Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (734. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.789
Cevap
35
Favori
359.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dediğim oldu. Arsenalliler cityli oyuncuların ayağından top alamıyor. Bu çöplerin şampiyonluk yarışı vermesi premier lige hakarettir.
    Maç fazlası ile lig liderinin düştüğü acizliğe bak. Sorsan premier lig süper derler. Bu sene arsenale güze yattı takımlar.10. olacak takım lig lideri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 26 Nisan 2023; 23:29:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

    Aynı maçı izlemiyoruz heralde.

  • Arsenal'in geri dörtlüsünün hangisi big 5'da ilk 11 oynar? Hiç biri.

    Senelerdir wonderkid Holding patlama yapacak, gelişecek. Mevkisi bile belli olmayan Ben White. Lille'in yedek stoperi Gabriel.

    Arteta zor olanı yaptı. Bu Arsenal ile 2. olmak, +85 puan toplayabilmek bile çok büyük başarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  


    arsenal şampiyon olsun istiyordum ama yok abi city bölüm sonu canavarı gibi top göstermiyor

  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

    merak etme city'nin de karşılaşacağı bölüm sonu canavarı olacak. adına real madrid deniyor  

  • Arsenal çöpünün 1 tane atağı yok. İnsan biraz utanır.
    City diğer takımlar gibi maç vermiyor mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offf holdinge bak sapladı

    Puahahah kaptan beee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan 10 sene önce bile Arsenal için "müzmin keko" yazıyoduk forumda. Arsenal aynı Arsenal. ligin son 10 haftasına kadar liderlik yarışı verirler, sonra hezimete uğrayıp otururlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan pep, insan kardeşine bi kıyak yapar, allahsız kel

  • Skoru da bildim HAHAHA

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üstünlük kurdular, arsenalı ezdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine harika, kafa açan yorumlar görüyorum. Yılda 5-10 tane Arsenal maçı izleyip bu kadar keskin konuşmak inanılmaz.  



    Maça gelecek olursak hak eden takım kazandı. Skor önemli değil. 1-0 da bitebilirdi, 6-0 da. Oyun olarak net şekilde yenildik. Sezon içinde birçok denemeden sonra Pep son 2 aydır formülü bulmuştu. Ake sol bek, Stones inverted bek olarak oynuyordu. Oyunu 3-2 kuruyorlardı. Münih maçında Ake sakatlanınca işler değişti. Bu maç oyunu 4-2 kurdular. Bu da farklı dinamikleri ortaya çıkardı. Aslında maçtan sonra Stones ve Kdb her şeyi açıkça söylemiş. Geriden oyun kurulumunda 1 kişi fazla olduğu için Partey ve Xhaka'dan biri de öne çıkıyor. Kdb de arkalarına geçerek bu boş alanları değerlendiriyor. Tabi bu alanları değerlendirmesi için Haaland'ın topları indirmesi lazım. Haaland da geldiğinden beri en iyi maçını oynamış olabilir. Bağlantıları kusursuz yaptı. Stones maçtan sonra adam adama savunma olduğu için her zaman ki oyunumuzu oynamak zordu bizde doğrudan Haaland'a oynamayı tercih ederek bunu çözmeye çalıştık demiş. Yenilen ilk golde Stones 50 metre top atıyor. Haaland indiriyor ve servis yapıyor. Kdb de alanı çok iyi değerlendirip golü atıyor. Zaten ilk yarının özeti buydu. Verilen pozisyonların neredeyse tamamını geçişten verdik. İlk yarı 4-5 de olabilirdi. City atamadı. Top bizdeyken de bence City harika pres yaptı. Bizim oyuncularda bu presi kıramadı maalesef. Total olarak oyunun her 2 tarafında da çok ağır şekilde yenildik. Tabi iş işten geçti ama keşke ön alanda bu kadar agresif basmak yerine orta blokta beklemeyi tercih etseydik. Her agresif preste topu Haaland'a atıp presi kırdı ve pozisyonlar buldu City. Bu sezon oynanan 2 City maçını da City-Liverpool maçlarına benzettim. Prime Liverpool zamanında City'i böyle yeniyordu. Ölümcül geçişlerle. City'i tehlikeli kılan şey hem topa sahip olma oyununu çok iyi oynayıp hem de istedikleri zaman geçiş oyununu bu kadar iyi oynamaları. Şu an form olarak zirvedeler. Sezonu 3 kupayla kapatmaları yüksek ihtimal.



