Şimdi Ara

Armster kolçak nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Armster marka kolçaklar var, 170 TL civarında. Bunlar 4 adet vidayla plastiğe bağlanıyorlar gibi duruyor. Bunları kullananlar var mı? Bana pek güven vermedi, uyduruk gibi ...



  • arabana uyan daha şık birşey alabilirsin apaci işi parlak metal dandirik birşey değil
    sade güzel siyah deri gibi birşey lolabilir
  • Yaklaşık 6 ay önce Opel Corsa marka aracıma yetkili servisten alıp taktırdım.Dediğiniz gibi 4 adet vida ile sabitleniyor.Kolçağın ön tarafına fazla yüklenirseniz esneme yapıyor ve kırılacakmış gibi oluyor.O yüzden ben genelde uç kısmına değil de arka kısmına yaslanıyorum.Ancak benim aracımda sağa sola sallanıyor ve servis hiçbir şekilde sorunu çözemedi.Sorun kolçaktan değil sanırım,kolçağın takıldığı konsol zayıf...Aynı sorundan müzdarip bir corsa sahibi youtube'a video bile koymuş:)http://www.youtube.com/watch?v=SRQSw-UmViA
  • Kardeş mevcut araca aldık. Montajı filan çok kolay. Piyasada ben daha kalitelisini görmedim. Ama orjinal araç üzerindeki kolçak gibi birşey bekleme. Üzerine çok fazla abanamassın ama kullanışlı. caddy marka araca geçen yıl 110 tl ye aldım gitti gidiyordan.
  • başka meşhur markalar var mı?
  • sanırım bahsi geçen marka ile aynı ürün benimde kullandıklarım yalnız benim altta orta konsol olduğu için 2.5 mm kalınlığında bir sac levhayı modelleyek kılıf renginde kapladım

    kesip ölçüp biçtikten sonra

    kolçakların tanesi 50 lira yaptığım işçilik tarif edilemez karton şablon jettaşı kaynak montajlamak ve koltukların ayaklarına montaj bütünlüğüne sökülmesi

    ortaya bu çıktı.

    ürün bence fiyata göre iyi ama asıl önemli olan montaj şekli bana göre.

    dah iyileri mutlaka vardır

    benim koltuklardaki çok ince olduğundan bu ürüne geçmek istedim

     Armster kolçak nasıldır?




  • fikir vermesi açısından

     Armster kolçak nasıldır?
  • bayağıda fonksiyonel

     Armster kolçak nasıldır?
  • buda normal hali

     Armster kolçak nasıldır?
  • Bu fiyata hayatta değmez. Sakın o parayı verme.
    Bende olduğu gibi biri gelir yanına oturur. Şöyle bir yerleşmeye kalkar bastıra bastıra. Sonrasında "n'ğaptın abi" diye bakışmaya başlarsınız.
    Şimdi masanın üstünde yapıştıcının kurumasını bekliyorum.

    Ayrıca tam bir birleştirme hatası var ki akıllara zarar. Alt sabitleme kapaması ile kolçak bağlantısı akıllı vidalar ile yapılıyor. Bu vidalar birbirini 2-3 diş ile tutuyor.
    Siz siz olun bu vidaları kullanmayın gidin aynı metrik kalınlıkta biraz daha uzun saç vidası alın onu kullanın daha fazla diş adımıyla tutturun (Eğer illede bu kolçağı alırsanız)

    Bu sabitleme olayı sonrası sağa sola sallanması da tamamen aracın koltuklar arası olan sab itleme bölümünün böyle bir kolçak için tasarlanmamış olmasından dolayı.
    Orası rijit olacak şekilde bir malzeme ve tasarım kullanılırsa maliyet artar.
  • Benim de aracım Corsa D. Bende tam böyle birşey düşünüyordum ki o videodaki sallanmayı görünce an itibariyle vazgeçtim, varsın olmayıversin Allah kısmet ederse bir sonraki aracımızda olur inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolbro

    Benim de aracım Corsa D. Bende tam böyle birşey düşünüyordum ki o videodaki sallanmayı görünce an itibariyle vazgeçtim, varsın olmayıversin Allah kısmet ederse bir sonraki aracımızda olur inşallah.

    aynen videoyu görünce bende vazgeçtim.
  • Peugeot 206 aracim icin aldim, cok $Ik duruyor gayet kullanisli. Fiyat konusu tartisilir Peugeot'nun kendi sattigi urun daha ucuz olmasina ragmen cirkin oldugu icin istemedim. Bundan daha estetik bulamadigim icin armster tercih etmistim pisman da olmadim. Dikkatli kullanmak gerekir dogru, cunku sadece 4 adet vida ile tutturuluyor.

     Armster kolçak nasıldır?

     Armster kolçak nasıldır?




  • hcm gerçektende güzel duruyor ürün ancak montajı etkileyen vida bağlantı noktalarını da gösteren resimler paylaşabilmeniz mümkünse hatta video da olabilir seviniriz çnkü bende satın almayı düşünüyorum yakın zamanda.
  • Zamanında Fiestam vardı 2011 model. Ona almıştım ama gerçekten hiç sağlam değil. Güzel durması, kolaylık sağlaması, araba kullanırken kolu ağrıtmaması vs. çok güzel de ondan destek alıp doğrulmaya kalktığında anında çatırt diye kırılıyor. 2 kere değiştirmiştim.
  • qazed kullanıcısına yanıt
    Hocam destek alip kalkayim dersen benim su an 308deki orjinal kolcak da catirdiyor :)) Ben birkac ay kullandim cok memnundum hem guzel gorunuyor hem rahat idi.

    Vidalama, montaj isine gelince bu araci satali cok oldu ama emin olun korkacak, cekinecek hicbir zor durum yok, inanilmaz basit. Yalniz 4 cam otomatik ise arka cam otomatiklerinde sorun oluyor diye duymustum, bende on iki cam otomatikti. 206 aracin oldugunu varsayarak konusuyorum tabi :)
  • geçenler de bi yerde armster2 olarak gördüm. bir farkı varmı acaba armster2 olmasının?

    http://www.tacirim.net/oto-aksesuar-navigasyon-k-23/kolcak-kol-dayama-armster-k-565/new-hyundai-i30-kol-dayama-kolcak-siyah-2012-sonrasi-u-18481
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.