Şimdi Ara

Anket Doldur, Para Kazan !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
10
Favori
74.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar. Arkadaşlar yeni ve çok etkili ve kazançlı bir sistem daha önermek istiyorum sizlere. Bu sistem yeni ve türk sistemi ve ödemelerini yapan güvenilir bir site. T.C.K 6563 sayılı kanunun 6. Maddesi gereği Ticari SMS ve E-MAİL gönderilecek kişilerden yazılı yada elektronik izin alınması mecburiyeti Ticarethane yetkililerini zora sokacak olmasından yola çıkarak bunu kazanca dönüştüren yasal bir sistem. Sistem ) 1 Mayıs 2015 tarihinde ticarethanelerin yaşayacağı dar boğazda ne gibi çözümler üretilir noktasından hareketle Ticarethane ile müşteri adaylarını buluşturmak amacıyla müşteri adaylarına bir teklifde bulunuyor ve diyor ki ; Gelin ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size bilgi sms leri gönderelim sizde bizden gelen her SMS , E-MAİL için gelir elde edin .Yani site diyorki sizlere hem bilgi verelim hemde Kazanç sunalım . Olay basit herşey zaten türkçe. İlk önce üyelik kaydını yapıp telefonunuza gelen doğrulama kodu ile sisteme giriş yapıyoruz ve para kazanmaya başlıyoruz. Sistemin içerisinde Kazanç olayı şu; Sistem sizin Sms , E-Mail , Anket Doldurma ve Video izleme gibi yollarla gelir elde etmenizi sağlıyor . Sistem Network oluşturabilen kişilere enteresan kazançlar sunuyor . Size işin bu tarafını aktaracağım . Şimdi ; sisteme üye olduğum anda tekil bir kişiyim , Üye sayfamdan davet linkimi kullanarak yada gsm numarasına davet sms i yoluyla başlıyorum yakınlarımı sisteme kazandırmaya 20 kişi üye olduğunda olanlar sizi hayrete düşürecek . Şu benim , bunlar üye olmalarını sağladığım 20 kişi ve bunlar ise benim vasıtamla gelen 20 kişinin sisteme üye yaptıkları . Ve bu 20 kişi benim kadar aktif değil onlar toplam da 200 kişi getirebildi. Alt sıram da 20 kişi olduğu için sistem bana bu 20 kişi nin işlem kazançlarının % 20 ‘ ini veriyor . Ve şu sırada ki 10 ar kişilerin bulunduğu 2 sıramdan da % 10 . Şimdi Basit bir kazanç hesabı yapalım . Sistem her Sms ve E- mail için 2 krş ödüyor . Ben ve kazanç ağım , bir sms atılsa ne kazanır ; ben 2 krş * 2 =dan 4 tl kazandılar .Bu sıram için de 4 tl nin % 10 unu kazanırsam buda 40 krş yapar .Bir sms de ekibim sayesinde 40+8+2 krş toplam 50 krş kazandım Bu durum da işi günlük hesaba yaparak ele alırsak ; Günde 10 Sms alsak ben 5 tl kazanırım Günde 10 da E-mail alsak 5 tl de oradan kazanırım Anket doldurma ve video izleme için sistem 5 krş kazanç veriyor . detay hesapları siz yaparsınız ben günlük kazancı söyleyeyim ; Günde 10 Anket doldursak 12,5 tl Günde 10 da video izlesek 12,5 tl de o yapar toplam günde 35 tl kazanırım .Ay 30 gün 30*35= 1050 tl kazanç yapar . Şimdi soruyorum size bu kadarcık emekle 1050 tl aylık kazancı nereden elde edebilirsiniz .İnanın bana çok değil 1 yıl sonra sisteme üye kazandırmak o kadar kolay olmayacak çünki etrafınız da herkes bu sistem den faydalanmaya başlayacak . Haydi daha ne bekliyorsun , Üye ol ve Kazanç ağını kurmaya başla . Başarılar .

    Üyelik için tıklayınız...