    Sezon içinde buraya her yazdığımda şampiyonluk konusunda temkinli davranmayı tercih ettim. Yarıştığımız canavarı biliyorum. Bizden daha iyi hocası ve kadrosu olan Liverpool bile sadece 1 kere şampiyon olabildi. 2 kere ucundan kaybetti. Bu sezonun geçmiş sezonlardan farkı Haaland'ın varlığıyla City'nin oyun gücünün biraz düşmüş olmasıydı ama son 2 aydır o da ortadan kalktı. Oyunları güçlü. Haaland sezon başındaki Haaland değil. Durum buyken bu takıma şampiyonluk vermenin utanılacak bir yanı yok. Birçok insan aksini düşünüyor ama önümüzdeki sezonda yarışmacı olacağımızı düşünüyorum. Kadroda Partey ve Xhaka dışında prime ına ulaşmış bir oyuncu yok. Bu kadro büyümeye ve gelişmeye devam edecek. Yazın yapılacak hamlelerin ne olması gerektiği çok belli. Bir stoper veya sağ bek, 2 orta saha ve bir hücum oyuncusu. 4 takviye yeterli. Ayrılacak isimlere göre sayı daha da artabilir tabi.





  • D. kullanıcısına yanıt
    evet City çok hızlı çıkarak atak yaptı. Barça'nın dominasyon zamanlarında yaptığı gibi rakip kaleyi ablukaya alıp oyunu rakip yarı sahaya yıkan bi oyun oynamadılar.

    quote:

    Bu sezon oynanan 2 City maçını da City-Liverpool maçlarına benzettim. Prime Liverpool zamanında City'i böyle yeniyordu. Ölümcül geçişlerle.

    Liverpool City'yi bir sezonda 3-4 kere yenmişti yanlış hatırlamıyosam. biri 5-0 mı neydi hatta. Ettihad'da da yenmişlerdi. senin de söylediğin gibi o zamanların Liverpool'u dünkü City gibi birden bire dikine çıkıp, rakip kaleye aniden ulaşıveren bir takımdı.

    Arsenal yönetimini kutlamak gerek. geçen sezona rekor yenilgi serisi ile başlandığında Arteta'yı kovmadılar. şimdi şampiyonlar ligi için, yani takımı bi üst kademeye taşımak için hazırlık yapılmalı. EPL zaten çok zor ve yıpratıcı bir lig, illa şampiyon olmak şart değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • D. kullanıcısına yanıt

    eldeki oyunculara teklif gelecektir takımda tutabilmek önemli

  • Bundan daha iyi anlatılmazdı. 🤣

    https://twitter.com/TrollFootball/status/1651530415268667395

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Arsenal 20 yıldır Şampiyon olamıyorsun şurda yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmişin yaptığın denyoluğa bak ya


    Valla şaka gibi.. Hadi City'e yenilirsin onu anlarız ama bu takımlara puan kaybetmek ne demek hacım kafınız mı güzel sizin



  • Martinelli ile yeni kontrat yapıldı. Saka ile de anlaşıldı. Sezon sonu duyuru gelir. Sadece Saliba kaldı. Onunla da anlaşırız diye düşünüyorum.

  • vector x-31 kullanıcısına yanıt

    Her takıma kendi bildiğin oyununu oynarsan o oyuna göre oynar rakipler.Arsenal'in oyun tarzı değişti tamam iç sahada iyide puan için savaşan takımlar senin defolarına yönelir.


    Arsenal koşan koşturan bir takım fakat savunması iyi değil tecrübeli adamlar pek yok.Kel boşuna savunmaya bir dünya para harcamıyor.Kaleci bir uzun topu ile arkaya yollasa işin bitti sonra birde çevirmeye çalış sonra ikiyi ye tam oluyor.Olay budur.

  • Arsenal'in Martinez'i gönderip Ramsdale'i alma sebebi neydi ki? Martinez çok daha iyi kaleci.

  • 
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.