıyor.

    -Yeni motorla beraber dinamik mevsim de oyuna eklenmiş durumda. Hikaye de ki ilerlemeye göre mevsimler değişecek ve bu da oyun alanını etkileyecek. Örneğin ilkbaharda oynarsanız çimenler daha uzun olacak ve bu da daha kolay gizlenmenizi sağlayacak. Kış da ise çimenler ölecek ama buz sarkıtları oluşacak. Ayrıca su da donacak ve geçiş yollarınızdan biri kapanacak.

    -Mevsimler düşmanların davranışlarını da etkileyecek. Yaz ve ilkbaharda daha çok gezinen düşmanlar kış veya sonbaharda daha sıcak yerlerde ve bir arada duracaklar. Bu da size farklı yollar açar veya var olanları kapatır.

    -Dinamik mevsim sistemi bölgeye de adapte olan bir yapıda olacak. Derin sis, uğuldayan rüzgarlar ve kar gibi şiddetli koşullar düşmanla beraber sizin de görüşünüzü etkileyecek. Fırtına ise ayak izlerinizi gizleyecek.

    -Açık dünya şaşırtıcı derecede iyi bir ekosisteme sahip. Örnek olarak ise ilkbaharda ağaçlardan yayınlan polen gerçek bir ekosistemi taklit edecek kadar iyi görünüyor denmiş.

    -Harita boyut olarak Origins'in kadar olacak ve Japonyanın orta bölgesinde geçecek.

    -Harita, Iga (Shinobilerin evi), Arima (büyük savaşın yeri) ve Omi (bir tür tarım bölgesi) olmak üzere pek çok gerçek tarihi bölgeye ayrılmış durumda.

    -Senkronizasyon noktaları gelir dönüyor ama yeniden tasarlanarak. Artık bölgeyi açtığınızda direk size o noktaları göstermek yerine sizi o bölgeyi araştırmaya daha çok iten bir yapı hazırlanmış. Ubisoft, haritada çok daha az simge olmasını istiyor. Senkronizasyon noktaları ise hala hızlı seyahat noktaları olarak kullanılabiliyor.

    -Harita da kasabalar, ticaret merkezleri, çiftlikler ve neredeyse birebir ölçeklenen kaleler olacak. Bunların dışında ise ormanlar ve dağlar yer alacak.

    -Shadows da daha önce Odyssey ve Valhalla da gördüğümüz özgür hedef sistemi olacak. Bu da ana düşmanları istediğiniz sırada öldürebileceğiniz anlamına geliyor. Bazı hedeflere açık dünyada karşılaşabilir ve avlayabilirsiniz. Bazılarını ise hikayede avlamanız gerekir.

    -Ubisoft bu macerayı daha ödüllendirici yapmak için uğraşmış durumda. Hikaye hala hedef odaklı ilerlese de artık direk göstergeler yerine oyuncuların kendi başlarına bazı şeyleri bulmaları isteniyor. Daha az gösterge, daha fazla ipucu yöntemi deneniyor.

    -Ana görevlerin çoğu Yasuke veya Naoe ile oynanabilir. Bunların yanında her iki karakterin de kendine özel görevleri ve göreve giriş sekansları var.

    -Harita da yan görevler ve açık dünya etkinlikleri de bulunacak. Kaleler, tapınaklar, mabetler ve sanat eşyaları açık dünya da görebileceğimiz veya toplayabileceğimiz şeylerden birkaçı sadece.

    -Hedefler hakkında istihbaratlar toplayan bir casus ağı da kurabileceğiz. Bu sistemin bir benzerini Brotherhood, Revelations, AC3 ve Black Flag de gördük.

    -Sizin ve müttefiklerinizin bulunduğu bir Hideout'unuz olacak.



