Şimdi Ara

ARKADAŞLAR griden griye yada siyahtan siyaha tepki süreleri ile ilgili bir sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar. bazı lcd monitör üreten firmalar örneğin samsung gibi lcd monitörlerinin tepkime sürelerinden bahsederken gtog (griden griye) tepkime sürelerini veriyolar bazı firmalar ise tepkime sürelerini siyahtan siyaha olarak veriyolar. ve bu iki tip tepkime süreleri ile ilgili şu soruyu sormak istiyorum.
    1. örneğin gri tepkime süresi 2 ms olan bir monitörle siyah tepkime süresi 2ms olan bi monitörün tepkime hızları aynımıdır. yani gri tepkime süresi 2ms olan bi monitörün tepkime hızı atıyorum 4 ms'ne yada daha üstün bi hıza mı tekabül eder. yoksa bu iki tip tepkime süresinin fazla pek bi farkı yok mu. yardımcı olursanız çok sevinirim. bilgi paylaşıldıkça çoğalır. sevgiler!!



  • selam kardeş,zaten dikkat ettiyseniz griden griye verilen tepkime süreleri daha düşüktür.yani griden griye tepkime süresi 8 ms ,siyahtan siyahta 16 ms oluyor.bu bir satış stratejisi bence.örneğin 23 inç monitörlerin şu an için hiçbiri 16 ms nin altında değil,ama ÖRNEĞİN; VIEWSONIC VP2330WB 23" LCD MONİTÖR özelliklerine bakarsan tepkime süresini 8 ms görürsün.bu griden griye tepkime süresi.ama bir bilgisayar dergisinde okumuştum,GtoG tepkime süresini daha gerçekci buluyorlar.ama nedenini yazmışlardı ama hatırlamıyorum.sevgilerle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.