Şimdi Ara

Aracımı nasıl yıkıyorum ve önerilerim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
31
Favori
6.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt

    kesinlikle, sokakta bırakınca sanki arabaya zarar verme timleri varmış gibi zarar görüyor araba

  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

    Hocam Hiç trendyol'dan ürün alıyor musun oto bakım setleri falan?


    Ben Föwer diye Maraş üretimi bir set aldım valla güzel çıktı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekar gençler için güzel uğraş olabilir ama evli ve özellikle çocuklu babalar böyle şeylerle uğraşmak yerine karınıza çocuklarınıza vakit ayırın. Bırakın araba pis olsun. Yada fırçayla 10 dk da hızlı temizlik yapın hiç önemli değil. Boş vaktinizi çocuklarınıza ve ailenize harcayın. Hayat kısa

  • Ben Trendyol'u mümkün mertebe kullanmıyorum, influencerlara para yedirmekten müşteri memnuniyeti nedir unutmuşlar. Parayı müşteriye ayırsalar kullanırım. Dediğiniz set hakkında bilgim yok maalesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Code140 kullanıcısına yanıt

    Ayda bir defa 1.5-2 saat ayırmak yetiyor iç dış temizliğe ama işin içinde aile varsa gerisi teferruattır katılıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    1 aylık sıfır aracımı dün jetonlu yıkamada fırçayı vura vura cayır cayır yıkadım😅çok zor işler bunlar bize

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sinan3306 S kullanıcısına yanıt

    He he. Elinize sağlık. Olması gereken bu işte.


    Ben de geçenlerde temmuzda sıfır aldığımız siyah aracı 3. kez yıkayayım dedim. (Ben demedim de eşim çok ısrar edince kıramadım). Arabanın her yeri ufak sürtme izi olmuş. Otoparkta vs muhtemelen kapıyı vs sürtmüş birileri. Bu aracı tertemiz yapsan ne olacak? Takıntılı olsam, böyle detaylı uğraşsam o izleri görünce içim giderdi, şimdi umursamadım bile. Akşam eve geçince atacağım fotolarını.


    Sonra ben bu araca özel şampuanlar alacağım, jant aralarını bile ellerimle sileceğim.

  • Bugün yikayayım dedim, suyu yakından tutunca boyasını kaldırdı.
    Basınç makinesi ile plastik aksama yakından tutmamak lazımmış. Dikkat edin.

    Aracımı nasıl yıkıyorum ve önerilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Araç markası nedir hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Senin hakkında varılan kanıyı Furkan özetledi.. üzerine bende diyecek söz bulamadım.

    umarım bir gün insanların zevkleriyle alay etme ile kendini ifade edebilme arasındaki ince çizgiyi kavrayabilirsin. ( hiç sanmıyorum )


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobilerinize çocuklarınızıda katarsanız o zaman hayat çok daha güzel olur. Ben kızıma suyu tutmasını öğretirken bile zevk alıyorum. Tabi bunları nerede nasıl yaptığınızda önemli. Ben kendi garajımda yaptığım için zahmetsız. Birde araba yıkamayı iş olarak görürseniz zaten tut benzinde hortumu bitsin gitsin hatta onuda yapma, araba kendi kir kaplamasını yaratır ve orjinal boyasını uv ışınlarından korur, 10 sene sonra pasta cila yeni gibi olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Toyota Auris


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nanoona N kullanıcısına yanıt

    Farklı düşünceleri, eleştirileri kaldıramayınca aklı sıra karşısındakini küçük görmüş, hakkında olumsuz yargılara varmış. Görmediği, tanımadığı biri hakkında karar vermiş. Aslında kendini özetlemiş. Katıldığına göre farkın yok Aracımı nasıl yıkıyorum ve önerilerim 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Takıntı tamam ama kaplama yapanlara dem vurmak gereksiz. Adamın oturduğu yerde kuşlar çok pisliyordur, reçine bırakan araç vardır kullanır.


