Şimdi Ara

Apple Türkiye, iPhone fiyatına e-sim destekli Apple Watch satışına başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
6.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • türkiyede bunu satın alıcak enayi varmı acaba  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 27 Mayıs 2022; 20:3:10 >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sağlıklı yaşamaya çalışsak da öleceğiz tabi ki ama mesele ölmek değil ölememek.
    Ben yaşadıkları ağır hastalıklarla "ölemeyen" ama sürüm sürüm sürünen insanlarla çok fazla karşılaşıyorum.
    O yüzden ölmekten korkma durumu değil başkalarına muhtaç olmama, ağır sıkıntılar altında ezilmeme, ölüm gelene kadar kendine yetip ayakta kalabilme çabası benimkisi.

    Tabi ne kadar dikkat etsek bile en kötü sıkıntılar yine bizi bulabilir de biz kendimiz kaşınmayalım.
    Sigara içerken 'yea içmeyen de ölüyor içen de ölüyor' diyen insanların felç olmuş, salyasını çişini tutamaz, sanayi tüpü gibi cihazlar olmadan nefes alamaz, sağlığı bozuk psikolojisi bozuk, aile ve sosyal hayatı bozuk çok sıkıntılı yaşamlarına şahit oluyorum.
    Kesin o adamlara da zamanında bir diyen olmuştur 'aman abi sigarayı bırak kendine dikkat et' filan diye, onlar da hemen hemen aynı cevabı vermiştir: Gorende olmeyecez sanacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • NewSphere kullanıcısına yanıt

    Sürüsüne bereket. Akşamdan kamp kurarlar mağaza önünde yeterki "değerli" Apple ürününü kolunda sergileyip havasını atabilsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enayi demeyelim de. 13pro yu yeni almamış olsam alırdım. Sağ olsun ekonomimiz o kadar mikemmel ki aldığın elektronik ürününün fiyatı sürekli artıyor. 15bin ₺ yi faize yatırsan sana 5 yılda bir şey getirmez. Ama 15bin e aldığın telefonu veya saati 5 yıl sonra 15bin e sararsın.
    Ha ürüne gelirsek, şarjı az gidiyor, o rakamları hak etmiyor, sunduğu özellikler çok basit özellikler. Beni sadece iOS olması, stabil çalışması ve telefon yerine kullanılabilmesi ilgilendiriyor… keşke bataryası en az 3 gün dayansa ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar siz fakirsiniz diye kendi küçük fakir dünyanızdan insanların aldığı pahalı şeyleri neden sadece hava atmak için aldıklarını ya da bunu alanların enayi olduğunu falan düşünüyorsunuz?

    Yanlış anlamayın bir akıllı saate 17000 TL vermek söz konusu olduğunda ben de aynı derecede fakirim. Ama kardeşim örneğin aylık geliri 40.000 civarı olan adam bu saati neden almasın ki? Bak Series 3 aldım, 5 yıldır severek kullanıyorum. Çeşit çeşit kayışı var, her kıyafete uyan bir şekilde takabiliyorsun. Bunun çelik kasası daha da güzel, camı da daha kaliteli. Bu parayı vermeye durumu olan insan neden almasın ki? Son derece güzel bir cihaz. O kadar sığ bir düşünce yapınız var ki size göre pahalı bir ürün alan = gösterişçi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 28 Mayıs 2022; 22:45:25 >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal Temiz sinyal için, iPhone larda mesela kasası tam metal oluyor ama köşelerinde böyle gümüş çizgiler var telefon oradan sinyal alıp verebilsin diye

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple Watch satış fiyatı ile eSIM profil fiyatlarının ne alakası var. Apple Watch'u Apple satıyor, profili operatör. Öncelikle iki konunun birbiriyle ilişkili olmadığını
    öğrenerek algı oluşturmasanız daha iyi olacak. eSIM profil fiyatı bir kaç TL iken nasıl oluyor da binler seviyesindeki satış fiyatı artışına neden oluyor?
    Öncelikle bilgilenip öyle yorum yapmalısınız.
  • Apple Watch satış fiyatı ile eSIM profil fiyatlarının ne alakası var. Apple Watch'u Apple satıyor, profili operatör. Öncelikle iki konunun birbiriyle ilişkili olmadığını
    öğrenerek algı oluşturmasanız daha iyi olacak. eSIM profil fiyatı bir kaç TL iken nasıl oluyor da binler seviyesindeki satış fiyatı artışına neden oluyor?
    Öncelikle bilgilenip öyle yorum yapmalısınız.

  • Ekşide biri saat için ayrı bir telefon hattı alınması gerektiğini söylemiş.

    Var mı bilgisi olan?

    Çok anlamsız olur o zaman, pek inandırıcı gelmedi bana..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanriseven T kullanıcısına yanıt
    Mevcut telefon numaranızı Apple Watch üzerinde aktif etmeniz gerekiyor bunun ücreti aylık 29tl

  • Şu an sadece Turkcell'den bu hizmet alınabiliyor.(01 Temmuz 2022)

    Telefonunuzda mevcut olan numaranızı saat üzerinde aktif ediyorsunuz. (Yeni bir numara almanız gerekmiyor.)

    Apple watch'unuzu Turkcell ile kullanma aylık ücreti 29tl (ilk 6 ay ücretsiz.)


    Apple watch Cellular kullanmanın artıları : Yürüş, spor için evden çıktığınızda sadece yanınıza kulaklık alarak telefon çağrılarınızı alabiliyor veya arama yapabiliyorsunuz.

    Eksileri : Cihazın yüksek fiyatlı satışa çıkması ve aylık 29tl hat ücreti, Cellular kullanımda normale göre daha hızlı azalan batarya.




    Kubilay Kırelliyoutube
    Yeni satışa sunulan eSIM destekli Apple Watch (bluetooh ve telefon cihazına ihtiyaç duymadan) mevcut telefon numaranızı kullanarak kendi üzerinden arama yaparak, arama alabilmekte. Video içeriğinde kurulum işlemlerini göstermek istedim. *01.07.2022 tarihinde sadece Turkcell bu hizmeti desteklemekte. 00:25 Kutu açılışı 00:34 Kutu üzeri bilgiler / Kullanım bilgileri 00:51 Kuruluma Başlama 01:10 Eşleme 01:30 Apple Watch Bağlanma İşlemi 01:40 Hesaba giriş işlemi 02:27 Apple watch eşzamanlama 03:27 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama (Bu aşamada Iphone'unuz üzerinde bulunan telefon numaranızı Apple watch üzerinde aktif ediyorsunuz.) 03:42 Uygulamalara Hızlı Bakış 04:02 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama yapabilmek için gerekli yazılım güncelleme işlemi 04:57 Yazılım güncellemesi sonrası "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama 06:04 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama talebinin alınması 06:43 Kanalıma abone olduğunuz için Teşekkürler :)
    https://www.youtube.com/watch?v=yVd218bs2-8&feature=youtu.be




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.