Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.231
Cevap
141
Favori
835.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yurt içi siyah 64gb X ne kadar eder acaba (İstanbul’dayım),
    Kullanmaya başladığım gün ekran koruyucu ve kılıf taktım, hiç çıkarmadım, muhtemelen kozmetik olarak sıfırdan farkı yoktur, batarya %85.

    Sahibinden’de fiyata göre sıralayarak baktım, çoğu ya yurt dışı, ya face id ve true tone çalışmıyor yazmış, neden oluyorsa artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur__ kullanıcısına yanıt

    Çoğu ikinci el iPhone X'in Face ID ve True Tone gibi özelliklerinin çalışmama sebebi neredeyse hepsinin merdiven altı kötü tamircilerin elinden geçmiş olması. iPhone X diğer modellere göre içini açarken daha hassas davranılması gereken bir model. Face ID modülünün bağlı olduğu flex kablo çok kolay kopabiliyor. Bunu bilmeyen tamirciler telefonun ekranını çat diye açıp o kabloyu kopartıyorlar sonucunda sonsuza kadar Face ID çalışmıyor. True Tone da aynı mevzu, büyük ihtimalle eski ekranın bilgilerini yeni ekrana aktaran cihaza sahip olmadıkları için taktıkları ekranlar True Tone özelliğinden mahrum şekilde çalışıyorlar. Eski ekranın bilgileri yani kimliği yeni ekrana aktarılmazsa True Tone çalışmıyor asla.

  • Dün bir çılgınlık yapıp burada 3.510 mahlık batarya'yı 550 TL'ye taktırdım.


    Şimdilik bir problem yok. 1 hafta sonra deneyimlerimi paylaşırım. Pil sağlığı %100 gözüküyor. 15 dk da takıp verdiler. Yerle hiç bir bağlantım yok baştan diyimde.


    Yalnız içime sinmeyen tek bir şey var telefon açık verdim arkadaşlara yani kontrol ediyorlardı işte face id filan çalışıyor mu diye tak diye servise götürdü kapatamadım telefonu yani bütün bilgilerim içindeydi kurcaladım bir şey yapılmamış gibi ama paranoya da yapıyorum acaba casus yazılım filan yüklemişlermidir diye :) Sonrada kuruntu yapıyorsun merdiven altı yer iphone casus yazılım yükleyecek donanım yoktur bunlarda diyorum Apple iPhone X [ANA KONU] Vaktim yoktu yoksa 0 dan dfu mod ile temiz kurulum yapacaktım. Sizce kuruntu mu yapıyorum :) Hayatımda ilk defa bir cihazımı yetkili servis dışında işlem yaptırdım. Cumartesi temiz kurulum yapacağım gibi yinede :)


    Bu arada verdiğim gibi geri aldım her şey çalışıyor aynı şekilde herhangi bir hasar da göremedim. İçindeki işçiliği bilemiyorum tabi.





  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Jailbreak yapılmadan casus yazılım falan kurulamaz. Apple o yönden gayet güvenli bir cihazdır. Gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edebilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eorenc kullanıcısına yanıt

    valla içimi rahatlattınız hocam teşekkür ederim :)


    zaten öyle bir şey zannetmiyorum da yine de bir paranoyaklık olduğu için kafama takıldı :)


    tekrardan teşekkürler.

  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    1 hafta sonra deneyimlerinizi bekliyoruz hocam.. ben de tam şu zamanlar deji taktırsam mı diye düşünüyordum. hangi ios sürümünde olduğunuzu belirtirseniz çok daha detaylı olur :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iOS 16.2 deneyimleriniz nasıl arkadaşlar? Artık iOS 15'den 16'ya geçme vaktimin geldiğini düşünüyorum. Zamanında iOS 15'i temiz kurmadığım için çok fazla problem birikti. iOS 16'yı temizce kurup geçmeyi düşünüyorum hiçbir yedeği kurmadan sıfırdan. iOS 15 sıktı biraz da artık eski kilit ekranı falan. Sizce geçeyim mi?

  • Bu akşam 16.2 ye geçtim 24 saat sonra özellikle pil deneyimimi paylaşırım dostlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MikeFinger kullanıcısına yanıt

    Geçtim arkadaşlar ve memnunum. iOS 15 ile boşuna direnmişim. Zaten temiz kuramamıştım iOS 15'i kirli kirli kullanıyorduk. Apple iPhone X [ANA KONU] iOS 15 yedeğini kurmadan sıfırdan kullanmaya başladım. Cihaz kendine geldi.

  • Merhaba. An itibariyle face id çalışmıyor.
    truedepth kamerayla ilgili bir sorun saptandı. face id etkisizleştirildi,yazıyor. Açıp kapadım düzelmedi. Portre kamera çalışıyor. 16.2 yüklü. Dün çalışan id bugün çalışmıyor. Darbe ve sıvı temas da yok. Ne olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16.2’de şarjı içiyor telefon geçmeyin bu sürüme.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmtulsnn kullanıcısına yanıt
    aksine ben de geçeli 2-3 hafta oldu 15.7 den hiçbir fark yok pil performansında. kullanım senaryolarım aynı. aynı verileri alıyorum.. değişken bir durum bu o yüzden kesin bir şey demek yanlış olur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

    Yazmayı unutmuşum :)


    Valla orijinaline bu parayı vermek istemeyenler deneyebilir arkadaşlar. Orijinal pile göre ciddi performans farkı oluyor.


    Gün sonu akşam 7 gibi şarjım %30 filan kalırdı ortalama artık %50 diyebilirim. Gerçekten ekran süresi uzuyor yani.

  • ios17 guncellemesini alacak miyiz? Bilgisi olan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MikeFinger

    iOS 16.2 deneyimleriniz nasıl arkadaşlar? Artık iOS 15'den 16'ya geçme vaktimin geldiğini düşünüyorum. Zamanında iOS 15'i temiz kurmadığım için çok fazla problem birikti. iOS 16'yı temizce kurup geçmeyi düşünüyorum hiçbir yedeği kurmadan sıfırdan. iOS 15 sıktı biraz da artık eski kilit ekranı falan. Sizce geçeyim mi?

    8 plus kullanıyorum ve bence geçmeyin derim. 16.3 hatta16.4 ü bekliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    çoktan geçtim hocam 1 ay oluyor belki.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese,yeni telefona gectigim icin x’i satmaya karar verdim.Daha once hic bir telefonu satmamistim hep ese dosta verdim.

    Simdi sormak istedigim su;telefonu sifirlayip sattigimiz zaman satin alan kisi sifirlamamiza ragmen icindeki dosyalari resimleri mailleri vs geri getirebilir mi ? Pek ihtimal vermiyorum ama filmlerde vs gordugumuz icin icimde bir kusku olustu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E93 M3 -- 10 Ocak 2023; 0:48:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone X'e Yazılım Desteği Ne Zaman Kesilecek Arkadaşlar? Bilenler Cevaplarsa Çok Sevinirim.

  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt

    iOS 16 sondu diye biliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Ya :( Bu Telefonun Daha Gideri Olmalı Bence.. Haksızlık Ediliyor.

  • 
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.