Şimdi Ara

Apartman Önü Park (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
123.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonpoL

    quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__

    Hocam bu cezalari neye istinaden yazdiriyorsunuz gozunuzu seveyim bir soyleyin.

    Ben defalarca aradim, park yasak tabelasi falan yoksa yapabilecek bir seyimiz yok diyorlar, gelmiyorlar bile..


    Arıyorum geliyorlar. Eğer telefon açtığınızda çözüm üretemiyorsanız, bağlı olduğunuz ilçe'nin karakol numarasını öğrenip, birde orayı aramayı deneyin. Ne demekmiş o, tabela yoksa yapabilecek birşeyimiz yok diye bir cevap olabilir mi ya? Gerçekten enteresan. Garajın önü kapatılmış mı? Kapatılmış. Peki çıkabiliyor musun? Hayır. Ee o zaman :)). Bilemiyorum sizin otoparkı. Açık alan mı? Bağlı olduğunuz karakol çözüm üretmemeye devam ederse, bağlı olduğunuz il emniyet müdürlüğüne gidip şikayette bulunun bence.

    Ben aradığımda geliyorlar ceza yazıyorlar. Bir kaç saat sonra da çekici gelip araç hala oradaysa aracı çekip götürüyorlar.

    Neye istinaden demişsiniz. Garaj apartmanımızla bütünleşik ve evimizin arka cephesine kadar uzanmaktadır. Yani aracını garajımın önüne koyup giden birisinin, garaj kapısını görmemesi gibi bir neden olamaz. Zaten resimde açıkça görülmektedir ki, orası bir garaj girişidir.

    Farklı bir açıdan bakarak farz edelim parkettiğim alan boş ve ortak kullanıma açık bir arsa. Bu şekilde park edip giden bir şahıs, diğer kişilerin çıkışını engelleme hakkını kendisinde nasıl görebilir ki?

    Olur insanlık hali park yeri bulamayabilir. Böyle bir durumda en azından haber verebilir veya ön cama irtibat bilgilerini koyabilirler ki banane, benim garajıma güvenerek mi almış arabasını (bak ne güzel gidiyordum, birden sinirlendim :P)? Ben bu tip davranış sergileyenlerin araçlarına da zarar vermem (bu afedersiniz ama şerefsizlik). Fakat, polise baş vurarak gerekli cezai işlemleri uygulatırım. Şimdi bazı akıllılar vardır. Sen ceza yazdırırsın, oda intikam için aracına veya apartmana ait ne varsa zarar verip gider. İşte böyle adamlar içinde plakaları elimde tutarım ki, hakkında adliyeye suç duyurusunda bulunayım (hem suçlu, hem güçlü). Kısacası uğraşırım böyle tiplerle, üşenmem. Yeter ki akıllansınlar..




  • benimde park halindeki aracımı balmumcu'da sıkıştırmıştı bi nissan xtrail .
    trafik polisini arayıp çekmelerini söyledim hay hay dediler .
    yaklaşık 15 dk ya gelip çektiler aracı teşekkür ettim bende.
    polis giderken herhangibi bi sorunda tekrar bizi çekinmeden arayın demişti .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__

    quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__

    quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    Tabela koyun mutlaka onu da ekleyeyim.Araç çektirilir yazısını da ekleyin tabelaya.


    Hocam yukarida mesajimda yazdim. Kendi paramizla kendimiz duba yaptirdik uzerinde yazi yazan...



    Tamamdır inadına koyuyorsa çektiriceniz abicim.Bir kere iki kere çektirince bak bakim yanaşıyomu bi daha mahallenize.


    Iyi de kime nasil cektireyim? Adamin arabasini ozel cekici ile cektirip baska bir yere koysam bir nevi hirsizlik yapmis oluyorum. Adam dese benim arabam buradaydi, garajda da tek benim arabam var, aramizda diyalog da gecmis.

    Adamin arabasini caldim, sonra ileride bir yere biraktim. Illa gidip 100 km oteye birakmak gerekmiyor ki hirsizlik yapmis pozisyonuna dusmek icin.


    Ben polis, zabita, belediye vs vs nezdinde bu olayi halletmek istiyorum ama ne zaman arasam 155i bir turlu gelmediler bile birakin cekici yollatmalarini veya ceza yazmalarini falan



    Onur kardeşim. 155'in olayla zaten ne ilgisi var? Sen 154'ü arayacaksın. En kötü ihtimalle daha önce dediğim gibi, bağlı olduğunuz karakolun telefon numarasını öğren ve direk orayı ara. Onlar yönlendirilecek birşey olursa seni zaten yönlendirirler. Öte yandan özel çekici filan olur mu hiç Allah aşkına :)). Bir de çekiciye para mı vereceksin?