    Konuya gelince, yıllar yıllardır yıkanan, lüks araçtan tut, vasat araçlara kadar hep böyle yıkanmıştır. Öyle plastik gitmiş, yok boya aşınmış diye bir şey görmedim. Bu kadar titiz olmaya gerek yok. Hele çocuklu aileler bilir, aracın içinde bir şey yeniyorsa çer çöp eksik olmaz.


    Km yapmasın diye az binip 2 sene sonra satanlar oluyor. Ben yemedim sen ye der gibi. Ayrıca araç uzun süre yıkanmaz ise kir kaplama gibi üzerine işler. Yıkasan da pek çıkmaz.


    Bu kadar zahmete gireceğine, kendi kendini onaran ppf kaplama yaptırın. Fırça, sünger kafana göre yıka sonra.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones S kullanıcısına yanıt

    Farklı şeylerden bahsetmiyoruz aslında. Spesifik örnekler olabilir. İhtiyaç olabilir. Ben takıntı yapılmasını, araca bu kadar anlam yüklenmesini eleştirdim ve çok vakit harcamamak gerektiğini kendimden örnek vererek anlatmaya çalıştım. Yıllarca ben de uğraştım, yıkadım. Şu an harcadığım vakte üzülüyorum ama olması gerekiyormuş. Keşkelerin bir anlamı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atas'ın ürünlerini çok kullandık vakti zamanında. Hala şampuan ve plastik parlatıcısını lastik parlatıcısını kullanırım. Fiyat performans ürünleriydi zamanında. Amatör için kova yıkama eldiveni sonax turuncu şampuan kurulama bezi gözlerden uzakta sakin bir petrol yeterlidir.

  • Yahu bir konu açtık neler kullandığımızdan nelerin doğru nelerin yanlış olduğundan bahsettik ne hayatsızlığımız kaldı ne takıntımız kaldı ne ailemize vakit ayırmadığımız düşünüldü yahu siz hasta mısınız ? 20-30 günde bir 2 saat ayırıp aracını yıkıyorsun bitiyor gidiyor her hafta kapının önünde cam fitillerini yalayarak temizlik mi yapıyoruz dedik ? Lafı nerenizle anlıyorsunuz siz arkadaşlar ? Kimsenin ekstra bir anlam yüklediği filan da yok, siz kafanızda sterotip oluşturarak argüman üretiyorsunuz forumda sürekli böyle yapmaktan kafanız yanmış. Eve temizlik ürününde nasıl ki bu ürünü kullanırken soluduğun için satın aldığın şeye dikkat ediyorsan avrupalının verdiği paranın 2-3 katını vererek aldığım arabamın düzgün kondisyonda kalmasına dikkat etmek de gayet normal bir davranış bu bir takıntı değil tam tersine milli serveti korumak, ona saygı duymaktır.

  • ArmaganT A kullanıcısına yanıt

    Kova bana hamallık geliyor, Atas Vinet ve Atas Oxycar'ı hala kullanıyorum dediğiniz gibi f/p ürünleri var Aracımı nasıl yıkıyorum ve önerilerim 

  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

    Burada görüp abarttığımızı düşünen arkadaşlar detail forumlarına girseler sinir krizi geçirirler heralde Aracımı nasıl yıkıyorum ve önerilerim 10 dk da yazılmış 3-5 satır malzeme önerisini bile görünce gözleri açılmış şaşırıp kalmış milletin, günlük hayatta ula bu insanlar bu zekayla nasıl hayatta kalıyor dediğimiz primatlar mı gelip duruyor konuya anlamadım gitti. 2-3 yabancı kelime 3-5 farklı marka görünce far görmüş tavşana döndü millet, forum vasıfsız vizyonsuz memur kaynıyor galiba çünkü bu yorumlar ancak o tayfadan çıkar.

  • nanoona N kullanıcısına yanıt

    Siz arabanızı ne olarak görüyorsunuz ?Aracımı nasıl yıkıyorum ve önerilerim 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.