Şimdi Ara

Apple Watch Ultra 3'te yenilik beklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Watch Ultra 3'te yenilik beklenmiyor
    Apple tedarik zinciri analisti Kuo, Apple Watch Ultra'nın bu yıl güncelleneceğini ancak yeni modelde Apple Watch Ultra 2’ye kıyasla "neredeyse hiç" donanım yükseltmesi olmayacağını söyledi. Bu bağlamda muhtemelen Eylül ayında çıkacak Apple Watch Ultra 3, bekleyenleri üzebilir.



    Ayrıca Bkz.Apple Watch'un 10. yılında beklenen yenilikler



    İlk Apple Watch Ultra, dağa tırmanma veya deniz dalışı gibi ekstrem aktiviteler gerçekleştiren kişiler için daha dayanıklı bir seçenek olarak 2022 yılında çıkmıştı. Apple Watch Ultra, daha sağlam tasarımı sayesinde en zorlu ortamlara dayanabiliyor. Ayrıca 49 mm kasa boyutu ve diğer Apple Watch’lara göre daha uzun pil ömrüyle de ön plana çıkıyor.



    Apple Watch Ultra 3, yeni özellik getirmeyecek



    Apple’ın daha önceki saatlerinden farklı tasarıma sahip olan Apple Watch Ultra’nın ikinci nesli 2023’te geldi. Ancak Apple Watch Ultra 2, biraz daha hızlı çip, daha parlak ve kaliteli ekran ve ultra geniş bant teknolojisi gibi birkaç küçük iyileştirme getirdi. Bu nedenle bazı kullanıcılar Apple Watch Ultra’nın bu yıl tekrar güncellenip güncellemeyeceğini veya şirketin Apple Watch SE modeline benzer şekilde iki yıllık yükseltme döngüsünü tercih edip etmeyeceğini merak etti. Apple Watch Ultra 3 modeli geliyor ancak heyecan verici bir değişiklik sunmayacak.



    Apple Watch Ultra 3’ün mevcut nesle kıyasla neredeyse hiç yeni özelliğe sahip olmayacağı söyleniyor. Apple Watch X (Apple Watch Series 10), kan basıncı sensörüne sahip olacağı ve uyku apnesini tespit edeceği söyleniyor. Bu özellikler yeni Apple Watch Ultra’da da yer alabilir.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2024/05/01/apple-watch-ultra-3-rumors/







  • Zaten bende ultra 2 ile kayda değer birşey görmemiştim.Ultra 1 ile devam

  • Çok ilginç ya her sene yeni model çıkarılmak zorunda sanki.

  • Eklenebilecek pek bir şey kalmadı zaten. Batarya süresi vs geliştirilebilirse yeterli benim için. Ultra 2 kullanıyorum o bile 70 saat gidiyor ki o da gayet yeterli.

  • Rakipleri kan şekeri ölçümü için çalışıyor yapsınlarda Apple çalsa.

  • E yeni model çıkarma o zaman, illa bir öncekini psikolojik olarak eskitmek zorunda mı?

  • Vain kullanıcısına yanıt

    ipse2 ile se3 arasında işlemci farkı var ip13 işlemcisi ama se2 yavaş değildi ki ip11 işlemcisi yani o tipte bir alete 11 olsa ne olur 13 olsa ne? tutmayan bir şeydi se3 ama şimdi se4 çıksın büyük ekran olsun deniyor. her sene ip çıkarması artık normal geliyorsa iwatch'ta da durum farklı değil demektir. soruna evet satış taktikleri bu şekilde diyebiliriz. bende ip se2 ve iwatch se ama 1 mi 2 mi bilmiyorum. telefonla çok işi olmayanlara yeterli ve iwatch da se olmasına rağmen iş görür. 6'nın en iyi modelinden sadece kalp çarpıntısı mı var tansiyon ölçerken ona ne deniyordu bir tek o yok. ip kullanıcıları kapasitif parmak izi istiyor se4 diye bir şey çıkarsa merakla bekliyoruz yoksa 15 16 17 diye dayar geçerse ben değiştirmem bu telefonu.

  • Vain kullanıcısına yanıt

    alma o zaman yenisini almak zorunda mısın?

  • sakalsız messi kullanıcısına yanıt

    Almıyorum zaten, bende Apple'ın iPad dışında hiçbir ürünü yok. Alanlara ayıp etmişler ama, ürünleri değer kaybetti boş yere. Bir yenilik olsa üstüne koysalar anlarım.

  • bir tek şu saat işini beceremedi. Hala iphone ile Huawei saat kullanıyorum. 2 günde bir şarja takmayalım yenilik gelmesede olur.

  • iskelet123 İ kullanıcısına yanıt
    Evet, haklısın ancak Huawei de dünya para

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Ultra 3 50 den aşağıda gelmez. Huawei en baba 25'e alırsın.
    GT4 pro çıkmasını bekliyorum. Eğer Ultra 3, 4-5 gün dayanırsa düşünürüm fakat hem yarı yarıya fiyat farkı var hemde yeterince şık değil. Şu an apple saatler çok mantıklı tercihler değil. Kulaklıktaki başarısı saatte yok maalesef.

  • ultra 1 var gayet iyi

  • Android için mecazi anlamda kurşun yer kurşun atarım ama hiçkimse kusura bakmasın zaten Apple Watch serileri dünyanın en iyi saatleri olduğu için Apple hiçbir şey yapmasa Samsung'un o saatlerin arayüz pürüzsüzlüğüne ve Apple Sağlık uygulamasındaki istatistiksel analizlere ulaşması için en az 2 sene mesai harcaması lazım.


    Rahat olun, Watch Ultra 1 kullanıcıları saatlerini değiştirir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.