Şimdi Ara

Apple Parlatma Bezi [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
15.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • REZ.

  • Bi rivayete göre apple dışı telefonlarda çizikler lekeler bırakıyormuş. Apple ekranındaki özel moleküller sayesinde pırıl pırıl oluyormuş Apple Parlatma Bezi [ANA KONU] 

  • Neyi garip ve komik anlayamadım. Dolar olarak gayet ucuz. Avrupa'da yaşayan bir insan olsam direkt alırım. Ülkenin parası değersiz ise şirketler ne yapsın? Eminim ki 19 parayı da hak edecek malzeme kalitesi vardır. Türkiye'de 20 lira bile vermem ama...

  • Clusive kullanıcısına yanıt

    Dolar olarak da ucuz falan değil. Evet ülkemiz ekonomik olarak batık durumda, evet Avrupa ve Amerikada insanların yaşam standartları kat kat iyi. Ama oralarda da telefon için 1000 dolar, bez için 20 dolar sokakta bulunan paralar değil. Sen burada Vileda sarı bezi 20 liraya satılıyor diye Amerika'da da o bezler 20 dolar falan mı sanıyorsun? Adama 2 dolara aldığı bezi 20 dolara satmaya çalışırsan onun için de pahalıdır. Biraz mantık yürütün böyle konularda, Avrupada Amerikada herkes Mustang'e biniyor, herkes Macbook Pro kullanıyor sanmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 19 Ekim 2021; 21:50:9 >
  • FthK. kullanıcısına yanıt

    Vallahi kaliteli mizah Apple Parlatma Bezi [ANA KONU] 

  • 👍😊 aslında mizahı yapan apple.


    Apple Parlatma Bezi [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 19 Ekim 2021; 22:0:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 kez kontrol amaçlı açıldı. Zahabından 180₺


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anticor kullanıcısına yanıt

    Bak bu alınır işte mükemmel ürün teşekkürler Apple

  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt

    Öncelikle tanımadığınız insanla senli konuşulmaz terbiyenizi takının. Biraz okuduğunuzu anlasanız zaten bu mesajı yazmazdınız. Burada sarı bez vb. 20 lira diye orada 20 dolar olduğunu sansaydım acaba yukarıdaki mesajı atar mıydım biraz düşünün. O bez 20 doları hak ediyor bence, bundan size ne? Apple marka değeri o bezi 20 dolara çıkartıyor. Ayrıca emin olun o bez elinize aldığınızda kalitesini hissettirir. Maliyeti isterse 0.80 cent olsun. Önemi yok.

  • Bu bez tutar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamlar içeriğin altına uyumlu olduğu cihazları yazmış lan ahahaaha. ne yani samsung silmeye kalkınca bana ne bana ne silmicem mi yapıyor bez.Apple Parlatma Bezi [ANA KONU] 

  • Clusive kullanıcısına yanıt

    Burası forum, siz diye hitap etmek zorunda değilim. Resmi yazışma yapmıyoruz, forum dili budur. 20 yıldır forumda yazarım daha da bana siz diyeceksiniz ben saksı değilim diyen bir kişi görmemiştim, ilk "siz" oldunuz beyefendi. Forum dilinde yeri gelir sen dersin, yeri gelir siz dersin, yeri gelir hocam dersin o dersin bu dersin. Bunların hiçbiri saygısızlık ya da terbiyesizlik anlamına gelmez.


    İkincisi yazının içeriğine cevap vereyim diyorum ama böyle bir mesaja ne desem, hangi tutarsızlığı yazsam önce bilemedim. Okuduğunuzu anlasanız bu mesajı yazmazdınız lafına sadece gülebilirim, ben bu ülkede okuduğunu en iyi anlayan insanlardanımdır emin olun. Zaten yazdığınız mesajda da anlaşılmayacak bir şey yok, alıntılayım:


    Alıntı

    metni:
    Dolar olarak gayet ucuz. Ülkenin parası değersiz ise şirketler ne yapsın?


    Ben de dolar olarak da hiç de ucuz olmadığını, dolar olarak da gayet pahalı olduğunu belirtmişim mesajımda. Zaten konudaki diğer arkadaşlar da dolar kazanan ülkelerin vatandaşlarının teknoloji sitelerinin bu fiyatlarla dalga geçtiği yönündeki haberleri paylaşmış. Şimdi tam olarak yazdığınızda neyi anlamayıp ne şekilde yanlış cevap vermişim cevap verebilirseniz başka şeyleri de tartışırız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 19 Ekim 2021; 23:37:29 >




  • Geçen gün kaldığım oteldeki ayakkabı parlatma bezlerinin kuymetini bilemedim... Adamlar her odaya 2şer 2şer koymuş bide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alsam acaba benim honor için uyumlu olurmu

  • Apple Parlatma Bezi [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun beyler


    Apple Parlatma Bezi [ANA KONU]
  • Fiyat 200tl olarak açıklanmıştı ve öyle satışa sunulmuştu ancak 10 saat geçmeden indirim geldi ve 199tlye düştü. Fiyat düşüşünün ıphone 12 ailesine yansıması bekleniliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben apple olsam kürdan bile çıkartırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Satın alınır. Sadece meraktan alıp incelemek isterim :))

  • Burada dalga geçiyorsunuz ama müthiş satacağına eminim. Deli gibi de kâr edecek. 5 cent maliyeti, 20 cent pazarlama, 19.75 dolar birim kâr. 1 milyon satsa hiçbir şey yapmadan, bakın hiçbir şey ama, baya hiçbir şeyden 20 milyon dolar kemiksiz para. Seneye güncellemesi çıkar, S takılı ya da XL adı altında, 30 dolara da onu satar. Satamaz demeyin. Satar, Apple dünyanın en yüksek kâr oranlı şirketi olmasını rakipsiz mükemmel ürünlerine değil muhtemelen 21. asrın gördüğü en iyi pazarlama departmanlarından birine sahip olmasına borçlu. Size yarın telefon kutusunu 199 dolardan satsa gülersiniz ama eminim o boş kutuyu, maliyeti taş çatlasın 30 cent olan kutuyu 200 dolara milyonlarca satabilir. Pazarlama budur. Apple ürün değil marka satar.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.