Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
7
Favori
50.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1253 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, konuyu açmamın sebebi derdimi sizinle paylaşmaktır. O km olarak aldığımız, 8 senedir kullandığım 2012 model clio 3 grand tour nigt&day model aracım Kartal/Gümüşpınar mahallesindeki adresimizden bizim evde olmadığımız 14 eylül gecesi çalındı. Önce evime giren hırsızlar, otomobilin asıl ve yedek anahtarı ile yedek anahtarın yanında duran ruhsatı almaları akabinde aracı evin açık otoparkından çaldılar, evde buldukları birkaç küçük para eden alyans falan da gitti. Maalesef arabamı görüş açısına alan tek güvenlik kamerası o sırada kayıtta değilmiş, olay sonrası öğrendik. Olay polise intikal etti, bilgi istediğimizde aramalarımız devam ediyor diyorlar. Bizde günlerce yakınlardaki mahalleleri dolaştık ancak sonuç yok. Ümitlerimiz günler geçtikçe azalıyor. Zaman oldu ki sabahın karanlığından gece yarılarına kadar çalıştık, bir hırsız gelip alıp gitti. Bu arada aracımın 7 senedir kaskosu vardı, 3 ay önce biten kaskosunu bu seneki maddi durumlardan dolayı ve de ''zaten şirket aracı kullanıyorum araba bahçede yatıyor'' bahanesine sığınarak bu sene kaskoda yaptırmamıştım. Allah beterinden saklasın, her şeyde bir hayır vardır, daha büyük belalar defolmuştur diyerek moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz, bir yandan da her telefon çalışında ümitleniyoruz. Bizim karşılaştığımız durumla sizlerin karşılaşmamasını dilerim, imkanınız ölçüsünde tedbirinizi şimdiden alınız, aracınız evde olsa bile anahtarınızı yanınızda taşıyınız. Herkese selamlar.
    Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR)Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varyemez55 -- 1 Ekim 2020; 15:10:33 >







  • İnsan başına gelmeyince anlamıyor, aman ne olacak kasko da olmasın diyoruz ama bu hayatta şunu öğrendim ki İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde kaskosuz arabaya binilmez. 2019 senesinde çocuk yeni doğmuştu masrafım çok diye 1400 liralık kasko dan kaçındım 2 ay sonra arabam selde kaldı, hiç bişey yapamadım ve ondan sonra aldığım her arabaya kasko yaptırdım. Gece gündüz çalışıp binbir emek ile araba alıp bir anda gidince insanın çok ağarına gidiyor. Hadi ben sel Allah'tan gelen musibet vardır bir hayır dedim ama sizinki çok daha zor, emeğinin çalınması kadar adi bir durum yok. O arabayı çalan adi şerefsizler inşallah belasını bulsun bu hayatta her şeye tahammülüm var ama hırsıza yok ağa nefret ediyorum. Çok geçmiş olsun hocam inşallah bulunur...
    Ayrıca ülkede ciddi derecede kanun açığı var adamın 40 farklı suçtan hırsızlık dosyası var ama bi gidiyorsun savcılıktan serbest hadi diyelim hırsızlık "adi"suç yaptırımı o yüzden az ama bu adam 1 değil 2 değil 40 defa işlemiş bu suçu ver 7 8 yıl hapis cezası bak bakalım cesaret edebiliyor mu?
    Bunun en güzel örneği kap-kaç suçunda görüldü ilk etapta haberlerde her gün bir kapkaç olayı izlerdik sonra kap-kaç olayını gasp suçuna bir soktular bıçak gibi kesildi. Caydırıcı ceza olmadığı sürece çözüm yok. Allah belasını versin böyle sistemin
    Bu kansizlarin soyunu kurutmak isteyen bir sekilde yapar bunu ancak yapmak isteyen yok.

    Aksam haberleri adam yaralayip kamera kayitlari olmasina ragmen savcilarin serbest biraktigi yaratik haberleri ile dolu. Akp den kurtulmadikca guzel bir ulke beklemiyorum. Gorevinden ihrac edilenler yerine taban puanlarini oldukca dusurup bu denli onemli mesleklere kalifiyesiz insanlari getirdiler.

    Son 20 yildir oyle zararlar gordu ki bu ulke, bir 50 sene daha baskasi duzeltemez.



    Geçmiş olsun, maalesef cezalar caydırıcı olmadığı için aracınız çalınmış, sizin ihmaliniz maalesef ki kasko.

    14 Eylül'den bu yana bulunmadıysa daha da aracınız bulunmaz, ha çalanlar bulunur belki sonra, size bişey düşmez.

    Cana geleceğine mala gelmiş neyse, ya evde biri uyurken falan girselerdi.
  • Geçmiş olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34 FY 5183

    34FY5183

    Öne çıkardım, geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun. ruhsat ve anahtar her zaman çantamda olur bu gibi durumlar için.
  • Geçmiş olsun. Arada hgs geçiş yada bakiye sorgusu veya ihlalli geçiş sorgusu yapın. Plaka değişse bile camda etiket varsa sistem etiketi okur. Böylece aracınıza farklı plaka takılmışsa tespit edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 27 Eylül 2020; 17:33:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda bulunur aracınız...
  • Çok geçmiş olsun umarım cok can sıkıcı hale gelmeden halledilir durum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun çok kötü bir durum. Umarım bulunur sağlam bir şekilde.
  • Geçmiş olsun.

    Bu hırsızların yatacak yeri yok. Millet o kadar emek verip ancak şu arabaya sahip olabiliyor. Biri geliyor onu da çalıp götürüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayıptır sorması ruhsat yedek anahtar ve asıl anahtar aynı yerde ne arar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun inşallah bulursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko da hırsızlık klozu nasıl işletiliyor bilgisi olan var mı?

    Aracın anahtarı evden çalındığı için devre dışı kalabilir miydi?

    Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların değerli görüşlerini bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öen çıkardım hocam çok geçmiş olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Valla yaptırırken özellikle onlara dikkat edin. Anahtar, sel, terör, doğal afet hepsi olsun içinde. Yoksa kaskonın anlamı kalmıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Öne çıkardım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soul4p kullanıcısına yanıt
    Merhaba, asıl anahtarı evin holünde anahtarlığa asılı idi, yedek anahtar ve ruhsat yatak odasında farklı çekmecelerde idi. Yatak odası alt üst edilmiş ve bulmuşlar. Olay günü plansız bir şekilde Avrupa yakasındaki işimden eve dönemedim. Eşimde kapıları kilitleyip bize yakın olan baba evine gitti. Ev gece boştu, evin dibinde bulunan sokak lambası ilk defa o gece çalışmamış, artık tevafuk mu oldu yoksa birileri bizi takip mi etti bilemiyorum. Ertesi gün olayı fark ettik. Tabiki anahtarları ne olursa olsun evde tutmamak lazımmış, insan başına gelmeyince yada çevresinden birilerinin başına gelmeyince farkına varamıyor.
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de ruhsatı arabada bırakmam. Cüzdan gibi sürekli yanında taşırım. Konu sahibine de geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede arabasına kavuşur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bulursunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun bende Soğanlık ta oturuyorum araç site içinde ama sizin olay olursa mekan fark etmez tabiki heryerden götürürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.