Şimdi Ara

Aquaman gişedeki ikinci haftasında da rakip tanımadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    IMAX farkı sadece onlar değil...



    IMAX'te maksimum 3D derinliği mevcut ve deyim yerindeyse görüntüyü burnunuzun dibinde hissedersiniz. Hatta hızlı efektlerde koltuktan sıçramanız bile mümkün. Kendinizi adeta filmin içinde hissedersiniz. Bugüne kadar oluşturulmuş en gerçeğe yakın 3D, IMAX teknolojisinde mevcuttur.

    IMAX sinema perdesi genellikle çok daha büyüktür ve çevresel görüş alanı dışına taşarak izleyiciye perde yokmuş izlenimi verir.

    IMAX'te görüntü kadar ses de en yüksek kalitededir. En ince ayrıntılı sesleri duymanız mümkündür. Sahnede düşen madeni bir paranın titreşim sesini, kırılan bir nesnenin çatırtı sesini bile en yüksek kalitede duyarsınız.

    İkisinde de 3D gözlüğü kullanılır ama ikisinin de gözlük türleri farklıdır.

    IMAX'te altyazılar seçilmekte birazcık zorlanılabilir çünkü olaylar 100 m ilerdeyken altyazı burnunuzun dibinde gözükebilir :) Ama zaten IMAX ile izleyeceğiniz film yüksek oranda aksiyon içereceğinden konuşmalar az olacaktır.
    Tabikide IMAX kim biz kim

    Ama küçük çapta kendi çöplüğümüzde bizde evde 3d yaşıyoruz 3d bluray ıso'lar çok iyi mesela ben 3d bluray ıso Avengers IW zlyorum birde 2d,3d'de thanos resmen oda nın içinde dokunsam dokunucam

    Bir ara çaya gelin kapım açıktır amacım burda küstahça oyum var buyum var demek değil ..halen taksit ödüyom eheheh




  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Bu 2 ekran görüntüsü de çöp nasıl bu çöp görüntü de izliyorsunuz anlamadım gitti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süper kahraman filmlerinin konuları çok benziyor artık, kötü karakterin girişi, gelişmesi ve kaybetmesi ama aquayı bilmiyorum

  • Bende normal 3d olarak izledim, Eğer keyifli vakit geçirmek isteyen ve imkanı olanlar varsa gitsinler bence pişman olmazlar, Ama önerim ya normal perde'de izlenmesi yada Imax olur normal 3d ile pek keyif alamıyorsunuz, Hiç sıkılmadan izlediğim ender filmlerden biri oldu bu tarz filmler içinde hiç bir bölümünde tıkanmıyor akıp gidiyor gerçekten imkan bulursam bir kezde Imax olarak izleyebilirim...

    Bana göre en iyi filmlerden biri olmuş izlediklerim arasında ( Bu tarz filmler içinde tabi )
    BvS, MoS, ve İw filmlerini sevmiştim gerçek anlamda buda bu filmlerin arasında yer aldı benim için.

    Birde farklı tarzda filmleri karşılaştırmak doğru bir yaklaşım değil, Yıldızlararası gerçekten çok çok iyi bir film ama bu tarz filmler ile kıyaslamak veya örnek vermek yanlış sürekli o tarz veya aynı tarz filmler izleyemeyiz sonuçta.
  • İstanbul-İstinye park IMAX 3D salonun da izledim. Arkadaşlar film Avatar' la yarışabilecek tam bir görsel şölen. Yumuşak çekim tekniği, dibine kadar aksiyon. Imax, 3D etkisini en iyi hissettiren teknoloji, perde büyük, görüntü parlak ve çok net, alt yazılar net, adeta filmde ki nesneleri eliniz de tutacakmış gibi hissettiriyor, Real 3D de bu hissi alamıyorum. Belli ki bu filmin imax 3D etkisi için çok uğraşılmış. Bir an kendimi denizin altında efsane Atlantis de yüzüyormuş gibi hissettim.
    Bir kere daha anladım ki,
    eğer 3D film izleyeceksem, karanlık, kötü, 3D etkisi çok başarılı olmayan REAL 3D de değil, IMAX da izleyeceğim.
    Filmin kendisi için 8 puan, IMAX başarısı için 10 puan veriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Ocak 2019; 14:56:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayamtky

    İstanbul-İstinye park IMAX 3D salonun da izledim. Arkadaşlar film Avatar' la yarışabilecek tam bir görsel şölen. Yumuşak çekim tekniği, dibine kadar aksiyon. Imax, 3D etkisini en iyi hissettiren teknoloji, perde büyük, görüntü parlak ve çok net, alt yazılar net, adeta filmde ki nesneleri eliniz de tutacakmış gibi hissettiriyor, Real 3D de bu hissi alamıyorum. Belli ki bu filmin imax 3D etkisi için çok uğraşılmış. Bir an kendimi denizin altında efsane Atlantis de yüzüyormuş gibi hissettim.
    Bir kere daha anladım ki,
    eğer 3D film izleyeceksem, karanlık, kötü, 3D etkisi çok başarılı olmayan REAL 3D de değil, IMAX da izleyeceğim.
    Filmin kendisi için 8 puan, IMAX başarısı için 10 puan veriyorum.
    Yahu zaten 3D berbat ve çöp diyenler IMAX izliyemiyor tmm onlarda haklı leş gibi karanlık perde vs..ama evdeki 65 ınç 3D TV de 3D Bşuray ISO orjinal izleyince ne karanlık nede başka sıkıntı bayılıyorum 3d'ye




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.