Şimdi Ara

Arabanın altını vurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Donanım Haber ailesi,

    Yeni bir araç aldım, 2005 model otomatik vites polo. Aracı alıp eve getirirken tümseği farketmem biraz geç oldu, frene bastım ve arabanın altını sürttüm. Çok hızlı geçtiğimi de düşünüyorum ama ses biraz fazla geldi. Sonrasında vites geçişlerinde her hangi bir ses-titeme vs farketmedim, yaklaşık 15 km de öyle kullandım arabayı. Sadece gaza bastığımda hafif bir ses geliyordu ama bu ses en başından da mı vardı aracı tam olarak bilmediğim için hatırlamıyorum belki başka bir sebeple olabilir. Eve geldiğimde aracın altına baktım aracın alt-ön tarafında bir sac hafif aşağı doğru eğilmişti.



  • Bir ustaya göstermenizde fayda var.Lifte kaldırır bakarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanın dibini dövdürmüşün .hayır gelmez ondan.
  • vurduğun şey tümsekse zaten önemli bir yere çarpmış olma ihtimalin az, direksiyon kutusu zaten traversin üstünde, şanzıman da daha üst hizada üstelik ön tekere yakın, seni vurduğun an çok sarstıysa direk şaseden vurmuşsundur ki bundan da birşey olmaz, belki plastik muhafazayı araç hopladığı için yerinden oynatmışsındır o kadar, korkacak birşey olmaz alttan, sadece bu tarz durumlarda bir süre sonra askı rotları daha ileri zamanlarda da amortisörler sıkıntı çıkarır
  • tam zıplama anında keşke freni bıraksaydınız.

    Muhtemelen ön tampon sürtmüş daha sonra ortadan şaseye darbe almıştır araç
  • büyük ihtimal karter koruma muhafazası-sacı eğilmiştir. araçtan belirgin bir titreme uğultu yok ise şuan için yürür aksamda sorun yoktur, yağ kaçağına bak sızdırma falan varsa mutlka göster, şanzuman-karter kaçağı olabilir.
    için rahat etmesi için lifte kaldırıp bi kontrol yaptır.
    geçmiş olsun. o kasisleri GEREKSİZ olanları yapanların(yaptıranların doğrusu) yatacak yeri yok!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.