Şimdi Ara

Asphalt 9 önemli not jeton hilesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizde popüler olan mobil oyunlarla ilgili yurt dışındaki dolandırıcıların ciddi bir çalışması söz konusu. Çeşitli hileler ve APK dosyalar adı altında siteler açarak dolandırıcılık usulü olarak kullandıkları dosyaları yaymaya çalışıyorlar. Asphalt 9 Legends Jeton Hilesi veya para hilesi gibi vaatlerde bulunduktan sonra bunları inanan oyuncuları dolandırıyorlar. İçerisine koydukları zararlı yazılımlar başta banka hesap bilgileriniz olamak üzere tüm kişisel bilgilerinizin çalınmasına sebep olacaktır. Bu yüzden bu tür illegal dosyalardan kesinlikle uzak durunuz.


    Asphalt 9 Legends Para Hilesi

    Asphalt 9 Legends Para Hilesi de tıpkı yukarıda anlattığımız jeton hilesi gibi dolandırıcılık yöntemleriyle meşhur. Siz oyunda yeni arabaları bedava açmak isterken veya onları kolay yoldan geliştirmek isterken aslında bir tuzağa düşüyorsunuz. Bizde sizler için bir çekiliş yaparak oyuncuları hileden uzak tutmak ve istediklerini legal yollarla verebilmek adına çekiliş düzenliyoruz.


    Asphalt 9 Legends Para Hilesi

    Yazıyı Paylaş

    Yazıya Yorum Yap

    Yukarıdaki basit 2 maddeyi yerine getiren oyuncular listeye eklenecektir. Eğer yazıyı paylaşmadığınız tespit edilirse hediyeleriniz verilmez








  • Asphalt 9 önemli not jeton hilesi

    Asphalt9 jeton hilesi diye bir şey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.