    Bu konuda acemisin fakat merak etme sen. Bir kere çektirdin mi, gerisi çerez gibi gelir (Şaka yapıyorum tabi ki).





  • Binaların otoparkları hariç , yol üzerine araç parkı serbesttir ve kamu malıdır.Buraya dükkan önü vs gibi sahiplenmeler kesinlikle olamaz tüm vatandaşların aracını istediği şekilde çekebilicekleri alanlardır.Çeşitli duba vs lerle dükkanın önünü kapatan iş yeri sahiplerini zabıtaya şikayet edin , para cezası kessinler bir daha koymazlar.Ancak çizik içinde bulabilirsin aracı döndüğünde.Bu yüzden herkez bilinçli bir şekilde şikayet etse , zamanla onlarda düzene alışacaktır.
  • ufak yerde yaşamanın faydaları

    1-site. çok araç yok herkezin yeri belli günde topu topu 20 araç aracın yanından geçer park sorunu yoktur kimse aracını çek demez biri zarar vermez.

    ayrıca bizim yerimiz belli fakat yan komsuya misafir geldiginde golfunu bizim bmw nin yerine komuştu oyuncak gibi kalmıştı orada fakat birşey demedik tabiki saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonpoL

    Onur kardeşim. 155'in olayla zaten ne ilgisi var? Sen 154'ü arayacaksın.

    154 ALO TRAFİK HATTI HİZMET DIŞI BIRAKILMIŞTIR

    Emniyet Acil Yardım Hizmeti veren 154 ve 155 telefon numaraları tek bir merkezde 155 Polis İmdat adıyla birleştirilmiş ve 154 Alo Trafik telefon numarası hizmet dışı bırakılmıştır. Trafik kazalarının bildirilmesinde, sürücülerin trafik kural ve yasalarına aykırı hareket ettiklerinin görülmesi halinde ve trafiğe engel teşkil eden durumların ortaya çıkması halinde başvurduğunuz 154 Alo Trafik hattı yerine 155 Polis İmdat hattını aramanız gerekmektedir.

    Aradığınızda da zaten yanlış bir numara çevirmektesiniz diyor.
    Vatandaşım ve benim bir sorunum var, ama arıyorsun 155'i, biz bir şey yapamayız diyorlar. La havle



    Garaj girişini soranlar var, Kapalı Garaj, Garaja doğru inen yolun başına koyuyor bu şahıs arabasını.
    İçeride araç olduğunu biliyor,
    Oraya park etmemesi gerektiğini biliyor,
    3-4 kez uyarıldı, geldi, arabasını çekti,
    Park yasak yazısı olan duba yaptırıp garaj girişinin ortasına koyduk, onu kaldırıp da koyuyor bide arabasını,
    Garaj girişinin sağındaki solundaki duvarda da park yasak yazısı var boya ile,

    Bu insan Allahsız heralde ya, ötesi yok. İnsan değil




  • Biz yan apartmanimiza park ettik diye reno 9 un sileceklerini yan aynalarini kirmislar. Gece 11 de asagi zorla indim babamin engellemelerine ragmen. Bastim kornay ard arda kimsin lan diye bagiriyorum artik. Biri perde arasindan bakti kacti bi dahada bir sey yapamadi. Bende o kisinin aracini boydan boya cizdim. Reno 9 un sileceklerini filan 5 tl ye yenisini taktirdik :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__

    quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH-DN

    Ancak garaj kapısı önüne park edilmiş olan araçların park yapması yasaktır.


    Peki bunun yaptirimi ne olabilir?

    Garajda arac var, adam israrla, her gece, istisnasiz olarak garajin girisine koyuyor arabasini.


    Birkac kere uyarildi, hala koyduguna gore anlamamis, uzerinde yazi yazan duba yaptirilip garajin girisine konuldu, yani adam arabadan inip, o dubayi kaldirip kenara koyup sonra arabasini yine garaj girisinin tamamini kapatacak sekilde koyuyor, her sefer goruldugunde silecekleri kaldiriliyor ama halen daha devam ediliyor, hatta silecek kaldirilma ile de kalmayip o park etmek yasaktir yazan duba aracin sol on kapisina yaslaniyor sabah gorsun de utanir belki diye, yine ayni olay devam ediyor.

