Şimdi Ara

ARŞİVLİK BLU-RAY FİLMLERİ SEÇELİM (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
31
Favori
54.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hacksaw Ridge - Savaş Vadisi
    http://www.imdb.com/title/tt2119532/http://www.sinemalar.com/film/230754/hacksaw-ridge

    "...İnancıma sadık kalmazsam, kendimle nasıl yaşayabilirim..."

    En İyi Ses Miksajı, En İyi Film Kurgusu, En İyi Ses Kurgusu, Mel Gibson ile En İyi Yönetmen, Andrew Garfield ile En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Film 2017 Oscar larına aday gösterilen filmin diğer adayları izlemesem de en iyi ses miksajı ödülünü kazanmasını beklerim. 'Black Hawk Dawn' ile birlikte bence savaş filmleri arasında en iyi ses sahip ikinci film.

    İkinci Dünya Savaşındaki yaşanmış bir olayı anlatan film alışılan cesur askerlerle dolu kanlı sahneler içeren savaş filmleri haricinde, aşk, sevgi, inanç, korku da içeren mükemmel bir film.

    Filmi 1080 P - D.D. Plus 7+1 ses seçenekleri ile izledim. Görüntü kalitesi süper ve tekrar hatırlatayım ses olağanüstü.

    Parçalanmış vücutların çokluğu sebebiyle çocuklar ile birlikte izlememenizi tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcmb -- 25 Şubat 2017; 23:34:15 >




  • Beş yıl olmuş konuya el değmemiş. Hızlıca baktım eskilere, güzel değerlendirmeler olmuş. @Dmrbrn nerelerde acep, değerlendirmelerini okumak ayrı bir zevkti.

  • Burdayım sevgili tcmb,
    Biliyorsunuz 2yılı geçti sanırım film gelmiyor artık,inşallah seçimlerden sonra yönetim değişir ve bişeyler güzel olmaya başlar... 2-3ayda bir bi kac bd almaya çalışıyorum, hem film az hem fiyatları malum.... Biraz torent bd-4k remux birazda apple tv 4k aldim, itunes uzerinden,400kusur oldu 4k-1080p film alıyorum 2-3yıldır..hem pratik hemde bir bd olmasada aratmaz, 5,90-9,90 gibi birsürü film var,internet baglantiniz iyiyse tavsiye ederim.... Keşke o gunlere donebilsekte disk izleyip yorum eleştiri yapabilsek.. Yinede bazen eski dostlarin herhangi bi konudaki yorumunu bile görmek iyi geliyor insana..... Teşekkür ederim, sevgi ve selamlarimla....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4K remuxların Kapladığı alan göz önüne alınırsa ABD’den fiziki diski almak daha mantıklı ve neredeyse hesaplı bırak iTunes’u.


    tabii iTunes demişken indirimsiz filmler bile bayağı ucuz aslında. Sonuçta hatırlıyorum neredeyse on sene önce DVDlere o paraları veriyorduk biz. Türkiye’de beş yıldır fiyatı artmayan tek şey şeytan kulağına kurşun. Hele ki app Store‘da dolar kurunun 17 TL’den hesaplanması göz önüne alınacak olunursa. iTunes’da neredeyse 1 $ bir TL.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ dmrbrn inanın çok mutlu oldum sizi görünce... Ben eski sistemdeyim daha, 4K ya hiç girmedim. Dört - beş yıldır ise ilavehobiler (ekşi maya-ekmek vs. / yaylada evin önüne yöresel tohumlarla mümkün olduğunca organik sebze-çiçek vs. üretimi) oldu. Yaş ilerleyince çözümü zorlaşan ilave sorunlar oldu-oluyor-olacak. Artan yaşla beğeniler, ilgi alanları, öncelikler de değişiyor haliyle, artık duymakta zorlanacağın frekanslar için ilave para ödemeye de gerek kalmıyor mesela :)

    Anlayacağınız eskisi gibi film seyretmiyoruz. Geçen izlediklerimiz içinde beğendiklerimiz sayıca bir elin parmaklarını geçmedi. Bu yıl fena gitmiyor üç film izledik üçü de güzeldi, The Unforgivable - Sandra Bullock şiddetle tavsiye edebilirim. Bu arada Masumlar Apartmanı da bir gecemizi alıyor.

  • İTunes Store Film fiyatları çok uygun resim kaliteleri orjinal 4k disklere çok yakın başarılı bir stream desteği var

  • Türkiye'de yeni film yok. En son filmi ne zaman aldığımı ve hangi filmi aldığımı bile unuttum. 600'ün üzerinde DVD film ve 150'nin üzerinde Blu-ray film var. Bunlardan en güzellerini tekrar izlemeye başladım. Film indirip izlemek hiç ama hiç tat vermiyor. Dijital platformlara üye olup izlemek te hiç zevk vermedi. Diski oynatıcıya takıp PLAY düğmesine basmayı seviyorum ben. Mesela dün akşam Vertical Limit (Dikey Limit) DVD filmini seyrettim. Keyifli oldu.


    Eşim sat şunları diyor. Çıkar elden diyor. Ama hayır. Yapamıyorum. Elim gitmiyor.

  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.