  • http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=637120

    Para kazanma sitesi arkadaslar anketler fln cok uzun isler bunda durup dururken bile kazaniyosunuz linke tiklayin üye olun kazanmaya baslayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana önereceğim bu sistem ile artık sende çok az bir çaba ile internetten para
    kazanmaya başlayacaksın inşallah. Sana tavsiyem tüm önyargılarından kurtulmandır. Eğer önyargılarını
    kontrol edemezsen başarıya asla ama asla ulaşamazsın.
    Her neyse daha fazla lafı uzatmadan sana bu sistemin adresini vermek istiyorum.
    BURAYA TIKLAYARAK BU SİSTEME ULAŞABİLİRSİN!http://umys.org/?ref=utuna




  • Anket Doldur Para Kazan
    30 dakikanızı ayırarak dolduracağınız bir anket başına 5$-75$ arası ödeme yapan firmalar olduğunu biliyor musunuz? Büyük firmalar anketlerine katılacak yeni insanlar arıyor. Bu anketlere katılmak için neler yapmanız gerektiğini biliyor musunuz?

    İnternette Yüzlerce Üyelerine Para Karşılığı Anket Doldurtan ve Bunun Karşılığında Ödeme Yapan Firma Var.
    Anket Listesi sizin için bu firmaların en güvenilir olanlarını topladı ve tüm bu sitelerin adreslerini bir arada sunuyor.
    Açıklayalım..

    Pek çok büyük firma yeni ürünlerini veya var olan ürünlerini test etmek ve potansiyel yeni müşterilerinin isteklerini araştırmak için çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Bu araştırmaların en önemli kısmını ise anketler oluşturuyor.

    İnternet üzerinde yüzlerce anket sitesi bulunmaktadır. Bu siteler büyük firmaların kendilerine verdiği anketleri kendilerine üye olan insanlara gönderiyorlar.

    Anket siteleri büyük firmalardan aldıkları bu anketleri size doldurtarak hem kendileri para kazanıyorlar hem de size para kazandırıyorlar.

    Örneğin bir bilgisayar firması piyasaya yeni çıkaracağı bir modelle alakalı anket yaptırmak istiyor. Bu anketi 22-35 yaş arasında bilgisayarı olan ve en son 3 sene önce yeni bir bilgisayar alan 100.000 kişinin doldurmasını istiyor. Bu bilgileri anket sitelerinden birisine veriyor. Anket siteside kendisine kayıtlı olan ve bu özelliklerle uyuşan tüm üyelerine mail aracılığı ile bu anketi gönderiyor.

    Bilgisayar firması ankete katılacak kişi başına 25$ bu firmaya ödeme yapıyor. Firmada üyelerine bu anket için 20$ ödeme yapıyor. Hem kendisi ankete katılan her bir üye başına 5$ kazanıyor hem de üyelerine 20$ para kazandırıyor.

    Bu İşi Yapabilmek İçin Neler Gerekli!
    Bu iş için internet bağlantısı olan bir bilgisayarın elinizin altında bulunması gerekmektedir. Kayıt olacağınız firmalar sizin üye olurken girmiş olduğunuz bilgilerle uyuşan anketler oluştukça size mail atmakta ve bu anketleri doldurmanızı beklemektedir.

    Ne kadar çok anket sitesine kayıt olursanız kazancınız o kadar fazla olacaktır. Dolduracağınız anketler için size ödeme yapmayı bekleyen yüzlerce firma vardır. Bu firmaların sitelerini isterseniz internetten siz kendiniz bulabilirsiniz. İsterseniz de Anket Listesi E-Kitabını satın alarak toplu olarak hazırlanmış bu firmaların listesine sahip olabilirsiniz.

    Karar sizin...

    Peki Anketlerde Bize Ne Gibi Sorular Soruluyor?

