Şimdi Ara

''ARIYORUM'' Acer 8951G 2638G1T 18.4 inc i7 İŞLEMCİLİ LAPTOP ARIYORUM !!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NX90 ve 8951G arasında bende kaldım. Yalnız ben i5 işlemci bakıyordum. Aslında birinci önceliğim NX90 idi ama ürününü fiyatı bir türlü düşmedi. Geçtiğimiz haftalarda 8951G modelinin i5 olanının çok iyi bir fiyata denk getirip satın aldım. Çok iyi bir ürün ancak ülkemizde pek kullanan yok sanırım. Çok memnunum şimdilik...
  • bak asusu beğendim ve burada buldum.incele fiyatını bi bak derim.ama ilk söylediğin notebooka bakmadım o markayı beğenmiyorum.

    http://www.notebookadresi.com/asus-nx90sn-yz034v-notebook-urun1033.html
  • ben Asus 'u 2.900-3000 tl ye alabiliyorum.Ama dediğim gibi Çizilesi kasası +1 kg olan fazlalığı ve parmak izi olmayışı asususdan beni uzaklaştırıyor.8951g olan arkadaş ISINMASI HAKKINDA yorum yapabilirmisin??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fashionmann

    ben Asus 'u 2.900-3000 tl ye alabiliyorum.Ama dediğim gibi Çizilesi kasası +1 kg olan fazlalığı ve parmak izi olmayışı asususdan beni uzaklaştırıyor.8951g olan arkadaş ISINMASI HAKKINDA yorum yapabilirmisin??

    Sn Fashionmann,

    Aldığınız fiyat iyiymiş. Ben Acer'ı 2.000TL'ye satın aldım. Asus'un B&O işbirliği ile ürettiği ürün aslında daha çok ses sisteminin ve tasarımın ön plana çıktığı bir notebook. Güzel bir notebook. Acer bence overall'da çok başarılı. Hele aldığım fiyata çok çok başarılı. Ürünün ısınma problemi yok. Yüksek çözünürlük gerektiren dönemlerde Nvidia ekran kartı devreye girince ısınma artıyor ama fan gayet başarılı bir soğutma yapıyor...
  • evett arkadaşlar hala acer tarafındayım gözüle nette 8951g 2638 çarpan varmı :))
  • Asus u eledim bende kapağı kapaliyken annemin gûmůş çay tepsisine benziyor ;););) ASUS U HALA ARAMAKTAYIM...
  • acerin i5 ile i7 arasında ısınma farkı farkeder yakından incelemen gerekir bence 8950 modeli vatandaki i7 li ve ısınıyordu parmak izi vs vs olayına pek takılma bence 8951 modelini yakından iyice incele derim bence geçenlerde gözüme çarptı 8951 ama hatırlamıyorum :S eledim çünkü aceri ben bir adresde görmüşdüm..
  • Xcasus nerede gözüne çarptıı :)) ama i7 modeli :)) yakında inceledim ve beğendimm inceliği kasarı ve özellikleri oldukça iyiydi.. :))
  • Hatırlamıyorumkı nerde gördugumu :S distirubutoru arayıp sorsana en mantıklısı ssd hd lı makıne al derım sana yada ssd desteklı olsun bu senın ıstedınde varmı bılmıyorum makıne roket gıbı oluyor..
  • 2. elde biri satıyordu ssd li 64 lük takmıştı internette gözüme çarpmıştı ama hiç distiributör ü aramak aklıma gelmemiştii ŞU AN ARIYORUM... :))) sağoll
  • tabii ki arayın gözden kaçmasın
  • YARDIMCI OLAAN HERKEZE TEŞEKKÜREDERİM ARKADAŞLAR BUGÜN İTİBARİ İLE '8951G-2638G1TT' Mİ ALDIM VE ÇOKK MUTLUYUMMMM :)))) SESİNİ BUKADAR İYİ BEKLEMİYORDUM.... ;))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unduli

    quote:

    Orijinalden alıntı: fashionmann

    Asus da donanım olarak iyi ama kasası parlak aliminyum kasa çizilmesi çok kolay gibi geliyor :S bu benı kuşkulandırıyor...birde acer 2930 asus 2670 işlemcili asus 1.5 tb yakın acer 1 tb ekran kartını htrlamıyorum su an bana bu iki makinanın karşılaştırmasını yapabilecek varmı ? bilmiyorum asusda birşey var itiyor benı neden bilemiyorum..

    Specler zaten ortada onlardan bahsetmeye gerek yok (Yazdığın asusta işlemci 2670QM, toplam HDD kapasitesi daha fazla + bir tane fazla USB 3.0 var VS GT555), daha çok bir bakışta görünmeyenleri söylemek gerekirse ;

    - Asusta klavye aydınlatması yok
    - Çok önemli değil ama parmak izi okuyucu yok
    - Asusta Bang&Olufsen stereo speaker var, Acerda 5.1 Dolby Home Theater var. Bang&Olufseni bilmiyorum ama Dolbyde ses ile oynama şansı var

     ''ARIYORUM'' Acer 8951G 2638G1T 18.4 inc i7 İŞLEMCİLİ LAPTOP ARIYORUM !!!!!!!!!


    - Malum numeric pad yok Asusta





    Umduli yukardaki mesajda 'acer double home theater v4' ekranını vermişsin o ekrana nereden giriyorum bulamadım .Ben daha basit bir arayüzünü buldum :))




  • video koy sıcaklık durumu nedir kaça aldın nerden temin ettin bilgimiz olsun.. güle güle kullan.
  • Sıcaklık ve ısınma namına birşey yaşamadımm fanının çalıştığını yan tarafına elmi koyduğumda verdiği serinlikten anlıyorum sesi bile yok vide o izlemeedim ama çizim yapıyorum aynı anda opera firefox tv programı bu arada tarayıcılarda 20-25 safya acık banamısın demedi çok iyi fiyada aldımm baya aradım taradımm arştırdım son makinayı aldım.
  • acer dolby home theater v4 ü haala bulamadım ben sen nereden yükledin sitesinde uptade yapabilecegm yer bulamadm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fashionmann

    acer dolby home theater v4 ü haala bulamadım ben sen nereden yükledin sitesinde uptade yapabilecegm yer bulamadm.

    Evet...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fashionmann

    acer dolby home theater v4 ü haala bulamadım ben sen nereden yükledin sitesinde uptade yapabilecegm yer bulamadm.

    kimsemı yok koç a forumda :((( bu arada benım tpuch pad ım şarjolmamaya başladı sevise gondericam bu hafta...
  • hallettim dostum sağoll
  • Bu cihazi almayi planliyorum ben de, acikcasi her seyden once salt olarak ekran boyutuyla ilgileniyorum. I5 ve i7 modelleri arasinda kayda deger bi fark var mi acaba? PerformAns olarak beni uzecegini sanmiyorumfakat bu fark dusunduruyor beni. Su an 6930G modelini kullaniyorum ve memnunum fakat bi sebepten degistirmem gerekiyor; farkli fikirler benim icin onemli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.