Şimdi Ara

App Store'da 'Tümünü Güncelleme' Butonuna Ne Oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir türlü elim değmedi ve App Store'da uzun süre güncelleme yapmadım, yapmam gereken güncelleme sayısı 100'ü aşmıştı. Bugün şunları bi güncelleyim dedim, hatırladığım kadarıyla eskiden "tümünü güncelle" diye bir seçenek vardı, ancak o seçeneğin bulunduğu butonu göremedim. Apple kaldırdı mı bu seçeneği, herbir uygulamayı tek tek yüklemek çok sinir bozucu oluyor.. :/



  • Benim bildiğim artık uygulamalar otomatik kendini güncelleyecek o yüzden. Belki bir yerlerde seçeneği vardır açmayı unutmuşsundur ama dediğim gibi zaten senin güncellememen lazım

    Edit: pardon bu arada bunları yazdım ama iOS7 için konuştum. AppStoreda iOS7 için güncellendiğinden cihaz ne olursa olsun ona uygun davranıyordur muhtemelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorukAkinci -- 20 Eylül 2013; 23:16:10 >
  • Doruk yanıt için teşekkürler, ancak bildiğim kadarıyla kendi kendine güncelleme özelliği IOS 7'yle geldi, ben daha upgrade etmedim IOS 7'ye. Hiçbir yerde bir seçenek de görmedim bu konuda. Elbette ben güncelleyeceğim fakat eskiden "Tümünü Güncelle" diye bir seçenek vardı ve kolay oluyordu, şimdi yüz tane güncelleme varsa tek tek tıklayıp güncelle demem gerekiyor. Nereye kayboldu yahu bu "Tümünü Güncelle" butonu.. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa, hiç olmadı mı böyle bir seçenek?..
  • Arkadaşlar kendi sorumun yanıtını kendim buldum, hata bendeymiş, ben "satın alınanlar" kısmına bakıyormuşum. Oysa "< Güncellemeler"i tıklayıp bir sayfa geriye dönmem gerekiyormuş. Geriye dönünce gördüm "update all" seçeneğini. Sorun çözülmüştür, konu kapatılabilir. Farkına varamadan başlık açtığım için kusuruma bakmayın, nasıl da gözümden kaçmış basit bir ayrıntı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.