    Eviniz size mi ait kira mı?
    En son ne zaman bilgisayar aldınız?
    Herhangi bir sağlık probleminiz var mı?
    Baş ağrısı çektiğiniz zaman hangi ilacı kullanıyorsunuz?
    Cep telefonunuzun markası ne?
    Cep telefonunuzun kamerası var mı?
    İnternet bağlantı hızınız ne?
    Plazma televizyonunuz var mı?
    Evinizde kaç kişi yaşıyorsunuz?
    Yıllık geliriniz ne kadar?
    Evli misiniz yoksa bekar mı?
    Lens kullanıyor musunuz?
    Size bu ve bunun gibi pek çok soru içeren anketler gelecek. Bu anketler sitelere kayıt olurken girmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda gelecek. Sizin bilgilerinizle uyuşan bir anket oluştuğunda mail adresinize otomatik olarak bu anket gelecek ve mailde bu anketin kaç dakika süreceği ve tamamını doldurursanız kaç para kazanacağınız yazıyor olacak.

    Sizlere sunulan anket firmalarının listesini Anket Listesi E-Kitabını alarak sahip olabilirsiniz.

    http://www.xticaret.com/xticaret/?680_1482_=&ref=




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaroglu -- 9 Şubat 2015; 21:29:39 >




  • Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada http://umys.org/?ref=utuna

    Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemine kayıt olabilmek için daha önceden kayıt olmuş olan bir üyenin referansı gerekmektedir.

    Bu referansı bulmak ise çoğu zaman kullanıcılar için sisteme üye olmaktan vazgeçmelerini sağlamıştır.

    Biz, umystemsilcisi.com sitesi olarak, siz değerli kullanıcılara referans olup, rahatlıkla umys.org web sitesine üye olmanızı sağlıyoruz.

    Sıkca sorulan sorular arasında yer alan, üye olmak ücretlimi sorusuna cevabımız ise hayır.

    Referansımızla kolayca ve ÜCRETSİZ olarak umys.org web sitesine gönül rahatlığı ile üye olabilirsiniz. Üyelik için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

    Üye olduktan sonra eğer sistemde devam etmek isterseniz, isteğinize bağlı olarak resmi web sitesinin belirlediği 6 aylık aktif üyelik tutarını ödemeniz gerekmektedir. Onun haricinde web sitesine üye olmak için bir tutar yatırmanıza gerek yok.

    Üye olmak için burayahttp://umys.org/?ref=utuna tıklayınız..Acılan bölümden Yeni hesap Aç butonundan

    ücretsiz üye olabilirsiniz.....




