Şimdi Ara

ARIZALI İPODU OLANLAR İÇİN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
15.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam kulaklık çıkışını yaktım ucuzlat baklaım gitim bi yere 100euro dediler bende yenisinin alırım laen hadi oradan dedim
  • benim ıpod arakablosu çalısmıo sanıodum yeni ara kablo aldım yine pc ye bişe atamıom bi görüo bi görmio sorun ıpod da mıdır.
  • Girişinde sorun vardır muhtemelen.
  • Arkadaşar elimde 60gb ipod photo var ve ürün şarj olmuyor kople pili bittikten sonra birdaha şarj edemedim önceden çeyrek doluyken pc ye takı şarj ediyordum ancak pil komple bitince artık pc den şarj olmuyor bir kere daha aynı durum olmuştu arkadaşımın adaptörüne taktım ve çalıştı pil sorunsuz doldu! bende bunun üzerine çin malı bir ipod adaptörü aldım ve sonuç yine hüsran 10 saniye pil göstergesi çıkıyor ve kayboluyor aletten umudu kestim3 aydır kullanmıyorum nasıl düzeltebilirim yada yaptırabilirm yardımcı olabilen birisi varmı acaba????
  • iyi günler.ipod 60 gb video kullanıcısıyım ve bir problemim var.bilgisayara bağlıyken açtığım zaman beyaz bir ekranda destek link çıkıyor ve tekrar kapanıyor.ardından 'please wait very low battery' yazan bi sayfa çıkıyor fakat uzun süre beklememe rağmen bir değişiklik olmadı.üründeki problem senkronize işlemi sırasında olduğunu sanıyorum ve bilgisayara bağlı olmasına rağmen itunesta göremiyorum.

    daha öncede oldu bi kaç defa ama karambole bi şekilde düzeltmiştim.şimdi uzun süredir bekliyorum fakat düzeltemedim.bir çözüm yolu önerebilirmisiniz.

    birde ürünün ekranında çizgi halinde içeriden bir çatlak var.ancak garip bir çatlak.ürün ekranının ışığı açıkken belli oluyor sadece.tuş kilidi varken görüntü gayet sağlıklı fakat ışık açıkken çizgi belli.ekranındamıdır yoksa içindeki ışıktan mı kaynaklanıyor tam çözemedim ama bunun tamiri mümkün olabilir mi




  • arkadaşlar benim bir ipod video 5g 30gblık bir ipodum var tuşları yani clickwheel çalışmıyo ipoda menu+ortadaki tuş ile reset atabiliyorum ancak ipodu tuşlarla kullanamıyorum
  • Ya benim ipod touch'ım var bir tane birgün şarjı bittiğinde şarj etmek için laptopuma taktım ama sonra şarjdan çıkarmayı unuttum öle kaldı baktığımda şarjı olmamıştı tekrar şarj etmeye çalıştımğımda olmadı itouch'ı içeriğini sildim, itunes'u sildim tekrar yükledim ama şarj olmuo aslında şöyle oluyor bilgisayara takıyorum itunes kendiliğinden açılıyor sonra şarj olduğunda çıkan şimşek işareti şarj göstergesinde çıkıyor sonra birden aynı anda hem itouch'ın ekranındaki şarj işaretinde priz şekli çıkıyor hemde itunes'ta itouch'taki şarj işaretinin içi boşalıo, farklı bilgisayarda da denedim olmadı. Ne yapmam lazım kesin pili gitmiştir die düşünüyorum ama bir soruyim dedim.
  • acilen ipod mini click wheel( dokunmatik tekerlek) lazım! yardımcı olursanız sevinirim! saygılarımla...
  • BEnim i touch ta bir kulaklıktan ses gelmiyor sanırım temazsızlık sorunu var ne yapabilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ****ky

    aslında kedisan abimin başına bayağı ağrıttım ama abi baktım cihazı yedek parça olarak alacak olan yok bana ön ce arka kapak bi de boardın fiyatını çıkarabilirmisin ayrıca bunun birleştirmesi kime ait olacak ben sinirden bayağı dağıttımda ahanda resimhttp://img164.imageshack.us/img164/1558/87981777hn0.jpg sakın siz denemeyin


    baya bildiğin parçalamışsın sen aleti




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lochnload

    BEnim i touch ta bir kulaklıktan ses gelmiyor sanırım temazsızlık sorunu var ne yapabilirim ?

    sanırım sorunun audio jackte onu değiştir(t)men gerekebilir. Arayan varsa elimde fazladan 80gig 5g kasa var classic için. Bir de konuyu açan arkadaşta audipo jack ne kadar bildirirse sevinirim...
  • merhaba arkadaşlar benm ipod nonom var 15 gb düne kadar ipodum çok normal bi şeklde çalışıyordu şarjı bitmişti dün akşam şarja koydumm 2-3 saat kadr sonra aldım baktım batarya boş dedi ve iodum açılmadı tekrar şarja tatktım bu sefer açıldı şarj oldu sonra tekrar çıkardım cve artık ipodum hiç açılmıyr pc takıyorum elma çıkıyor başka hiç bişey yok pc takılı değilkende hiç birşey göstermyr açılmıyr bana yardım edeblcek olan varmı lütfen !
  • Selamın Aleyküm ,, Benim ipod 4gb var 3. nesiL , şarj ı bitti yeniden şarj etmek için bilgisayara bağladım fakat bilgisayarda ve ipod da hiç bir şey olmadı.. bilgisayar ipod u görmedi .. ipodda da elma simgesi çıkmadı...Harddisk olarak ta kullandıqım için içinde önemli bilgilerim var.Hem problemi çözüp hem dosyalarımı kurtarmam mümkün müdür ? yoksa ipod için dosyalarımdan vazgeçmek zorunda mı kalacağım ?
  • Sizden bi hdd fiyatı istedim modelini sordunuz resimli mail ile cevap attım hala fiyat vereceksiniz bu mudur ilginiz ?
  • yahu şuan ipod 20 gb var bende işaretler var ekranda , itunes e taktım update yap dedim sanırım ve şu anda priz ve fiş işaretleri var ekranda , siz cihazlarınızı düzelttiniz mi arkadaşlar lütfen yardım edin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soulmate

    Arkadaşlar iPodlarınızı bilmediğiniz kurumlara vermeyin!!!!
    iPodlarınızı bilkomdan başka bir yere vermeyin
    www.bilkom.com.tr
    0216 454 01 01


    arkadaşlar lütfen acil yardım , i tunesten bilmeden bişey yaptım ipod 20 gb ekranında fiş ve priz işareti var ne yaptıysam , reset attıysam da geçmedi , ne önerirsiniz düzelmesi için ?...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kedisan

    ARKADASLAR ARIZALANAN İPODLARINIZI SERVİSE GÖTÜRMEDEN ÖNCE BİR MESAJ ATARAK BELKİDE ÇOK DAHA UCUZA TAMİR ETME ŞANSI BULABİLİRSİNİZ.

    Tüm ipod türleri için lcd ekranlar. bataryalar, kasalar, kapaklar, dokunmatik tuş takımları, anakartlar ve diğer tüm parçalar mevcuttur.



    arkadaşlar lütfen acil yardım , i tunesten bilmeden bişey yaptım ipod 20 gb ekranında fiş ve priz işareti var ne yaptıysam , reset attıysam da geçmedi , ne önerirsiniz düzelmesi için ?...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.