Şimdi Ara

Arkadaslar fikir lütfen , Sadece 2 Aylik , uygun fiyata nasil internet kullanabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar dedigim gibi ben yurt disindayim sadece 2 ay gibi bir süreligine Ankaraya gelicem(ocak-subat 2011)..Eskiden babaocaginda ttnet baglantim vardi , onu iptal ettirmistim yurt disina cikarken , tekrar baglantida sanirim 59 tl mi ne ücret istiyorlarmis (bu konuda bilgisi olan varsa da yazabilirse sevinirim) , yada onlarla hic ugrasmadan baska hizli bir internet nasil yapabiliriz , ben Almanyada vodofone un 7.2 mbit surf stick ini de kullaniyorum , buralarda da cok süper degil hizlar sadece merkezi yerlerde o seviyeye ulasiyor , bu stickle Skypeden Türkiyedeki akrabalarla dogru düzgün görüsemiyorduk..Bunu sadece extra not olarak yazdim , yani 3G hala avrupada bile yeterli bantgenisligine sahip degil.

    Iste bu modemi de kullanabilirim , icindeki alman sim karti cikartip bi Turkcell yada vodofone kart takarim diye düsünüyorum ama onlardan hic verim alacagimi sanmiyorum , fiyatlarinida bilmiyorum acikcasi, bide uymazsa 3g usb modem de almayalim 2 ay icin.. baska ne önerirsiniz ?

    Simdiden tesekkür ederim zaman ayiran arkadaslara.







  • ttnetin 1-3-6 aylık internet paketleri var..
  • Fiyatını hatırlamıyorum ama Turkcell'in 3 aylık VINN paketi var. Bir kere alıyorsunuz 3 ay geçerli, o kadar. Kontrol etmenizde fayda var.
  • Smile bakmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.