    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}

    ----------------------------------------


    Ana mesaj güncellendi. Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} 

    Hocam bu durumu savunduğumdan değil de önceki oyunların çıkış tarihlerine bakarsak Valhalla Kasım 2020'de, ara oyun olan Mirage Ekim 2023'te çıktı. Shadows ise Kasım 2024'te çıkacak. Valhalla ile aralarında 4 yıl var yani. 2015 yılında olsak haklı olabilirdiniz ama artık sık sık AC oyunu çıkmıyor.

    Fragmanı eh bulan bir tek ben miyim.


    Ac2, brotherhood, revelations, AC3 fragmanları müzikleriyle kurgusuyla coşturan fragmanlardı. Sonra çıkanlardan bir Unity ve Origins fragmanını sevmiştim. Bence bu fragman mirage hariç son çıkan üç oyunda olan combat ağırlıklı, boş, etkileşimsiz ve hep birbirinin tekrarı aynı açık dünyalı mekaniğinden sıkılan benim gibi oyuncular için tehlike sinyalleri veren bir fragman. Ubisoft Far Cry 6 ve valhallada yaptıgı gibi az biraz yenilik ekleyip aynı tarz oyunu bize sunabilir. Umarım yanılırım.


    Origins tamam gayet güzeldi, kendine has mekanikle ilk çıkan oyun oldugu için oynattı. Odysey ve valhalla da bir noktaya kadar güzeldi ama aynı yorgun, eski ve hantal mekaniklerle dünyada koşturmak beni çok sıktı artık.

    bunların bu denli radikal olanları savundukları şeyi baltalıyor haberleri yok. kim kimle ne yapmış bana ne'ci birisi olarak gittikçe tilt olmaya başladım ısrarla ucunu bize sokmalarına. yaptıkları şey farkındalık yaratmak falan değil, bildiğin kendi halinde takılan insanlara bir şeyleri inatla ve zorla dikte etmek.


    işin kötüsü ise bunlara laf edenleri öyle bir linçliyorlar ki kimse de çıkıp demiyor ki ne demek love is love, ne demek kuşaklararası seks; siz cinsel tercih serbestisi savunuculuğu altında bildiğin pedofili güzellemesi yapıyorsunuz...


    ubisoft oyunu ameleliğini seven birisi olarak bu firmaya dur diyeceğim nokta burasıdır şahsım adına. propagandaya maruz bırakılmak için para ödeyesim yok.

    Şu son olaydan sonra bu oyunun iyi olacağını düşünmüyorum.

    Güzel oyun yapmaya odaklanmak yerine bu sosyal adelet ırksal eşitliği gözümüzün içine sokmaya çalışıyorlar.

    Kardeşim bunu taa WD2'de yapmıştınız, orda tadında bıraktığınız için güzeldi ama sonra bokunu çıkardınız.

    Bende girip dislike attım yeri gelmişken.


    Bu youtube'ın dislike olayını kaldırmasının sebebi de emir büyük yerden galiba. İnsanların beğenmediği şeyleri gizleyip normal bir şeymiş gibi göstermek için sanırım.


    Eklenti yüklemeden dislike'lar gözükmüyor.


    Bence beğeni olayı da kaldırılsın, ya da dislike geri getirilsin.

  • Şuan tek beklediğim ac bu inş 2d olarak çıkmaz ve biran önce çıkış tarihi ve oynanış görürüz
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    2D olmayacak tabi ki hocam, nereden çıktı ki? Premium flagship dediler. Odyssey'i yapan ekip yapıyor oyunu. En az aynı çapta büyük bir RPG oyunu olacaktır ki ben çok daha iyi şeyler bekliyorum bu oyundan.
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • rez

  • Bu ne la bunlar kaç tane AC çıkarıyor? Neyse bu da Feodal Japonya'da geçiyorsa güzel. Bu denenir. 5 yıl önce daha AC Origins çıkmadan önce diyordum keşke şöyle Uzakdoğu temalı oyun yapsalar diye. Çin olur Japonya olur. Sonunda bir şey geliyor. Umarım AAA bir yapım geliyordur. Aksi halde Çin'de geçen 2.5D oyun yaptılar zaten.
  • ghost of tsussima of assassin's Creed: Codename Red

  • Feodal Japonya'da geçen bir AC yıllardır beklediğimiz bir şeydi ve sonunda gerçek oluyor. Önlerden yerimizi alalım, Odyssey'i yapan Quebec ekibinin iyi bir iş çıkaracağına inanıyorum.

