Şimdi Ara

Anker Soundcore Liberty Neo İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
5.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Soundcore Neo kulaklık kullanıyorum ve ürünün + / - 'lerini burada anlatmaya çalışacağım. Umarım Faydalı olur

    Kutu İçeriği
    Kutu içerisinden 3 adet yedek silikon uç çıkıyor ve üzerinde bulunan silikon uçlar ile birlikte toplamda 4 set. Spor kullanımlar için ayrıca kulaklık dışında bulunan kısma takmak için 3 adet kancalı ek silikon çıkıyor, bunlar kulak içinde tutunarak hareket halinde ( eXtreme Spor vs) kaymasını ve çıkmasını engelliyor. Cihazın kendisi şarjı sıfır şekilde geldi, içinden kısa bir kablo çıkıyor, usb şarj başlığı vs yok. Kullanım klavuzu , kitapçıklar çıkmakta.

    Cihazı tamamen şarj ettikten sonra kullanıma hazır, bluetooth bağlantısı için cihazın üzerinde bulunan tuşa basılı tutuyoruz 1-2sn ve sonrasında direk telefonda bağlantı için hazır oluyor. Aynı anda 2 kulaklığı kullanabiliyoruz yada tek birtanesinide aktif edip diyerini kutusunda bırakabilirsiniz, şarj bitme derdi olmuyor. Şarj durumu 3 çizgi ışık ile belirtiyor.
    Anker Soundcore Liberty Neo İncelemesi Anker Soundcore Liberty Neo İncelemesi


    Kulaklıkar
    Aşırı hafif ve elinizde bozuk para hıssi veriyor. Kulaklığı kulağınıza taktığınızda hafifliği nedeniyle kıpırdamıyor, genel konfor olarak orta diyebilirim çünkü benim kulaklarım genelde tüm kulaklıklarda ağrı yapabiliyor ve ben bunun için ekstra olarak sünger olanlardan amazon üzerinden sipariş verdim, onlar geldiğinde ayrıca resimlerinide çekeceğim burada paylaşacağım.
    Anker Soundcore Liberty Neo İncelemesi Anker Soundcore Liberty Neo İncelemesi Anker Soundcore Liberty Neo İncelemesi


    Şarj Kutusu
    Ultra hafif, dayanıklı, simli koyu füme bir duruşu var, Masaüstünde çok şık duruyor, ceketin iç anahar cebinde tam oluyor ve büyük cebe koymanıza bile gerek kalmıyor. Pantolon cebinde yer tutmuyor, ortalama bir çakmak ebatında, şık.
    Anker Soundcore Liberty Neo İncelemesi Anker Soundcore Liberty Neo İncelemesi Anker Soundcore Liberty Neo İncelemesi Anker Soundcore Liberty Neo İncelemesi


    Ses Kalitesi
    Linkin Park, Limp Bizkit, paparoach ve günümüze doğru Rap/Hiphop/Tekno/ ARabesk Rap/ Blup Blup derken tüm müzikleri denedim ve dinledim. Kesinlikle harika BASS veriyor, bir süre sonra ağrı yapabiliyor bu. Kulaklık üzerinde ses arttırma ve kısma olsa harika olurdu. Ses mühendisi gibi kulağım olmadığı için genel yorumum çok iyi olduğu yönde.

    Ürün linki:https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-liberty-neo-tws-bluetooth-5-kulaklik-ipx7-suya-dayaniklilik-20-saate-varan-calma-suresi-siyah-a3911-p-HBV00000O5YPI




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 24 Kasım 2019; 2:40:34 >







  • Bu mesaj editlenecek, uzun kullanım ve ekstra sipariş verdiğim süngerler ile ilgili eklemeler yapacağım.
  • Şarjı ortalama ne kadar sürüyor?Rock müzik konsunda deneyimleriniz nasıl oldu?Q10 konusunda gordum bu kulaklığı da q10 ile kararsız kaldim.Inceleme için teşekkürler
    @hie



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter H.White -- 23 Kasım 2019; 12:37:58 >
  • Bende sizin yorumlarınızdan sonra bu kulaklığı tercih ettim. Diğer başlıkta bilgiler verdiniz teşekkürler.

    Tv de denediniz mi hiç?
  • Walter H.White kullanıcısına yanıt
    Aldığım günden buyana kullanıyorum, bazen arabada bazen sporda ve genelde bilgisayar ile bağlayıp müzik dinlerken. Şuan 1 diş kaldı, 1 hafta kadar dayandı diyebilirim resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Impressive

    Bende sizin yorumlarınızdan sonra bu kulaklığı tercih ettim. Diğer başlıkta bilgiler verdiniz teşekkürler.

    Tv de denediniz mi hiç?
    TV 'den bağlantı yapabilme şansım olmadığı için deneyemedim, umarım istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Bilgisayar, cep telefonu, tablet ile bağlantıları hep kullanıyorum ama TV için yorum yapamadım.
  • hie kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • Rica ederim, herzaman yardımcı olurum. Arkadaşlar şunları aldım, kargoda bekliyorum.https://www.amazon.com/gp/product/B071HT121F/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=sl1&tag=ietr-20&linkId=5da01fa26cd0aa17a83a254e8aea2e02&language=en_US

    Anker Soundcore Liberty Neo İncelemesi

    Bu süngerleri taktıktan sonra ses yalıtımı ve kalitesi hakkında yeniden bir değerlendirme yazacağım. Şuanki silikonlar normal kalitede, Tidal üzerinden dinlediğim müziklerde inanılmaz bir ses kalitesi alıyorum. Süngerler ile birlikte nirvanaya zorlayacağım :)




