Şimdi Ara

Antalya Koçluk Merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Koçluk eğitimleriyle amacımız, koçluk eğitimine katılımcılarının yaşamlarını istedikleri amaçlarına ulaştırabilme ve amaçlar doğrultusunda hedeflenen değişim ve gelişimi sağlayabilme yeterliliğine sahip koçlar yetiştirerek, eğitim verdiğimiz her kişinin sahip oldukları potansiyelleri açığa çıkarmalarını sağlamak, yaşam kalitelerini yükseltecek ve bunu sürekli idare edebilecek temel ve ileri koçluk teknikleri öğretmek ve temel ve ileri koçluk tekniklerini en üst düzeyde uygulamacı olmalarını sağlamaktır.

    Koç olmak isteyen katılımcılarımızın kendileri hakkında oluşturmak istedikleri hedeflerini gerçekleştirmek daha ileri taşıyacak eğitimi, temel ve ileri koçluk teknikleri ve isteklendirmeyi nasıl sağlayacaklarını öğretmek ve uygulatmaktır. Bunun yanı sıra aldıkları bu profesyonel koçluk eğitimi sayesinde katılımcılar koçluğun altında ilgi duydukları herhangi bir alanda yetiştirilerek etkin bir şekilde Profesyonel Koçluk kariyerlerine adım atacaklardır.

    Profesyonel Koçluk Eğitimi; Verdiğimiz koçluk eğitimleri bireysel ve grup koçluk saati belirli bir seviyenin üzerindeki deneyimli ve Profesyonel koçlar tarafından verilmektedir. Ayrıca Master ve Profesyonel koçlarımız, 10 yada 15 yıldan beri Profesyonel koçluk yapan ve koçluk konusunda otorite kişilerdir. Koçluk eğitimi almak da koçluk eğitimi vermek de belirli kişisel özeliklere sahip olmayı gerektirir. Koçluk hızla son yılların en popüler en tabanlı mesleklerinden biri haline geldiğinden Profesyonel koçluk alanda mesleki eğitimleri yoğun talep ortaya çıktı. Biz koçluk eğitimlerimizi başlamadan önce koç adaylarına “koçluğa uygun musunuz?” çalışması uygulayarak bu mesleği yapabilmeleri için gerekli olan iç kaynaklara sahip olup olmadıklarını ölçerek başlıyoruz.

    Kısacası koç adaylarıyla çalışmadan önce seçme yapmaktayız. Profesyonel Koçlar yetiştirmek için kaynaklarımızın sonuna kadar kullanarak koçlarımızın kariyerlerinin diğer kısmında daha etkin çalışma yapmaları için gereken temel çalışmaları kusursuz bir şekilde yapmaya özen göstermekteyiz. İnsan olan saygımız ve işimize olan saygımızla en mükemmeli hedeflemekteyiz. Böylelikle bizden koçluk eğitiminde yeterli düzeye gelip koçluk sertifikalarını alanlar iş yaşamlarına profesyonel koç olarak devam ediyorlar. İşe uygun oldukları için başarı ve kazanç da kaçınılmaz oluyor.

    Yaşam Koçluğu Eğitimi
    Öğrenci Koçluğu Eğitimi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.