Şimdi Ara

Araç ile Almanya’ya gitmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Üstadlar verdiğiniz bilgiler çok değerli gerçekten herkese ayrı ayrı teşeklürler. @cleanton hocam size ayrıca bir şey danışmak istiyorum. Benim de durumum eşim ve 2 çocuğumla gezerek Nümberg şehrinin yakınına ulaşmak. Ve ayrıca gönlümden Bosna da geçiyor. Böyle bir rota çok uzun ve zorlayıcı olır mu ? Eğer olabilirse bosna hersek de eklenirse nasıl bir rota önerirsiniz
  • Bir de sizlerden ricam avrupada rahatça LPG pek çok istasyonda m3vcut mu ?
  • Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

    Bosna zaten yolunuzun üstü, Sırbistandan Bosnaya geçersiniz, daha sonra devam edersiniz.


    Rota şöyle olabilir:


    Bulgaristan, Sırbistan (Belgrad yakınında bir gece konaklayın), Bosna, Hırvatistan, Sırbistan, Avusturya(bir şehirde bir gece konaklayın), Nürnberg.

  • Konuyu hortlatıyorum. 2024 yaz için araçla frankfurta gitme planım var. Bu konudan faydalanıp gererse soru sormak adına.
  • Merhabalar araç ile 2yetişkin 2 çocuk(10yaş -5 yaş) Almanya ya gidiş maliyetimiz yaklaşık ne kadara mal olur karar vermek için kabaca tahmini fiyat yeterli. Uçak mı araç la mı gitmek mantıklı. Almanya da akraba ziyareti 10-15 gün geze geze gidip dönmek planımız. Tecrübeli arkadaşlardan Değerli yorumlarınızı bekliyorum
  • hgokteke H kullanıcısına yanıt

    Viamichelin web sitesinde rotanızı yazarak benzin ve otoban ücretlerini görebilirsiniz. Almanyada gideceğiniz şehire göre kaç gece otelde konaklamanız gerekeceğini hesaplayıp otel ve yemek masraflarını üstüne ekleyerek yaklaşık maliyetinizi bulursunuz. Almanya'da Köln'e gitmekle Münih'e gitmenin arasında bir gece fark var. Köln'e gidecekseniz bir gece daha fazla otelde konaklamanız gerekir. Maliyetinizi hesap etmeniz açısından hangi şehire gideceğiniz önemli.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.