  • Güzel paylaşım. Teşekkürler.
    Ses şiddeti konusunda durum nedir? 10 üzerinden nasıl puanlarsınız? (10 puan kaliteli kablolu kulakluk ses şiddeti)
    Başka TWS kulaklık kullandım, ses seviyesi çok düşük, malım kablolu kulaklığa alışmışız....
  • Hocam kulaklığın konuşma kalitesi nasıl?
  • JosSeven kullanıcısına yanıt
    Kullanımından menunum, karşı taraf sesin net ve temiz geldiğini söylüyor. Tabi kulakiçine tam yerleştirdiğim için dılşarıyla bağlantıyıda kesiyor, iyimi kötümü karar veremedim. Ofiste, evde yada kapalı açık farketmez her ortamda gayet güzel, ama araba sürerken biraz dikkat gerekiyor o yüzden tek kulaklık kullanıyorum arabada.
  • hie kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için
  • sanırım bu kulaklığın solu tek başına kullanılamıyor veya ben beceremedim. sağda sıkıntı yok ama solu takıp diğerini kutuya koyduğumda ses ve bağlantı kesiliyor. var mı benzer durumu yaşayan acaba?
  • Valery kullanıcısına yanıt
    Kulaklığın solu tek başına kullanilabiliyor sağ kulaklığı kutusuna koyup kutuyu kapatın daha sonra sol kulaklığıa kapanıncaya kadar basılı tutun kırmızı ışık yanınca kapanmış demektir tekrardan basılı tutarak beyaz ışık hızlı bir şekilde yanıp sönene kadar basılı tutun ilk beyaz ışıkta elınızı cekmeyin hızlı yanıp sönünce bırakın ve blutoothtan Liberty neo L adında bir cıhaz göreceksiniz ona bağlandığınız zaman soluda tek başına kullanabilirsiniz solu tek kullanmak istediğinizde bu işlemi tekrar etmelisiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriyye1453 -- 8 Şubat 2020; 0:37:13 >
  • Seriyye1453 kullanıcısına yanıt
    Denedim oldu, bende solu tek başına kullanılmıyor diye düşünenlerdendim, sayende kullanılabileceğini tatbik ederek öğrendim. Teşekkürler
  • Merhaba

    Konu çok aktif değil sanırım.

    Tek sol aktif ettim sonra ikisini aynı anda nasıl aktif ediyoruz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 16 Şubat 2020; 15:34:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nohackmove

    Merhaba

    Konu çok aktif değil sanırım.

    Tek sol aktif ettim sonra ikisini aynı anda nasıl aktif ediyoruz?
    Sağ kulaklık ile sol kulaklığa aynı anda basılı tutun ve ikisindede ışıklar aynı anda yanacak, daha sonra bluetooth bağlantısı yapmanız yeterli.
  • hie kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,

    Aslında sadece sağ tarafı taktığımda diğeri kutuda ise tek sağ çalışıyor.
    Tek sol için ise dediğiniz gibi sadece solu kutudan çıkarıp kapanana kadar basılı tutuyorum tekrar açınca bt ile eşleyince tek sol çalışabiliyor.
    Tekrar solu kutuya koyup geri ikisinide alınca otomatik olarak ikisi birden çalışmaya devam ediyor.

    Kulaklığı alınca Pazar günü şarj ettim. Sonra sabah akşam serviste işe giderken 1er saatten toplam 10 saat, 2 akşamda 3er saat evde kullandım. kulaklıklar her seferinde kulağıma takınca şarj full diye anons etti ve kutuda şuan hala 2 ışık yanıyor şarj ederken.

    Ses seviyesi Spigen Legato Arc r72e boyna asılan model kulaklığımdan biraz düşük ses seviyesinde ama bass çok daha yüksek.

    Nedense iki kulaklıkta aktif iken sadece sağ kulaklıktan arayan kişinin sesi geliyor. Ve noise canceling yokmuş. etraftaki diğer insanların sesleride çok net karşı tarafa gidiyor.

    En beğenmediğim yanı ise cep telefonu cebimde iken arada seste kesilme oluyor anlık, ve açık alanda bile 6-7 metre mesafede ses kesilebiliyor. Birde 3 metreden sonra diyelim sağ elim ile sağ kulağımı kapadım bağlantı kopuyor.

    Bt 5.0 iyileştirilmiş bağlantı teknolojisi öven bir üründe böyle bir kopma beklemezdim.

    F/P ürünümü derseniz, amaç müzik dinlemek ve en az şarj ile en uzun süre kullanmak ise güzel, ancak ses seviyesi biraz düşükmüş. Bu gün Haylou GT1 ile kıyasladım arkadaşımda bu model var TWS olarak. Haylou dan daha iyi diyebilirim. Haylou da spotify da muzik değiştirince kulaklığun senkron olması zaman alıyor 5sn kadar gecikmeli senkron olabiliyor.

    Anker performans dışındaki konularda 1-2 adım önde.

    Bendeki Neo da bağlantısal sorun tesadüfen bana arızalı ürün gelmiş olabilir gibi hissettirdi. Hiç bir yorumda kopmaları okumadım çünkü.
    Belki bu hafta Teknosa ya şikayetlerim ile götürür ürün değişimi isterim.




  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bağlantı sorunu ilkdefa sizde oldu sanırım. Farklı bir cihaz ile deneme şansınız var ise bi kontrol edin derim, yada iade/değişim talebinde bulunun. Ben sporda kullanıyorum bass kısmı inanılmaz keyifli oluyor, salon gürültüsünü engelliyor.
  • Çinden 90 liraya şipariş verdim. Bakalım gelsin de bi test edeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.