  • Bunu merak ediyorum işte. Feodal Japonya döneminde geçen AC oyunu ilginç olabilir.

  • Yüzlerce saat süren boş AC oyunlarından gerçekten bıktım, bilhassa da Origins. Gerçekten ilk başta bir süre zevkli gelse de 30 saat oynadıktan sonra bıkkınlık geldi bana. Zaten çalışan birisi olarak zamanımız az oluyor, onda da abuk sabuk görevler peşinde koşmaktan usanıyorum.

  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Serinin ilerleyen oyunları Odyssey, Valhalla gibi 100-150 saat sürmeyecek hocam. Mirage veya Hexe gibi oyunlar RPG değiller ve daha düz bir anlatımı benimseyecekler. Red ise Odyssey'in ekibi yaptığı için Action Open World RPG olarak tanıtıldı. Büyük ihtimal Valhalla, Odyssey severler için Red'i çıkaracaklar. Ezio serisi gibi daha düz yapıyı sevenler içinde Mirage ve Hexe çıkacak. Pek tabi oyunların başarısına göre bu durum değişebilir.



    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}
    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}ıgn
    Future Assassin’s Creed Games Will Not All Be 150-Hour RPGs - IGN
    https://www.ign.com/articles/future-assassins-creed-games-will-not-all-be-150-hour-rpgs




  • oo güzell haber,

  • AC oyunlarının Baş Yapımcısı Marc-Alexis Cote, önümüzdeki AC oyunlarından birinin ana karakterinin kadın olduğunu doğruladı.



    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}
    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}CODEXtwitter
    “Executive Producer Marc-Alexis Cotè confirms that one of the upcoming #AssassinsCreed games will star a female protagonist🚀 ✅Codename Red ✅Codename Hexe What type of female character do you like her to be? @assassinscreed @ubisoft #PlayStation #PS5 #Gaming”
    https://twitter.com/TheCodexNetwork/status/1569343832789073921?t=v2G1J251wfBbDSPadHv38g&s=19
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Orijinal AC en iyisiydi. RPGye dönüştüğünden beri seri kötü.

    Hitman rpg olsa güzel olur muydu? Ana fikir farklı. Ama işte ac serisi rpg sapığı bir nesle denk geldi. Eski haline dönmesi lazım.
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Sonraki karakter de gey olacaktır muhtemelen. Hatta lezbiyen bir zenci protagonist yaparlar, miss marvel gibi kafasına bir eşarp da geçirseler şaşırmayın.
    BF5'de nazi ordusundaki zenci askerler geliyor aklıma hep böyle şeylerle karşılaştıkça.
    Bu işin boku çıktı.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Mirage ve Codename Hexe eski kafada olacaklar hocam. İki tarafı da düşünerek yapıyorlar artık oyunları.
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Ben altair istiyorum.

    Oyunlardan birine templar bir karakterle başlıyorduk ya, o oyunun hikayesi de ilginçti ama rpgydi gene, sıkılıp kapatmıştım.

    Zaten Witcher 3'ten sonra rog beğenmemiz imkansızlaştı. Çıtayı arşa çekti cdpr.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 12 Eylül 2022; 23:54:52 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz oyun Rogue ve türü RPG değil. RPG olarak çıkan üç oyun var; Origins, Odyssey ve Valhalla.

    2023'te çıkacak olan AC Mirage, ilk oyunun havasını verecek diyorlar zaten. Doğru çıkarsa seversiniz muhtemelen.
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum rpg gibi gelmişti bana. Ben bu tip oyunlarda yarı özgür bir lineerlik arıyorum. Yenileri eskisi gibi olacaksa paramız da yeterse oynarız herhalde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.