Şimdi Ara

Anroid emülatör içinde artık WhatsApp çalışmıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zorla son sürüme güncellettikten sonra sms onayı aşamasına tekrar döndü, normalde telefonuma sms geliyordu ama bu sefer resmi sürüm değil hatası veriyor. Android emülatör içinde whatsapp'ı kullanamıyorum, kullanan var mı? Acaba hesabımı mı kısıtladılar? Bu şekilde herhangi genel bir sorun da bulamadım. Nasıl çözeceğim bu işi?




  • İnt. tarayıcı içinden web sürümü denediniz mi ?
    Sorununuzu çözene kadar geçici olarak kullanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla karekod okutup bağlandığımız web versiyonundan bahsediyorsunuz değil mi? Başka bir sürüm çıktı mı bilmiyorum ama telefonda oturum açmadan webden bağlanmak mümkün değil, bu değişti mi?


    WhatsApp yardım sayfasından olayı yazayım dedim, gönder butonları da çalışmıyor adamların, işin garibi kimsenin başına böyle bir şey gelmemiş sanırım. Aratınca sonuç çıkmıyor. Benim hesapla ilgili galiba.


    Android emülatörlerde telefon olmadan gayet pratik şekilde yazışmak mümkündü, bunu engelleyip engellemediklerini bile bilmiyorum şu an.

  • Ben sorunumuzu tam olarak anlamamışım.
    Evet barkod hala şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu benim hesapla ilgili değil, genel bir engelleme olduğunu şu reddit başlığından anlamış bulunmakfayım:


    Çözümden bahsetmemiş ama aynı sorunu yaşıyorum, forumda kimse android içinde whatsapp kullanmıyor mu? Bir çözüm bilen yok mu?


    Ekleme: Redditte aynı hayatı alan diğer konulara da baktım. Hesabın banlanmasıyla da ilgiliymiş. Android emülatör içinde whatsapp kullanmak hesabın banlanması sebebi mi yani? Bu nasıl saçmalık, geri açtırmak da çok zormuş, aldık başımıza belayı...


    Ekleme 2: Tam 3 ay sürmüş, devamlı WhatsApp'a mail attım, destek hattından zaten başka şansınız yok, devamlı otomatik cevap veriyorlar. Bir etkisi oldu mu bilmiyorum ama bugün durumun düzeldiğini fark ettim. Ya hatayla numaramı engelledikleri bir algılamaya takılmıştı, onu toptan düzelttiler ya da video'lu falan attığım (resmi olmayan bir kaynak kullanmadığımı daha başka nasıl ispat edeyim bilmiyorum) mailler bir işe yaradı. Bir sorununuz olunca 3 ay sürmesi de inanılmaz saçmalık. İşimiz bunlara kalmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazzzz -- 16 Aralık 2023; 22:14:46 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.