Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (872. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.517
Cevap
315
Favori
791.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    İyiymiş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yıllık satın aldığınız bir uygulamanın yenileme tarihinde ilk ödediğiniz rakamı çekmesinin bir süresi var mı?


    mesela benden infuse yenilemesi için 99 çekti. Bu 99TL kaç yıl devam eder? Tutar 2-3 sene sonra komik kalacak.

  • forever eagle kullanıcısına yanıt

    Abone olduğunuz sürüme göredir. Örneğin Infuse v7'ye abone oldunuz. v8 çıkana kadar v7'nin bütün güncellemelerini alırsınız. v8 çıktığında v8'e abone olmak isterseniz v8'in o anki ücreti ile abone olursunuz. Ömür boyu abonelik tercih ettiyseniz o anki ve ileride çıkacak tüm sürümler için bir kerelik ücret ödersiniz.

  • w00t. kullanıcısına yanıt
    Bugün yeni bir güncelleme gördüm uygulamada ve bu güncellemeyi yapınca abonelikteki ödeme sistemi de güncellendi bende ve önceden 999 TL gözüken ömür boyu ücreti de 499 TL’ye düştü.

    Yani teklife göre 499 TL verirsem ömür boyu ücretsiz kullanabilirim VidHub’ı ama ücretsiz kullanırken gözlemlediğim kadarıyla uygulama daha kıvamında değildi ki.

    Ama yine de ömür boyu sürüm için 499 TL teklif alan kullanıcılar için çok büyük bir para değil bu rakam.

    Burada asıl konu ; mesela HDR özelliği bu paralı sürümde aktif oluyor mu ? Bu gibi detaylar önemli…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 5 Mayıs 2024; 20:19:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

    yanıtınız için teşekkür ederim.

  • Lilly Player güncellenmiş. Daha stabil gibi geldi. Ek olarak MPV playera hdr desteği gelmiş. İptv'de hdr olan kanalları algılayıp hdr olarak görüntülüyor.

  • Merhaba arkadaşlar, gürgençler kampanya yapmış linki aşağıda.



    https://www.gurgencler.com.tr/vakifbank-worldcard-kampanyasi

  • Dizi içerikleri eksik yükleniyor. Geliştirici hiç oralı olmadı. Ama gerçekten stabil oynatıcısı ile rakipsiz.

  • Merhaba arkadaşlar, an itibariyle 1 adet gece yarısı siyah renkli homepod almış bulunmaktayım. Akşam evde kurulumunu yapıp Apple tv 4K uyumunu sizlerle paylaşırım. 15 m2 oturma odasında projeksiyona bağlı apple tv ile kullanacağım. Bugüne kadar seyrettiğim tüm videolarda hep çift olarak performansından bahsedilmişti. Gerçek hayat testinde 1 adet homepod aşağı yukarı hepimizin oturma odası büyüklüğünde bir alanda test edeceğim. Bakalım bir adet yeterli gelecek mi?

  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, açıkçası 1 homepod ile deneyimizini merak ediyorum. Mini'den 2 tane almak yerine 1 tane homepod düşünüyorum ama 1 tanesinin performansı nasıl olur bilemedim. Yorumunuzu bekliyorum :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen söyleyeyim, 2 mini Stereo şeklinde ve bir tane de 2. nesil kullanıyordum, 1 yıldır. Stereo deneyimi gerçekten çok farklı, mini de bile olsa. Sonra 2 miniyi geçen hafta sattım ve yalnızca 2. Nesil ile 1 hafta geçirdim, benim için büyük bir boşluk oluştu, evet sesi gerçekten başarılı fakat tek hoparlör bende bir eksiklik hissettirdi o yüzden 2. Nesilden bir tane daha almaya karar verdim. Sonuç olarak 2 Mini alıp stereo yapmakta oldukça mantıklı, zevkli ve daha ucuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 11 Mayıs 2024; 2:9:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, salonda projeksiyona bağlı 5.1 ses sistemim var. Homepod küçük bir alanda kullanmak için aldım. Umarım bir adedi yeterli gelir. Tatmin edici bulmazsam iade eder 2 tane mini alırım. Ya da seyrettiğim videolarda uzamsal ses/dolby atmos desteğinden bahsediliyordu. yanına bir tane daha ekleyip atmos ses deneyimi yaşarım.

  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

    İki adedi stereo için, atmos için teki yeterli.

  • Tekrar merhaba arkadaşlar, almış olduğum HomePod evde kurulumunu gerçekleştirdim. Öncelikle ne stereo ne de dolby atmos için 1 adet cihaz yeterli değil. Evet cihazın sesi çok yüksek, temiz, net ve subwofer enfes ama eğer iki tane almazsanız cihazı nereye koyduysanız ses ağırlıklı olarak oradan geliyor. Yok odayı sarıyor yok sesin nerden geldiğini anlamıyorsunuz (bu cümleyi hepimizin bildiği goygoycu YouTube kanalında söylüyorlardı) gibi laflara itibar etmeyin. Stereo için iki tane mini, yüksek ses ile subwofer keyfi içinse iki tane HomePod almak gerekiyor.

  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

    8 k verilmez bence. Kaldı ki artık kaliteli filmler çıkmıyor.O yüzden bu dönemde sinemaya hiç para harcayamam. Berbat ötesi içerikler piyasada kol gezerken hevesim sadece denemek olur ve ondan sonrası tatmin etmez beni. 🙋🏻‍♂️ En azından Airpods pro 2 ile bazen hevesimi alıyorum bu tarz hadiselerde…



    Edit: Kişisel düşüncemdir. Almak isteyen arkadaşlar tereddüt etmesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 10 Mayıs 2024; 21:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt

    ilk defa ses sistemi alacak olanlar 2 HomePod ile bu işe girebilirler. Küçük bir odada kullanmak için 2 tane mini olabilir. Bu durumda mini için 8 bin, HomePod için 24 bin gerekiyor. 24 bin verilecekse soundbar seçeneği devreye giriyor. Geriye Siri kullanarak akıllı ev sistemi kullanmak kalıyor ki bu da kişiden kişiye değişen bir durum ve alım kararı b7nlara göre verilmeli.

    Edit: Apple TV konusunda olduğumuzdan, Apple TV sahibi olduğumuzu düşünerek yazdım. Apple TV sahibi olmayanlar bu cihazlar için Apple TV olması gerektiğini de dikkate alsınlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gündoğdu_01 -- 10 Mayıs 2024; 22:1:6 >
  • Apple tv'ye 2 adet homepod miniyi baglayarak stereo kullanıyorum. Gerçekten ses çok kaliteli ve yeterli. TV hoparlörü bozuk olduğu için onuda kapattım. Sesi sadece homepod minilerden veriyorum. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberbrkk -- 11 Mayıs 2024; 16:6:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cyberbrkk kullanıcısına yanıt

    Onu açma kapama ayarı mı var ki? Ben aksine açmak istiyorum ama Samsung TV ile yapamadım o dediğinizi.


    Ses çıkışı kısmından ARC (Ses dönüş kanalı) seçeneğinden Televizyonun sesini çal ayarı AÇIK seçili. Bu ayarın televizyona bağlı herhangi bir cihazın sesini HomePodlardan çalması diye biliyorum. Televizyon ayarlarından yaptığını bir şey falan mı acaba?

  • Homepod2 çok ilgimi çekti appletv hariç samsung tv nin sesinide alabilirmiyim.birde kurulum için illa aphonemi olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easy Ice kullanıcısına yanıt
    Apple TV varsa Apple TV’yi televizyonun hdmi arc girişine takınca alabiliyorsunuz tv sesini de

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.