Şimdi Ara

Apple Silicon Mac'lere Unreal Engine 5 desteği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Silicon Mac'lere Unreal Engine 5 desteği geldi
    Epic'in popüler yazılımı Unreal Engine 5, herkesin hızlı şekilde 3D dünyalar inşa etmesine olanak tanıyor. Unreal Engine sadece oyunlar için değil, Hollywood sanal setleri ve daha fazlası için harika bir yazılım. Şu ana kadar Mac kullanıcıları Unreal Engine'i çalıştırmak için Rosetta teknolojisine ihtiyaç duyuyorlardı. Ancak Epic, Apple Silicon mimarisine sahip Mac'lerin desteklediği 5.2 sürümünü yayınladı. Böylece M1 ve M2 Mac'lerde performans önemli ölçüde artacak.



    Sanal yapımlar için yeni iPad uygulaması



    Apple Silicon Mac'lere Unreal Engine 5 desteği geldi
    Ayrıca Epic, sanal prodüksiyonlar için Unreal Engine'in ICVFX (Kamera içi VFX) editörleriyle çalışan yeni bir iPad uygulamasını da tanıttı. Şirket uygulamanın, renk tonlaması ve nDisplay yönetimi görevleri gibi sahne işlemleri için dokunmatik tabanlı bir arayüz sunduğunu belirtti. Başka bir deyişle görüntü yönetmenleri ve VFX (görsel efekt) çalışanları, basit arayüzlü ve kolay tanışır cihazlar ile çalışmalarını kolayca gerçekleştirecek.



    Ayrıca Bkz.Unreal Engine 5.2 için fotogerçekçi bir demo paylaşıldı: Oyunlarda zirve



    Unreal Engine 5.2 güncellemesiyle sunulan diğer yeni özellikler arasında büyük dünyalar oluşturmayı daha hızlı hale getiren "Prosedürel İçerik Oluşturma Çerçevesi" yer alıyor. Substrate adı verilen bir başka özellik ise, oyunlar gibi gerçek zamanlı uygulamalarda kullanılan nesnelerin görünümü ve hissi üzerinde daha fazla kontrole sahip materyal oluşturmaya olanak sağlıyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/apple-silicon-macs-now-natively-support-unreal-engine-5-124257710.html







  • ben epicgames olsaydim apple ile artik hic bir sekilde is yapmazdim, hatta tum urunlerimi apple eko sisteminden cekerdim

  • epic games çalıştırmıyor ki :,(

  • iyi olmuş

  • Geçmiş olsun Nvidia .

    96 Gb memory ile kaymak gibi olur Ue ve bunu laptop formunda yapıyorsun.

    daha bunun desktop aygırı var.

  • Issızbiradam kullanıcısına yanıt

    Sen yapardın ama şirketi de batırırdın. Maddi kazancı sal manevi sırr bi ton sabit müşterilerileri ve dev firmalarla karşı karşıya gelecek öyle mi. Yer mi? Sebep ne? Müşteri demez mi lan bana ne sizin aranızdaki husumetten, husumetin unreal ile alakası da yok zaten diye. Senin hesap Unreal kullanan herkes, epic vs. hepsi zarar görüyor bir tek apple zarar görmüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 14 Mayıs 2023; 16:13:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyseki sen apple değilsin

  • İyiki değilmişsin.:) Buradaki olay ekosistem olayı değil. Mac üzerinde Oyun geliştiren insanların olmasıyla alakalı.. Her türlü epic kazanmış oluyor zaten. Allah'tan adamlar böyle çocuksu triplerle hareket etmiyorlar.:)

  • sendemail kullanıcısına yanıt

    Mac studio M2 Max ile kaymak gibi olur mu peki ? Apple Silicon Mac'lere Unreal Engine 5 desteği geldi 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.