    Umarim yukarida yazdigimin tumunu okumussunuzdur da o arac sahibinin insan olamayacagina kanaat getirmissinizdir.

    Konu ile ilgili en az 15-20 kere 155 aranip bilgi verilmistir ancak hicbir sekilde yardimci olunmamistir.

    Simdi bu konu ile ilgili yarin oburgun gelip de adam deseki kardesim sen kimsin benim silecegimi kaldiriyorsun, al iste basina belayi hic yok yere..



    Daha ne diyelim arkadaslar, ne yapalim bir fikir verin..



    Arabanın başında bekleyerek polisi çağırın,sonra çekici çağırın ve çektirin.Uyarmakla olmaz.
    Babasını şamda arasın.


    Polis arandi kac kere hemde. Park yasagi tabelasi yoksa bizim yapacak birseyimiz yok deniliyor malesef. Goz gore gore sikintiya dogru gidiliyor yani. Yazik



    Araç çıkamayacak şekilde park yapılırsa polisin aracı çekme yükümlülüğü vardır. Bu sinir herif otoparkınız içine girip mi sizi kitliyor, yoksa sokakta durarak mı kitliyor? İki türlü de polisin aracı çekmesi gerekir. Yapacağımız birşey yok diye birşey yok. Bir arabayı bile kitliyorsa çektirebilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurty_pirate

    Apartmanların önüne park etmek yasakmıdır. Yani hani yazılır ya sadece apartman sakinlerine aittir diye ya da apartman sakini harici park edenlerin araçları çektirilecektir diye. Sizce yapılabilir bir şey midir bu ? Ankaradayım ben ve yoğun olan tandoğan, bahçeli evler, beşevle, kızılay yakınlarına park ederken bu yazılarla karşılaşıyoruz. numaramı bırakıp çıkıyorum ama içimde bi tedirginlik oluyor her zaman. Aynı zamanda aracı almaya gittiğimde de yaşlı amcalar bir daha olasın , ayıp yaaa gibi tepkiler veriyorlar. böyle bir hakları var mı acaba ??

    Bu konuyla ilintili bi başlığım var benim de
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59148256

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: favoriteteam


    quote:

    Orijinalden alıntı: kurty_pirate

    Apartmanların önüne park etmek yasakmıdır. Yani hani yazılır ya sadece apartman sakinlerine aittir diye ya da apartman sakini harici park edenlerin araçları çektirilecektir diye. Sizce yapılabilir bir şey midir bu ? Ankaradayım ben ve yoğun olan tandoğan, bahçeli evler, beşevle, kızılay yakınlarına park ederken bu yazılarla karşılaşıyoruz. numaramı bırakıp çıkıyorum ama içimde bi tedirginlik oluyor her zaman. Aynı zamanda aracı almaya gittiğimde de yaşlı amcalar bir daha olasın , ayıp yaaa gibi tepkiler veriyorlar. böyle bir hakları var mı acaba ??

    Bu konuyla ilintili bi başlığım var benim de
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59148256


    Hocam evet başlığınız varmış ama insanlar sizden cevap bekliyorlar o konuda, olayın iç yüzü ile ilgili :))




  • Onu bunu bilmemde inşaat yapan insanlar bilir inşaat tamamlanmadan belediye inşaat sahibinden otopark parası alır ben zamanında yaptığım 600 m2 mağaza için 3500 tl otopark parası verdim belediyeye dedimki şimdi bu mağazanın önüne parketsem polis çeker mi yasaksa çeker dediler peki ne işe yarar bu para işte o para belediyenin size vermekle yükümlü olduğu otoparktır şimdi bir adam benim mağazamın önüne parketse ben çektirmesem adam dese paraylamı aldın kardeş dese bende 3500 tl dekontu göstersem ne olur ilginç olur ...
  • bizim evin önü cadde ve bildiğin kocaman bir kamyon sürekli park halinde bununla ilgili ne yapılabilir. uzun süredir duruyor.. 3 araba boyunda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcportport

    Onu bunu bilmemde inşaat yapan insanlar bilir inşaat tamamlanmadan belediye inşaat sahibinden otopark parası alır ben zamanında yaptığım 600 m2 mağaza için 3500 tl otopark parası verdim belediyeye dedimki şimdi bu mağazanın önüne parketsem polis çeker mi yasaksa çeker dediler peki ne işe yarar bu para işte o para belediyenin size vermekle yükümlü olduğu otoparktır şimdi bir adam benim mağazamın önüne parketse ben çektirmesem adam dese paraylamı aldın kardeş dese bende 3500 tl dekontu göstersem ne olur ilginç olur ...