  • Merhaba Arkadaşlar. Arkadaşlar yeni ve çok etkili ve kazançlı bir sistem daha önermek istiyorum sizlere. Bu sistem yeni ve türk sistemi ve ödemelerini yapan güvenilir bir site. T.C.K 6563 sayılı kanunun 6. Maddesi gereği Ticari SMS ve E-MAİL gönderilecek kişilerden yazılı yada elektronik izin alınması mecburiyeti Ticarethane yetkililerini zora sokacak olmasından yola çıkarak bunu kazanca dönüştüren yasal bir sistem. Sistem ) 1 Mayıs 2015 tarihinde ticarethanelerin yaşayacağı dar boğazda ne gibi çözümler üretilir noktasından hareketle Ticarethane ile müşteri adaylarını buluşturmak amacıyla müşteri adaylarına bir teklifde bulunuyor ve diyor ki ; Gelin ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size bilgi sms leri gönderelim sizde bizden gelen her SMS , E-MAİL için gelir elde edin .Yani site diyorki sizlere hem bilgi verelim hemde Kazanç sunalım . Olay basit herşey zaten türkçe. İlk önce üyelik kaydını yapıp telefonunuza gelen doğrulama kodu ile sisteme giriş yapıyoruz ve para kazanmaya başlıyoruz. Sistemin içerisinde Kazanç olayı şu; Sistem sizin Sms , E-Mail , Anket Doldurma ve Video izleme gibi yollarla gelir elde etmenizi sağlıyor . Sistem Network oluşturabilen kişilere enteresan kazançlar sunuyor . Size işin bu tarafını aktaracağım . Şimdi ; sisteme üye olduğum anda tekil bir kişiyim , Üye sayfamdan davet linkimi kullanarak yada gsm numarasına davet sms i yoluyla başlıyorum yakınlarımı sisteme kazandırmaya 20 kişi üye olduğunda olanlar sizi hayrete düşürecek . Şu benim , bunlar üye olmalarını sağladığım 20 kişi ve bunlar ise benim vasıtamla gelen 20 kişinin sisteme üye yaptıkları . Ve bu 20 kişi benim kadar aktif değil onlar toplam da 200 kişi getirebildi. Alt sıram da 20 kişi olduğu için sistem bana bu 20 kişi nin işlem kazançlarının % 20 ‘ ini veriyor . Ve şu sırada ki 10 ar kişilerin bulunduğu 2 sıramdan da % 10 . Şimdi Basit bir kazanç hesabı yapalım . Sistem her Sms ve E- mail için 2 krş ödüyor . Ben ve kazanç ağım , bir sms atılsa ne kazanır ; ben 2 krş * 2 =dan 4 tl kazandılar .Bu sıram için de 4 tl nin % 10 unu kazanırsam buda 40 krş yapar .Bir sms de ekibim sayesinde 40+8+2 krş toplam 50 krş kazandım Bu durum da işi günlük hesaba yaparak ele alırsak ; Günde 10 Sms alsak ben 5 tl kazanırım Günde 10 da E-mail alsak 5 tl de oradan kazanırım Anket doldurma ve video izleme için sistem 5 krş kazanç veriyor . detay hesapları siz yaparsınız ben günlük kazancı söyleyeyim ; Günde 10 Anket doldursak 12,5 tl Günde 10 da video izlesek 12,5 tl de o yapar toplam günde 35 tl kazanırım .Ay 30 gün 30*35= 1050 tl kazanç yapar . Şimdi soruyorum size bu kadarcık emekle 1050 tl aylık kazancı nereden elde edebilirsiniz .İnanın bana çok değil 1 yıl sonra sisteme üye kazandırmak o kadar kolay olmayacak çünki etrafınız da herkes bu sistem den faydalanmaya başlayacak . Haydi daha ne bekliyorsun , Üye ol ve Kazanç ağını kurmaya başla . Başarılar .

    Üyelik için tıklayınız...




  • arkadaşlar bir sürü site var internette ve herkes üye çekme peşinde ama kazandırıyormu veya kazandırıyor gibi gözüksede ödeme yapıyormu hepsi meçhul.ben yaklaşık 6 ay uğraştım bu işlerle daha 1 kuruş kazanamadıydım 1 hafta öncesine kadar şuan hesabımda 6 dolar var daha çok online olsam daha çok kazanırımda işten fırsat olmuyor.Bu arada ayda 500 -600 tl kazandırıyoruz yalanına kimse inanmasın internet babanınızın dükkanı değil :D bide kitap satıyolar adını vermicem herkes biliyor sakın he almayın hepsi hikaye benim anlatıcaklarımı anlatıyor kitap pazarlama tekniğiyle onlarda ordan kazanıyor.aylık 40-50 dolar kazanırım yeter diyosan gel yok bana yetmez diyosan internetle hiç uğraşma derim.

    buyrun kayıt linki:Clixsense

    bu işlerden hiç anlamayan arkadaşlar içinde nasıl yapılacağını anlattım bu linkde sakın korkmayın uzun olduğuna resimlerle anlattığım için öyle :D :
    bilmeyen arkadaşlar için resimli ve videolu anlatım tıkla




  • Refli üye olursanız sevinirim...

    http://adf.ly/15R3kq
  • Kesin Kazanç sağlayan bir eğitim seti zaman kaybetmeyin hemen kazanmaya başlayın. http://www.xticaret.com/xticaret/?680_84283

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten ayda 500 $ ve üzeri kazanmak ciddi bir çaba gerektirir.
    Fakat bana ayda 100 $ yeter en azından faturalarımı öderim diyorsanız, internetten gerçek para kazanmak
    isteyenler için birkaç site tavsiyem olacak.


