Şimdi Ara

Apple para geri iadesi yapmıyor neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Clash royale için para iadesi istedim ilk başta veriyordu artık cevap dahi vermiyorlar neden acaba oyunu hala oynuyorum ama. 90 gün içinde yaptığım alışverişleri geri iade yapmıyorlar en son iadeden 2 hafta sonra tekrar yatırıp tekrar istedim acaba çok fazla istediğim için mi yapmıyorlar acaba ? Ne yapacağım bu konuda 2000 tl yatırmıştım geri alırım diye çok kötü oldu... ban yesemde umrumda değil nasıl alırım bu prayı ???

    -------------- arkdşlar apple geri iadelere neden cevap vermez böyle birşeyin olması mümkünmü kara listeye falan mı girdim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 422422werker -- 15 Kasım 2017; 23:32:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • her ne kadar kızsam da apple Türkiye’ye sizin gibi belşçilerin var olduğunu gördükçe anlıyorum swap cihaz verileceği zaman yurt dışına göre niye daha fazla kural koyduklarını. çünkü bizde kendini zeki sanan beleşçi çok. inşallah iade olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmaz . dijital içerik çünkü. kanunda yeri var.
  • İptal edeceğiniz ürünü-sanal parayı neden satın alıyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    arkadaş appledan daha zeki. ömür boyu içerik satın alıp sonra da iade edebileceğini sanmış

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufd84

    arkadaş appledan daha zeki. ömür boyu içerik satın alıp sonra da iade edebileceğini sanmış

    Ben bir kere oyun satın almıştım 39 dakıka oynadım beğenmedim iadesini istedim verdiler ve oyunu hesabından sildiler

    Oyunlardaki sanal paralar böyle değil o sanal parayı kullanıp karakterini geliştiriyorsun oyunu geriye sarma diye bir şey yok. İade etmezler geçmiş olsun arkadaşa :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yorumda önceden aynı şekilde yaptığında iade aldığını zannettim. normal uygulama alırken istenmiş ücret iadesinde bile bir limitin olması muhtemeldir diye düşünüyorum. eminim ki sistem bir şekilde tespit ediyordur kurnazlığı. elbetteki kırk yılda bir iade için başvuranla ayda bir defa iade için başvuranı ayırt edecek kadar bir sisteme sahiptir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba .

    Başımdan geçen bir deneyimi paylaşmak istiyorum.Daha önceden çalıştığım mağazaya bir bayan müşteri gelmişti ve çocuğu , iPad'leri üzerinden +2500 TL'ye yakın çeşitli oyunlardan ( Clash of Clans & Subway Surfers & Head Soccer vb. ) toplamda bahsettiğim tutar kadar bir çekim yapmış ve bu içeriklerin hepsini kullanmıştı.

    Sanalpara olduğu için pek umutlanmayın dememe rağmen , iTunes'tan '' Sorun Bildir '' aşamasıyla Apple'in ücretlerini iade ettiğini 1 hafta sonra öğrendim mağazaya bana hediye çeki vermeye geldiğinde.Güzel de bir teşekkür maili almıştım kendisinden.

    Bu durumlarda Apple verebiliyor iade ancak suistimal etme durumunda ( TAŞ AL KULLAN IADE ET ) bir çok kez deneme durumunda elbette ki kötü niyetli biri olduğunuzu düşüneceklerdir.Yani özetle , başınıza gelen şey Apple'ı dolandırmaya çalışmak olduğundan hak etmiş olmanız göz ardı edilemez.

    Lütfen , bu tür gereksiz işler yapmaktan uzak durun.Size nacizane bir tavsiyemdir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.