Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'ye gelen trax'larında iç döşemesi böyle olsa hiç fena olmazdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 10 Aralık 2013; 20:47:58 >
  • 1- Trax'te inci beyaz alabilen oldumu ?
    2- Sunrooflu veya Sunroofsuz Otomatik İnci Beyaz ile Otomatik Siyah Sunroof'lu takas etmek isteyen varmı ?
    Siyah olmadığı için beyaz alanlar, siyahla beyaz rengi takas etmek isterlermi ? ( Takas operasyonu bana ait, bu işlemin araçlar bayiye sevk edilmeden önce yapılması gerekmekte.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 10 Aralık 2013; 18:38:13 >
  • mehmet bey merhaba,
    Bizde eşime almak istedik fakat antalyada kalmamış.Siyah araç hangi ilde acaba? Fiyat için ne söyledler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur0706

    mehmet bey merhaba,
    Bizde eşime almak istedik fakat antalyada kalmamış.Siyah araç hangi ilde acaba? Fiyat için ne söyledler?

    Antalya bayisinden şüphelerim var. Elimizde inci beyaz var diyorlardı, akşam üstü arabagelmedi diyorlar.

    Şu an adıma tahsis edilmiş bir siyah var. İnci beyaz almış ve siyahla takas etmek isteyen arkadaşlar ile takas edebilirim. Henüz iptal etmedim. İptal edecek olursam sizi bilgilendiririm.
  • Çok teşekkür ederim mehmet bey.Sanırım sizde antalyadasınız.İptal halinde haberdar ederseniz çok sevinirim.Siyah araç sunrooflumu size ne fiyat verdiler?
  • Bize kırmızı, mavi, beyaz, siyah hepsi olur.Sadece gri istemiyoruz
  • Onur bey siz bana inci beyaz bulun siyah sizindir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldı Mehmet bey siz bu beyazı bulmadan opsiyonu kaldırmıcaksınız.Genede bir şekilde vazgeçerseniz buradan haber verirseniz çok sevinirim.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur0706

    Anlaşıldı Mehmet bey siz bu beyazı bulmadan opsiyonu kaldırmıcaksınız.Genede bir şekilde vazgeçerseniz buradan haber verirseniz çok sevinirim.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

    Açıkçası beyaz ile takas için bekletiyorum. 2-3 bayi ile irtibattayım. Siyahtan vazgeçersem size pm ile bilgi vereceğim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dirtect kullanıcısına yanıt
    Araç ne zaman geldi, bu adamlar ne zaman satın aldı da satılığa çıkarttılar
  • şubat mart gibi bunların çoğu ikinci ele %8 - 10 indirimle düşer ona göre heyecanlanın
  • Yahu sıfır chevrolet alan arkadaslarin ellerinde hangi araclar varsa, bizde onlara talip olsak iyi olmaz mi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;bende 2 aylık 1.4 sunrooflu manuel trax sahibiyim(ciddi mücadele verdikten sonra).Aracını teslim almayı bekleyen arkadaşlar için belki bir fikir olur yaşadıklarım.Bayi ile anlaşıp kaporamı verdim ,bugün yarın diyerek bekledim..Bu arada 2 liste değişikliği yaşayıp nasıl olsa 1-2 güne gelir diyerek kullandığım aracımıda sattım.1.5 ayın sonunda bana söyledikleri şu oldu kusura bakmayın aracı getiremiyoruz size mokka verelim.Beynimden vurulmuşa döndüm zaten düşünsem mokka siparişi verirdim.uzun arayışlar sonunda aracı bana oldukça uzak bir şehirde buldum ve yaklaşık 60 bine aldım(Anlaştığım fiyatın 4000 üzerine). Sadece nacizane tavsiyem ben karşımdaki muhatabıma güvendim siz daha temkinli yaklaşın! kapora alarak o kendini garantiye alıyor ama siz...
  • Şu anda yoldaki trax otomatikler gelen ilk parti mi?
    Daha önce gelmiş bayilerde bekleyen var mıydı? Kasım fiyat listesinde gözükmüyor otomatik.
  • Bugün akşam üzeri satış temsilcim aradı yarın akşam üzeri aracımı teslim edebileceklerini söylediler yarın sabahtan bir gelin son ayrıntıları konuşalım falan dediler. Aramızda daha önce 0 araç sahibi olan varsa onlardan ricam bu ayrıntıların neler olabileceği konusunda fikir vermeleri son dakikada şu kadar para ödemeniz gerek şunu yapacaz bunu edecez demesinler bana. Birde karter,boya koruma ve malum kış olduğundan kauçuk paspas hediye istemeyi düşünüyorum sizce bunu aracı akşam teslim almadan mı yoksa sabah gittiğimde mi dile getireyim hangisinde bir kılıf bulamazlar ?
  • Şu saatten sonr hiç bir ekstra alamazsınız.Aracınızın deposunun en yakın benzinliğe kendinizi dar atacak kadar boş olacağına hazırlıklı olun.
    Ekstra karter koruma, kauçuk paspas vs isteyin ancak zor. Onları satmak isteyeceklerdir. Bayilerin ekstralarda % 40 kar marjı var. Hiç bir şey koparamazsanız, ekstralarda indirim maliyetine vs.isteyin.
    Şimdiden hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve cezasız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze HB 1.6 Sport Beyaz + Landirenzo LPG : 38200 TL ile aranıza katılmış bulunuyorum arkadaşlar teslimat 13.12 2013 Cuma
  • Kayseri den alacak var mı aracını aramızda?
  • Tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Madem sıfır araç alıyorsunuz aracınız bayiden çıkmadan pazarlığınızı yapın -gerekirse az-biraz daha verin- ve boya koruma, ses yalıtımı ve koltuk korumadan hangisini veya hangilerini istiyorsanız yaptırın. Bunların ne olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Genelde sıfır araç satan bayiler bu işlemleri kendi servislerinde çok daha uygun -hatta bazen hediye- olarak yapıyorlar. Araç sıfır iken ve üzerinde/altında herhangi bir kir, çizik vs. yokken bunları yaptırmanız sizin için faydalı olacaktır. Unutmadan, bu işlemler için aracın bir gece serviste kalması gerekebilir. Sakın acele etmeyin, bırakın bir gece daha araçsız uyuyuverin :) .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.