    İnternetten para kazanma yöntemlerinden biri PTC siteleridir. PTC ( paid to click) yani

    tıklama başına ödeyen sitelerdir. En güvenilir olanları sizin için paylaşıyorum.



    AdPageViews bireysel tıklamalarda çok iyi kazandırıyor.

    0.01 - 0.025 per cliks Bireysel tıklamalar oldukça yüksek.

    0.025 direct ref per cliks Direk reflerin 0.025 tıkladığı reklamlardan aynı şekilde 0.025 kazanıyorsunuz.

    Böyle reklamları benzer PTC sitelerin hiçbirinde görmedim.

    Ref değiştirmek yok. Kiraladığınız refler hergün düzenli olarak tıklıyor.

    Dolayısıyla zarar etmiyorsunuz.

    AdPageViews Videosunu Buradan İzleyebilirsiniz;

    https://www.youtube.com/watch?v=zZ5Y9WFNAXc&feature=youtu.be

    Buradan Kayıt Olabilirsiniz;

    http://adpageviews.com/?ref=bygirisimci






    Yatırımsız en çok kazandıran PTC sitesi

    TrafficMonsoon günlük ortalama 6 ila 12

    adet 0.01 $ değerinde reklam gönderiyor. Siteye referansınızla kayıt olanların tıklamalarından % 100

    kazanıyorsunuz. Günlük ortalama kazanç 0.1 $. Bazı PTC siteleri yatırım yapsanız bile bu kadar

    kazandırmıyor. Buna referanslarınızın kazancını da dahil edersek kazancımız daha da yükseliyor.

    Reklamlara akıllı telefonlarınız aracılığı ile tıklama yapabilirsiniz.

    Bu bakımdan benzersiz bir site olduğunu söyleyebilirim.

    Diğer PTC sitelerine göre çok hızlı kazandırıyor.

    TrafficMonsoon Türkçe Anlatım Videosu

    https://www.youtube.com/watch?v=JtOlB0SYz3I

    Buradan Kayıt Olabilirsiniz;

    https://trafficmonsoon.com/?ref=bygirisimci







     Anket Doldur, Para Kazan !!!



    # ClixSense 2007 yılında kurulmuştur. 8 yıldır düzenli olarak aksatmadan ödeme yapar.

    # Ödeme günleri Pazartesi ve Cuma ( Hiç aksamaz )

    # Haftada 5$ değerinde anket gönderir.

    # Mini Joblar ile günlük $2 - $3 kazanılabilir.

    # 8 Basamaklı referans komisyonu mevcuttur.

    # ClixGrid oyunu ile extra $5 - $10 kazanabilirsiniz.


    Videosunu Buradan İzleyebilirsiniz;

    https://www.youtube.com/watch?v=FMZYGr67dN4


    Buradan Kayıt Olabilirsiniz;

    http://www.clixsense.com/?6996323








    # Neobux 2008 yılında kurulmuştur.

    # Minimum ödeme $2

    # Anında ödeme

    # Günlük en az 30 reklam.

    # Referans kiralama

    # Minijoblardan ayda $ 250 kazananı gördüm.

    Buradan Kayıt Olabilirsiniz;

    https://www.neobux.com/?r=bygirisimci



    Not: Sitelere kayıt olurken paypal hesabınız olması gerekir.

    Bu 4 siteyi aynı anda kullanıp internetten gerçek anlamda bir gelir elde edebilirsiniz.

