Şimdi Ara

Aracınızın Kasko Değeri Haziran Ayında Düşmüş Olabilir !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba arac alirken kredi kullandiginizda bankalarin baktigi https://www.tsb.org.tr/tr sitesini hepiniz biliyorusunuz.Bu sitede yayinlanan listede mayis ayindan haziran ayina gecerken yayinlanan listede

    Aracınızın Kasko Değeri Haziran Ayında Düşmüş Olabilir !!!!


    Aracınızın Kasko Değeri Haziran Ayında Düşmüş Olabilir !!!!

    cok buyuk bir hata yapildi. Sizinde basiniza gelebilir diye resimleri ekliyorum ve gonderdigim mailde su sekilde


     konu ile ilgili gecmis aylarda yayinlanan kasko deger listesine bakildiginda sorun haziran ayinda aciklanan listeyle ilgili haziran ayinda aciklanan listede mevcut satirda bir formul hatasi yapilmis.dosyalari ekte sunuyorum.Sizinde goreceginiz uzere haziran ayinda 704 705 706 numarali araclarin fiyatlari mayis ayinda farkli olmasina ragmen haziran ayinda esitlenmis ve yari fiyatina dusurulmus. 707. Satirdaki benim aracimla ilgilide yari fiyatina indirme sorunu mevcut.Listedeki diger araclarda boyle bir uygulama yapilmamis hepsinin fiyati yukselmistir.Resimlerde durumu daha net acikladim.Yani sorun mayis ayindan haziran ayina gecis formulunde.Bundan sonraki aylarda haziran fiyati alinarak mevcut deger artarak devam etmis.Sizde takdir edersinizki bir ayda bir aracin degeri 400 bin tl dusmesi mumkun degildir.İvedelikle incelemenizi rica eder iyi calismalar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif90 -- 18 Aralık 2020; 22:36:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşım fazla kurumsal/kamu hitabet ile bu post ile nasil bir aksiyon almamızı bekliyorsun, istersen bir meeting schedule edelim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamini okusan kurumsal olan kismin mail olarak gonderilen bolum oldugunu anlardin bisey set etmene gerek yok baslikda da anladigin uzere basina boyle bir sorun gelen olursa diye yazdim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serif90 S kullanıcısına yanıt

    Yani ne yapmak gerekiyor? Tabloda var diyelim sonra ne olacak?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 21 Aralık 2020; 9:31:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokta atışı bir hata olduğu için buradan aksiyon almak veya beklemek doğru bir düşünce değil.


    Kitleye hitap eden bir durum olsaydı BMW grubunun tamamında bu hata yaşansaydı daha çok tepki görür ve daha hızlı çözüme ulaşırdı. İşiniz zor size kolay gelsin.

  • konuyu biraz yanlış izah ettim galiba.benim amacım forumda bu tarz bir olayla karşılaşan varmı niyetindeydi.Bu listeler üzerinden kredi kullanan kasko yaptırdığı zaman kasko primi bu listedeki bedel üzerinden hesaplanıp ödemesini bu listeden yapıyor herkes.Araç piyasasında çok önemli bir liste ve herkesin başına gelebiliecek bir durum olabilir.Listede 10 binlerce araç mevcut herkes kendi aracını mayıs-haziran ayında kontrol edebilir bir sıkıntı olursa yazdığım maildeki gibi bir mail atabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.