    Hayır değildir. Yollar devletindir veya belediyenin. Belediye'nin sizden aldığı para genel bir paradır. Adı "otopark parası" olabilir. Bu parayı aldıktan sonra herhangi bir noktada sizin hakkınız olduğuna dair elinizde hiçbir belge yok. Sadece parayı ödediğinize dair bir dekont var. Yasada da açıkça yol kenarlarının herkese ait olduğu belli... Geçmiş olsun. Belediye sizden "otopark" adı altında haraç alıyor. "Bununla senin yakınlarına otopark yapacağım" anlamına geliyor. Yapıyor mu? Tabii ki hayır. Ama bu sizin dükkanın önünün kullanımı size ait demek olmuyor...


    Şahsen ben hiç takmıyorum. Şimdiye kadar da çizen eden olmadı. Koyması yasak olmayan her yere koyarım arabayı. Çizen bir psikopat çıkarsa çizsin, kasko öder. Eski focus'ta 24 saat içeriyi kayıt eden webcam vardı. Onu çizen olsa çok eğlenirdim. Görüntüdeki kişinin adını, adresini öğrenip kendisi ile hiç muhatap olmadan suç duyurusunda bulunur, bir kopyasını kaskoya gönderir, yapanın ağzına mıçardım...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dj_Hutnu!

    quote:

    Orijinalden alıntı: pcportport

    Onu bunu bilmemde inşaat yapan insanlar bilir inşaat tamamlanmadan belediye inşaat sahibinden otopark parası alır ben zamanında yaptığım 600 m2 mağaza için 3500 tl otopark parası verdim belediyeye dedimki şimdi bu mağazanın önüne parketsem polis çeker mi yasaksa çeker dediler peki ne işe yarar bu para işte o para belediyenin size vermekle yükümlü olduğu otoparktır şimdi bir adam benim mağazamın önüne parketse ben çektirmesem adam dese paraylamı aldın kardeş dese bende 3500 tl dekontu göstersem ne olur ilginç olur ...

    Hayır değildir. Yollar devletindir veya belediyenin. Belediye'nin sizden aldığı para genel bir paradır. Adı "otopark parası" olabilir. Bu parayı aldıktan sonra herhangi bir noktada sizin hakkınız olduğuna dair elinizde hiçbir belge yok. Sadece parayı ödediğinize dair bir dekont var. Yasada da açıkça yol kenarlarının herkese ait olduğu belli... Geçmiş olsun. Belediye sizden "otopark" adı altında haraç alıyor. "Bununla senin yakınlarına otopark yapacağım" anlamına geliyor. Yapıyor mu? Tabii ki hayır. Ama bu sizin dükkanın önünün kullanımı size ait demek olmuyor...


    Şahsen ben hiç takmıyorum. Şimdiye kadar da çizen eden olmadı. Koyması yasak olmayan her yere koyarım arabayı. Çizen bir psikopat çıkarsa çizsin, kasko öder. Eski focus'ta 24 saat içeriyi kayıt eden webcam vardı. Onu çizen olsa çok eğlenirdim. Görüntüdeki kişinin adını, adresini öğrenip kendisi ile hiç muhatap olmadan suç duyurusunda bulunur, bir kopyasını kaskoya gönderir, yapanın ağzına mıçardım...

    Ben burda zaten çektirmekle haklıyım demedim dekont göstersek ilginç olur dedim geçmiş olsuna gelirsek kim inşaat yapıyorsa geçmiş olsun belediye haraç alıyor inşaat yaptıranlardan tabiki yollar herkezin hakkı geçen burda rent carın önüne çekmek isteyen çok haklı vatandaşı adamların elinden zor aldılar sadece araç çizen psikopatlar yok sahibini çizende var o yüzden herkezin hoşgörülü olması lazım




