Şimdi Ara

Asp.net giriş düzeyi tavisiye.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Üzerime tanımlı bir lab dersinin projesi için toplam 2 haftalık sürem var. Proje bir asp.net-mssql projesi. Konum ise bir kişisel kütüphane; yani kişisel olarak ilgili kaynakların ve dokümanların düzenlenip erişilebildiği bir websitesi diyebiliriz. Bu projenin henüz sadece veri tabanı tasarımını yaptım ve tabloları canlı hale getirdim. Web projesine daha hiç mi hiç başlamadım; yani görsel ya da kod düzeyinde elimde hiç bir çalışmam yok. İşin en kötüsü de asp.net hakkında ne bir bilgim ne de tecrübem var. Keza diğer web uygulamaları için de geçerli, html bilgim bile 0 a yakın diyebilirim, hatta hiç bilmiyor sayın

    Şimdi esas soruma gelelim.

    Ben bu iki haftalık süre içinde, aşırı karmaşık ve mükemmel bir görsellik beklenmeyen, basit düzeyde olacak bu web projem için nerden ve nasıl başlamalıyım? Önce neyi öğrenmeliyim? Temel olarak neyi bilsem ve nerden başlasam sonuca ulaşabilirim? Aslında bu lab. dersi veritabanı ile ilgili. Web tasarımı değil. O yüzden yok css yok tasarım filan oralarda bir mükemmeliyet yada mesuliyet yok. İstenilen veritabanı işlemlerini başarılı bir şekilde gösterebilecek, session du şifreydi resim yüklemeydi filan bu temel özelliklere sahip olacak bir web sitesi tasarlamam gerekiyor. Evet yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi 4 gözle bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.







  • popüler video sitelerinde, temel düzeyden başlayan videolar bulunuyor. onları izleyip uygulayarak başlayabilirsiniz. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertaç yarbaşın videosu var ona bakmanı tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, teşekkür ederim fakat onu düşünecek seviyem var elhamdülillah ya :) Ben onlara baktım; oralarda böyle bir mantık silsilesi değil, adam direk css den başlamış, ya da kontrolleri anlatmaya başlamış filan. Videoyu izle anla bi faydası olmayabilir. Zaman kaybı bir çoğu. Her neyse yine de teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.