Şimdi Ara

App plaka kullanıcıları geçmiş olsun ( App Plakalı Araçlar Muayeneden Geçemeyecek) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
19.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tamamen şansa kalmış sanırım. Dün muayeneye gittim. Çok üşendim app yi söktürmeye, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Araçta pleksi siyah plakalıkta mevcut. Anlayacağınız app plaka olduğu bariz belliydi. Muayeneyi yapan arkadaşın dikkatine mi kalmış demek lazım, yoksa iyi niyetine mi kalmış demek lazım bilmiyorum.

    Hatta 2 hafta önce 3 şeritli bir caddede orta şeritte polis durdurup yolun ortasında eğilip plakayı inceleyip devam et demişti. Benim plakada mı bi şans var çözemedim
  • Duncan Idaho D kullanıcısına yanıt
    Pink Floyd'un vidaları kenarlarda, benimkiler her ne kadar rakam veya harflerin görünümünü bozmasa da ortalarda.
  • aquapolis kullanıcısına yanıt
    Benimkiler de aynı yerdeydi. Biri mavi kısımda diğeri de beyaz alanda. Herhangi bir şekilde rakamlarla teması yoktu. Bak bir üstteki arkadaş da app plakayla geçmiş
  • Duncan Idaho D kullanıcısına yanıt
    Muayeneyi temmuzdan sonra mı yaptırdınız?
  • Muayneyi yapan personel sorunu gibi gözükse de aslında idari sorun.
    Dün istasyondaydım.
    Son derece nizami olan plakaları 2 vida var diye ki zeminde idi lesinlikle yazıda değil , muayneden bıraktılar.
    Benin aracımda 3 vida vardı zeminde ama geçirdiler.
    Kime ne denk gelirse
  • aquapolis kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta. Bu gün tekrar gittim. Sorunsuz geçtim. Benim gibi plakadan kalmış bir kaç kişi daha vardı. Bu sefer fazla birşeyi kontrol etmeden 5dk kadar bir sürede bitirip muayne raporunu teslim etti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brnefe2015

    Hadi muayeneden geçemez anlarım devlet kural koymuş da siz neden rahatsız oluyorsunuz bu kadar onu anlamadım? Bu app plaka size ne etti birader?
    Kullanıcılarına bu denli ''apaçi, ezik'' gibi giydirmeler yapmanıza sebep olan nedir onu anlayamadım?

    App plaka kullanıcıları geçmiş olsun ( App Plakalı Araçlar Muayeneden Geçemeyecek)

    APP' cilerin plakalarını neon ışıkla aydınlatan apaçilerden bir farkı yok.

    Oksijen israfı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beşiktaş baskı olarak bilinen mühürlü plaka muayeneden geçiyor mu ? ayrıca ceza yiyen var mı bu plaka ile ?
  • app plakaları, vidalı plakaları muayeneden geçirmiyorlar. Dün bizzat kendi aracımla girdiğim muayeneden geçemedim. Ayrıca arka emniyet kemerinin tokası koltukların arasına sıkışmış o bile ''ağır kusur'' olarak nitelendirilip onay verilmesine engel oluşturuyor. Yani görevliler o tokayı ordan çıkarıp kemeri kontrol etmeye dahi uğraşmadan seri bir şekilde işlemi yapıyor ve ''bak arkadaş şunu hemen düzeltmeniz lazım yoksa geçemez araba'' gibi bir uyarı da verilmiyor. Eline veriyor kağıdı 1 ay içinde tekrar randevu alıp seve seve onunla uğraşıyorsun. Yine bir sıkıntı çıkarsa verdiğin 200 lira da yanıyor, bir 200 daha.

    Sistem güzel her şey hızlı ama işte herkes robot misali çalışıyor. Haberiniz olsun.
  • Dün haraççı muayene istasyonundaydım.Ben gitmeden önce plakaları nizami eski orijinal plakalarla değiştirmiştim ancak gördüğüm kadarıyla benimle aynı sıralarda muayeneden iki tane araç geçti.Bold karakterli plakaları vardı.Ancak yine de ne olur ne olmaz diyerek tedbirli olmak ve trafiğin verdiği plakaları takmak lazım.

    Zaten artık 427 tl ceza kesiliyor.Az para değil.Artık çevirmelerde yolunacak ilk kazlar bunlar olacak demek kahinlik olmaz.O yüzden değiştirmemiş olanlar bir an evvel orjinal plakaya dönmeli.
  • Güncel durum nedir arkadaslar? 2 sene oncesinden aldigim ve dhaa once muayeneden gectigim hafif kalin puntolu plakalar geciyormu?



    Plakayi besiktas emniyetten almistim yani orjinal plakalar. Sadece bold

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aracımı app plaka ile muayene soktum ve sorunsuz geçtim. Buradan okuyup sökmek konusunda terettüt yaşadım plakaları hem slikon hem de farklı bir yapıştırıcı ile yapıştırmıştım sökmek sorun olacak diye şansımı denedim hiç bir sorun olmadı. Belkide şansa oldu ama gözlemlediğim kadarı ile araçta başka eksik yoksa app yi çok umursamıyorlar yazılar okunaklı olsun vida olmasın yeter modundalar ki kaldı ki app plakalar (abartı şekilde çok farklı karakterde olanlar hariç) normal plakalara göre daha okunaklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de pazartesi muayeneye girdim, bir afiş vardı ve kalın yazılı olunca ağır kusur yazıyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu eski ama dert bazı arkadaşlarınki ile aynı beşiktaş app yazılı mühürlü plakalar var altında da pleksi ye yapıştırılmış vaziyette bakalım 8 eylülde geçebilecekmiyiz
  • Geçen hafta çevirmeye girdim, polis özellikle plakaya baktı. Vida mevcut plakamda, app değil ceza yemedim ama muayeneden geçemezsin dedi
  • Bugun beni ceviren polis, app plakalara laf etti. 3 senedir app ile farklı araçlarla kaç kez çevirmeye girdim hiçbirşey olmadı. Şimdi düşünüyorum acaba çıkartsam mı diye?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen kış app'leri çıkarttım. kafam rahat.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.