  • merhabalar;
    umarım aradığım cevabı veren olur şimdi benim sorunum 1.kat evimiz malum hırsız kolay girer balkon altına araç koyunca
    Benden önceki kiracımız uyarmış yok işte ben çekmem kimse çektiremez vs. denmiş bende hukuk sitesinde okuduğuma göre
    4b bilmemne maddesinde bulundğu m2 alanına hak sahibi araç park olur vs. yazıyor ben buraya 1haftaya allahın izniyle geçicem birkaç kişi
    atışmış adamla biri 45yaşında yaşlı birini terslemiş yani kiracımı ve sonrada üst komşunun dul karıyla atışmış artiste benziyor
    benim yaşta hanim allah genç bide afedersiniz şey birine çatmamış dicem taşınınca kardeşim apartman altına koymayın...
    Koycak olsam benimde aracım var ben koymuyorum üst komşu koymuyor benim evimde değerli eşyam var hırsız girerse
    Papaz oluruz insanca geldim komşum ben mülk sahibiyim desem yada nasıl bir yol izlesem apartman küçük orasıda park alanı değil gibi tam giriş alanı yeryaa..
    Ağaçlar çiçekler vs. var yani başım bela sokmak istemem ama kadın dedi insanlıktan anlamaz valla ben konuşuyum ilk dedim
    Benim braderlere kalsa biz bigün gelek diyor arkadaşlarla diye neyapam sizce..??
    NOT: Seviyeli cevap verelim seviyeli cevap vereyim bende ters cevap vermeden yardımcı olunuz teşekkürler..!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 12 Temmuz 2012; 14:24:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RqJnr

    Malesef medeniyetle alakamız olmayan bir şekilde yaşıyoruz, orman kanunları bu konuda da geçerli.
    Esasen hiç bir şekilde ne ev ne dükkan önü kaldırımdan sonrası yani sokak/cadde/yol olan alanlarda bir aidiyet söz konusu değildir.
    Böyle durumlarda size arabanızı bırakmamanız üzerine olumlu ya da olumsuz uyarıda bulunan kişiye sizde aynı etkide yanıt verin ve arabanızı bırakmak istediğinizi gösterin.
    Kesinlikle hoş bir durum değil ama malesef dediğim gibi orman kanunları, güçlü olan kazanır.

    Ben öyle diyenlere sert çıkıyorum.

    + Abi burası dükkan önü.
    - Burası dükkan önü değil, burası yol. Yolu tapuladıysan göster çekeyim?
    + Valla abi kamyon falan geliyor araban çizilir bi şey olur o yüzden diyorum ben. (güya iyi niyetli söylüyor görünüp alttan alttan tehdit ediyor)
    - Bak, benim babam avukat(halbuki değil) ben şimdi gidiyorum, eğer geldiğimde bu arabada saç teli kadar çizik göreyim sen sorumlusun. Bak o zaman ne yapıyorum sana. Bir daha girecek dükkan bulabiliyor musun bulamıyor musun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beamer

    quote:

    Orijinalden alıntı: RqJnr

    Malesef medeniyetle alakamız olmayan bir şekilde yaşıyoruz, orman kanunları bu konuda da geçerli.
    Esasen hiç bir şekilde ne ev ne dükkan önü kaldırımdan sonrası yani sokak/cadde/yol olan alanlarda bir aidiyet söz konusu değildir.
    Böyle durumlarda size arabanızı bırakmamanız üzerine olumlu ya da olumsuz uyarıda bulunan kişiye sizde aynı etkide yanıt verin ve arabanızı bırakmak istediğinizi gösterin.
    Kesinlikle hoş bir durum değil ama malesef dediğim gibi orman kanunları, güçlü olan kazanır.

    Ben öyle diyenlere sert çıkıyorum.

    + Abi burası dükkan önü.
    - Burası dükkan önü değil, burası yol. Yolu tapuladıysan göster çekeyim?
    + Valla abi kamyon falan geliyor araban çizilir bi şey olur o yüzden diyorum ben. (güya iyi niyetli söylüyor görünüp alttan alttan tehdit ediyor)
    - Bak, benim babam avukat(halbuki değil) ben şimdi gidiyorum, eğer geldiğimde bu arabada saç teli kadar çizik göreyim sen sorumlusun. Bak o zaman ne yapıyorum sana. Bir daha girecek dükkan bulabiliyor musun bulamıyor musun.