    Referans linklerimden kayıt olan arkadaşlara kazanmanın püf

    noktalarını detaylı anlatıyorum. PTC siteleri için daha detaylı bilgilere bloğumdan

    ulaşabilirsiniz.

    http://bygirisimci.blogcu.com




  • arkadaslar bu işte gercekten para yok yanı olsa bıle ck az onu da sıtelerdekı sınırdan dolayı ck gec alırsınız. bu işle ugrasmayın pişman olursunuz. u yazımı bakın eger ınanmassanız dahı bazı sıtlerı verdım merak etmeyın lınk felan atmadım sadece adları var. ben bu ısı9 yaptıgıma ck pısmanım emeklerıme yazık barı sız yapmayın
    http://anketdoldurparakazan2015.blogspot.com.tr/
  • İnternetin tanıdık markalarından sizin ve başka kişilerin yaptığı alışverişlerden,kampanya paylaşımlarından ya da marka, kampanya beğenmelerinden, tweet ve retweetlerden para kazanmak ister misiniz? Gittigidiyor,Teknosa, Hepsiburada, Sarar, Bora jet...

    http://www.xticaret.com/xticaret/?2307_62039_=&ref=

    siz de internette dolaşırken eğlenirken niye para kazanmayasınız ?
  • bu iş gerçekten çok kolay önemli olan sadece anket listelerine ulaşmak ulaştıktan sonra sizde benim gibi anket doldurarak para kazanmaya baslayabilirsiniz

    http://www.xticaret.com/xticaret/?680_62039

    vaktinizi ayırdıkça anketleri dolurun boş zamanlarınızda doldurun ve kazanın. sizin elinizde
  • Yeni keşfettim. Kayıt olunca 4 dolar tıklama başına da 0.5 dolar veriyormuş. 40 dolarda parayı çekebiliyorsunuz. Buyrun link:http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=678495
  • Alayı düzmece arkadaşlar.
  • Netlioo sitesi yerel bir sitedir arkadaşlar. sosyal medyadan (facebook,twiter gibi) paylaşacağınız reklamlar için size puan veriyor ve verilen puanı paraya çevirebiliyorsunuz. siteyi incelemenizde yarar var. ayrıca anlaşmalı olduğu sitelerden yapacağız alışverişlerle belirli komisyonlarda kazanç sağlayabiliyorsunuz. kayıt olmak isteyen referans numarasıyla kayıt olabiliyor. isteyenler için referans nohttps://netlioo.com/register/fthy48
    almış olduğum ödemelerin kanıtı aşağıdadır:


    sormak istediğiniz ve sitelerin işleyişiyle ilgili her türlü bilgiyi verebilirim.
     Anket Doldur, Para Kazan !!! Anket Doldur, Para Kazan !!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nick_Otin

    Alayı düzmece arkadaşlar.

    Yeni başlayanlar bu işten ekmek yiyemez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar benderimki.com a üye oldum yeni 2-3 anket falan doldurdum aranızdan düzenli kullanan var mı bu siteyi? nasıl bir site?
    bilen varsa bilgilendirsin lütfen
  • bu iş gerçekten çok kolay önemli olan sadece anket listelerine ulaşmak ulaştıktan sonra sizde benim gibi anket doldurarak para kazanmaya baslayabilirsiniz

    http://www.xticaret.com/xticaret/?680_62039

    vaktinizi ayırdıkça anketleri dolurun boş zamanlarınızda doldurun ve kazanın. sizin elinizde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar sirketler bir ürünü piyasaya çıkarmadan önce pazar arastırması yapar. bu pazar araştırmasında ürünün satılıp satılamayacagını anlar. bu yüzden bu pazar araştırmasına büyük paralar harcanır. sizde anket sitelerine üye olarak bu şirketlerin sorduğu sorulara cevap veriyorsunuz. en basitinden bir çikolata piyasaya sürerken bile onun anketini yapıyorlar. kendim doldurdum böyle bir anket. o yüzden sizlere ihtiyaçları var. verdiğim bağlantıyla anket sitelerini indirin daha cok kazanmak için neler yapmanız gerektiğini öğrenin ve hemen para kazanmaya başlayın. DİKKAT EDİN üye olduğunuz sitelerde profilinizi eksiksiz doldurun ki daha çok anket alın.
    http://www.xticaret.com/xticaret/?680_62039_=&ref=

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.