Şimdi Ara

Aracım serviste hasar aldı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar diliyorum.
    Yaklaşık 10 gün önce Ankara Çukurambar'da 2012 model Polo aracımla kaza yaptım. Tüm işlemler yapıldı aracımı Konya Yolu üzerindekş Doğuş Oto servisine teslim ettim. 2 gün önce arayıp teknisyenlerinden kaynaklanan bir maddi hasar olduğunu belirttiler. Gittim arabamı gördüm sağ ön çamurluktan arka çamurluğa kadar kapılar dahil kullanılamaz hale getirildiğini gördüm. Aracı teslim almadık satış temsilcisi bilirkişi ile görüşüldüğünü ve aracın 3000TL değer kaybı olduğunu belirtti.Rakamı duyduğumda elim ayağım titredi sağ tarafın kullanılamaz hale getirilmesi 3000TL ile telafi ediliyor. İzlemem gereken yol nedir ?



  • aracınızın serviste hasar aldığına emin olun. İşin adli boyutu da var. Alıp gezmeye/teste çıkılmış belki bir başkasına da zarar verilmiş olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle aracın nasıl hasar aldığını öğrenin. kamera kayıtlarını isteyin arkadaşın dediği gibi şeylerde olabilir. ayrıca aracınızın değer kaybını sizde hesaplattırın. aracınızı ücretsiz yapmak ve değer kaybınıda size ödemek zorundalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.