Şimdi Ara

Ankara evden eve nakliyat firma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar...

    Ankara Ayrancı'dan yine Ayrancı'ya evden eve nakliyat için tavsiye edebileceğiniz firma var mı?

    Fiyatta anlaşırsak, mutfak malzemelerini vs. kendim de taşıyabilirim. Sadece mobilya, beyaz eşya ve avizeler. Söküm montaj vs. de olmalı.



  • Baykarayı tavsiye ederim. İki kere şehir dışı taşıdılar. Gözünüz arkada kalmasın diyorsanız..
  • Nakliyat firmasını seçerke gerçekten dikkatli olmak lazım... Özel olarak tasarlattığım ve mutfağımın en güzel obilyası olan mutfak masası taşıma sırasında kırıldı ve taşıma şirketi bunu maddi olararak karşılamadı.. Siz siz olun bol referansı olan bir nakliye şirketi ile anlaşın...
  • Özçamoğlu Nakliyat, yeni ismi Atlantis Nakliyat. Büyük ihtimal yaptıkları kötü işlerden sonra isimleri piyasada dolaşmaya başlayınca isim değiştirdiler. Sahipleri D** M** S**. 2 senelik yatak odası gardrobu ve salon konsolunu çizdiler. Bir valizimizi düşürüp parçalayıp çöpe atıp, içini poşete koymuşlar haberimiz yok. Evde valiz arıyoruz, arayıp sorunca söylediler. O kadar rahatlar ki ''ne olmuş kırıldıysa'' diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mturgaye -- 19 Eylül 2017; 16:19:42 >
  • Daha yeni taşındım atatürk hastanesinde dokturum Etlik Elvankent arası eşyalarımızı taşıyan Yılmaz Bey ve ekibine çok teşekkürler. Özellikle Yılmaz Bey'in üstün gayretleri sayesinde eşyalarımız sorunsuz taşındı. Piyasada o kadar iş bilmez, ukala firma varki. Ama Destan Nakliyata güvenebilirsiniz ve eşyalarınızı güvenle taşıtabilirsiniz. Kesinlikle destan nakliyata güvenebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Ankara'da asansörlü nakliyeci arıyorsanız burayı incelemenizi öneririm


    http://www.ankaraesyadeposu.net/ankara-asansorlu-tasimacilik.html

     Ankara evden eve nakliyat firma tavsiyesi
  • Ankara nakliyat firması tavsiye konusunda profesyonel hizmet sunan çok fazla nakliye firması yok bana göre. Olanlar da fiyatları çok yüksek.

    Mecburi taşınma işlemlerinden dolayı bu konuda oldukça fazla tecrübe edindim. Aman dikkat ucuz fiyat olsun derken eşyalarınız kaldır çöpe at vaziyetine gelmesin.

    Birçok kez taşınan biri olarak 6 farklı nakliye şirketi ile eşya taşıdım. 2020 de ki son taşınma işlemim sorunsuz oldu diyebilirim. Şefimin yönlendirmesi üzerine anlaştığım deha nakliyat gerçekten kurumsal ve profesyonel hizmet sunuyorlar.

    İhtiyacı olan kişilerin teklif alması için web sitesi adresini aşağıya bırakıyorum.

    https://www.dehanakliyat.com.tr/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ev taşıma taleplerinize profesyonel çözümler üreten Esenoğlu Evden Eve Nakliyat Hizmetleri firması profesyonel taşımacılık hizmeti sunmaktadır.


    https://www.esenoglunakliyat.com/

    https://www.mamaknakliyat.net/

    Kaliteli Taşımacılık İçin Buradayız Bize 7 / 14 Ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Europatrans tavsiye ederim adamlar bakanları , sanatçıları falan taşıyor çok kurumsal ankara nakliyat firması

  • Ankara'dan veya Türkiye'nin her bölgesinden Dünyanın hangi ülkesine ev eşyalarınızı ve şahsi aracınızı göndermek isterseniz info@orimexlojistik.com mail adresine sormak istediğiniz tüm soruları, gümrük evraklarını, prosedürleri, vergi ödemelerini, transit sürelerini, gümrük muafiyetlerini vs. kısacası aklınıza takılan her şeyi sorup güncel fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Ya da +90 216 335 35 35 numaralı telefon numarasından da ulaşım sağlayabilirsiniz.


    https://www.orimexlojistik.com/





  • Ankar Nakliyat Keçiörende ki tüm nakliyat işlerinizde bize ulaşın.



     Ankara evden eve nakliyat firma tavsiyesiankarevdenevenakliyat.com.tr
    Ankara Evden Eve Nakliyat Fiyatlarında % 35 İndirimli Dönem
    https://ankarevdenevenakliyat.com.tr
  • Ankara'da daha önce bir çok firma ile taşınmıştım çoğu işten anlamayan firmalardı sonradan farkettim. En son Aceroğlu nakliyat ile taşındım ve gerçekten işlerinin hakkını veriyorlar hem uygun hemde profesyonel hizmet veriyorlar tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.veziroglunakliyat.com


    Tokat nakliyat Firmamız, taşıma hizmetleri teknolojik yöntemler ile vermektedir. Tokat nakliyat Eşya paketleme, mobilya montajı, yükleme gibi işlemler uzman personeller tarafından yapılmaktadır. Tokat nakliyat asansörlü ev taşıma noktasında da faaliyet göstermektedir. Nakil sırasında en ufak bir problemin yaşanması söz konusu değildir. tokat nakliyat Veziroğlu evden eve nakliye ekonomik fiyatlar ile hizmet sağlamaktadır. Tokat Nakliyat Şehir içi ve şehirler arası tüm taşımacılık ücretleri makul bir düzeydedir.


     Ankara evden eve nakliyat firma tavsiyesi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.