Şimdi Ara

Araç Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Daha önce micra, sx4, civic ve 308 araçlarım oldu. Şuan için arabaya ayırabilecek 100 - 120k param var. Bu paraya otomatik bir araba almak istiyorum. Anormal yakmadığı sürece yakıt farketmez (benzin lpgde kullanırım). Robotize şanzıman seçilmiş ise yokuş kalkış olursa sevinirim. Nitekim kaçırma olayı beni korkutuyor. Tork konventörlü ise 6 ileri olması tercihimdir. Çift kavramalı hiç aracım olmadı. Kronik sorunu olmayan (powershifti öneriyorlar) ve bakım maaliyetleri nitekim kabul edilebilir olanlar olursa iyi olur. CVT zaten CVT :) C segment olursa tadından yenmez.

    Vakit ayıran herkese şimdiden teşekkür ederim.



  • hocam kaçırma olayından biraz bahseder misiniz bu konuyu merak ediyorum. yani otomatik bir araçta ayağını frenden çekip gaz verince nasıl bir kaçırma oluyor ki, hiç otomatik kullanmadığım için bi tuhaf geldi
  • Hocam şöyle robotize olan otomatiklerde sizin manuel araç kullanırken yarım debriyaj yapma olayınız olmadığı için araç kavramayı tutana kadar vites boşta gibi davranıyor. Bu sebeple yokuş yukarı kaydırma yapabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Incursio -- 24 Eylül 2020; 11:58:34 >
  • Incursio kullanıcısına yanıt
    Çok dik olan yerlerde sorun oluyor galiba. Öyle yerlerde ayak frendeyken hafif gaz verilse ve daha sonra fren bırakılsa olmaz mı
  • Bütçenizin biraz üzerine cıkmanız gerekebilir ama 2016-2018 makyajlı Corolla 1.6 CVT hakikaten iyi araç. İncelemenizi öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Formdas

    Bütçenizin biraz üzerine cıkmanız gerekebilir ama 2016-2018 makyajlı Corolla 1.6 CVT hakikaten iyi araç. İncelemenizi öneririm.
    Hocam 2013 bir focus ile anlaştık. Saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.