    sizce ben neyapmam lasım dövsekmi.?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: altinbas07

    merhabalar;
    umarım aradığım cevabı veren olur şimdi benim sorunum 1.kat evimiz malum hırsız kolay girer balkon altına araç koyunca
    Benden önceki kiracımız uyarmış yok işte ben çekmem kimse çektiremez vs. denmiş bende hukuk sitesinde okuduğuma göre
    4b bilmemne maddesinde bulundğu m2 alanına hak sahibi araç park olur vs. yazıyor ben buraya 1haftaya allahın izniyle geçicem birkaç kişi
    atışmış adamla biri 45yaşında yaşlı birini terslemiş yani kiracımı ve sonrada üst komşunun dul karıyla atışmış artiste benziyor
    benim yaşta hanim allah genç bide afedersiniz şey birine çatmamış dicem taşınınca kardeşim apartman altına koymayın...
    Koycak olsam benimde aracım var ben koymuyorum üst komşu koymuyor benim evimde değerli eşyam var hırsız girerse
    Papaz oluruz insanca geldim komşum ben mülk sahibiyim desem yada nasıl bir yol izlesem apartman küçük orasıda park alanı değil gibi tam giriş alanı yeryaa..
    Ağaçlar çiçekler vs. var yani başım bela sokmak istemem ama kadın dedi insanlıktan anlamaz valla ben konuşuyum ilk dedim
    Benim braderlere kalsa biz bigün gelek diyor arkadaşlarla diye neyapam sizce..??
    NOT: Seviyeli cevap verelim seviyeli cevap vereyim bende ters cevap vermeden yardımcı olunuz teşekkürler..!!!

    " bende hukuk sitesinde okuduğuma göre
    4b bilmemne maddesinde bulundğu m2 alanına hak sahibi araç park olur vs. yazıyor "

    Bu kısmını pek anlayamadım.. Park edilen yer yolsa isteyen park eder.. Yok eğer sizin arsanızın içinde kalıyorsa edemez.. Başka da bir ihtimal yok heralde..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • konu hortlamış

    evimizin önünde sokağa herkes parkediyor

    geçtim onu adam tutmuş kaldırıma çıkmış hemen önümde dedim arkadaşım burası park yeri değil..

    abi ben burada çalışıyorum vs..

    dedim beni bağlamaz aracını çektiririz

    bastı gitti sonra yalnız blöf yapmıyorum sanırım ciddiyetimi anladı bu kadarına pes diyorum sokak herkese serbest ama abartmamak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altinbas07

    merhabalar;
    umarım aradığım cevabı veren olur şimdi benim sorunum 1.kat evimiz malum hırsız kolay girer balkon altına araç koyunca
    Benden önceki kiracımız uyarmış yok işte ben çekmem kimse çektiremez vs. denmiş bende hukuk sitesinde okuduğuma göre
    4b bilmemne maddesinde bulundğu m2 alanına hak sahibi araç park olur vs. yazıyor ben buraya 1haftaya allahın izniyle geçicem birkaç kişi
    atışmış adamla biri 45yaşında yaşlı birini terslemiş yani kiracımı ve sonrada üst komşunun dul karıyla atışmış artiste benziyor
    benim yaşta hanim allah genç bide afedersiniz şey birine çatmamış dicem taşınınca kardeşim apartman altına koymayın...
    Koycak olsam benimde aracım var ben koymuyorum üst komşu koymuyor benim evimde değerli eşyam var hırsız girerse
    Papaz oluruz insanca geldim komşum ben mülk sahibiyim desem yada nasıl bir yol izlesem apartman küçük orasıda park alanı değil gibi tam giriş alanı yeryaa..
    Ağaçlar çiçekler vs. var yani başım bela sokmak istemem ama kadın dedi insanlıktan anlamaz valla ben konuşuyum ilk dedim
    Benim braderlere kalsa biz bigün gelek diyor arkadaşlarla diye neyapam sizce..??
    NOT: Seviyeli cevap verelim seviyeli cevap vereyim bende ters cevap vermeden yardımcı olunuz teşekkürler..!!!

    Bence en güzel çözüm balkonunuzun kapısına ve pencerelere demir yaptırmak.
    Komşularla bir park yeri yüzünden sorun yaşamaya değer mi?

    Bulunduğunuz yeri bilmiyorum, ama büyük şehirlerde park yeri problem.
    İnsanlar zaten parkedecek yer bulamıyorsa, "parketmeyin, evime hırsız girer" demek pek mantıklı gelmiyor.
    Demir yaptırırsınız, olur biter. Kendinizi daha da güvende hissedersiniz.

    Hırsız niyeti bozduktan sonra, balkonunuza çıkması için orada araba bulunmasına gerek de yok, her durumda balkonunuza çıkar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.