Şimdi Ara

ANKARA BATIKENT AKKENT 3 KONUTLARI SAHİPLERİ PLATFORMU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
31.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lütfen karşılıklı polemiğe girmeyelim.

    Gelecekteki site sakinleri olarak bilgi paylaşımımızı ve sohbetlerimizi sürdürelim.
  • akkent-1 akkent-2 de bildiğim kadarıyla yürüyüş parkurları var ama akkent-3 te yok biliyorum...esasında akkent-3 e yapsalar çok iyi olur, artık tüm sitelerde yürüyüş parkurları mevcut.....
  • Arkadaşlar amaç ne olursa olsun faydalı bir ortam yaratıldı.Bunu bozmaya ve başka yerlere çekmeye çalışanlar işlerine baksın lütfen!
    İnternet ortamında buna engel olamazsınız o yüzden en kısa zamanda bir araya gelip farklı platformlarda daha verimli görüşmeler yapabiliriz.Belli katılım sayısına ulaştığımızda bir araya gelmeyi teklif ediyorum.Bizler için daha sağlıklı olacaktır.

    Bloklar arası değil site ortamı yaratılmalı ortak paylaşım alanlarımız olacak bunları dşünmeliyiz.
    Ayrıca düşünceleriniz ve yorumlarınızdan anlaşılıyor ki doğru seçim yapmışız .
    EV ALMA KOMŞU AL derler ya içimiz rahat artık.Tüm ev sahiplerine Aileleri ile sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz.Eşim , kızım ve ben. Saygılar
  • Tekrar Merhaba,

    Bir komşumuzun daha önce belirttiği gibi 4+1 lerde oturma odasında ( Diğer daire tiplerinde umarım vardır) tv bağlama sistemi yok. Durumu ve garipliğini belirttim ama bir değişiklik yapılamayacağını söylediler.
    Anlaşılan birlik olsak da dairelerde ufak değişiklikler için pek şansımız olmayacak gibi.

    Daireler bittikten sonra bir araya gelip yapılmasını istediğimiz ortak düşüncelerimizi belki daha hesaplı gerçekleştirmenin yolunu buluruz.
  • Arkadaşlar,

    Elinde en boy ve m2 olarak ayruntılı daire planı olan var mı?

    Bizlerle paylaşırsanız sevinirim.
  • arkadaşlar kolay gelsin c bloktan ev almıştım. dün evlere bakmaya gittim ama hiç başlanmadıgını gördüm. bunlar eylül 2011 e bitiremez diye düşünüyorum. sadece a bok 10 kata kadar yapıldıgını gördüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smmmfatih -- 1 Kasım 2010; 11:19:40 >
  • hayırlı olsun güle güle oturursunuz inşallah.merak etmeyin inşaat 1.5 ay önce başladı. cuma günü zaten 9. katın kalıbı yapılmış ama sökülmemişdi.a ve b blok ların biraz kalıpları farklı diğer bloklara göre diğer üç blok da kalıplar aynı oldugu için ve ikinci vinç in devreye girmesiyle daha da hızlanacaktır diye tahmin ediyorum. benim tahminim 5. aya kalmaz kaba inşaat biter gibi geliyor bana tabiii aynı anda diğer işlere de başlamaları gerekiyor.(bims örülmesi vs)ayrıca sözleşmemizde yanılmıyorsam üç ay gibi opsiyon var onuda dikkate almakta fayda var biz teslim tarihini 31.12.2010 tarihinde taşınacakmışız gibi düşünürsek en azından hayal kırıklığı yaşamamış oluruz malum hava şartları nasıl geçer bilemeyiz.ama inşallah söyledikleri 30.09.2010 tarihinde teslim ederler.
  • Dün inşaat alanına uğradım. A blok 10. kat tamamlanmış. Diğer blokların hepsini göremerdim ama bir kısmının temeli atılmış. Ayrıca site çevre duvarları da örülmeye başlamıştı.

    İyi pazarlar.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende akkent 3 a blok 3.kat no:13 daire sahibiyim böyle bi platformun oluşturulmasına sevindim.Anten konusunda haklısınız isteklerimizi toplu ifade edersek daha etkili olur tabiki.herkese iyi günler görüşmek üzere.
  • email listesi üzerinden daha etkin haberleşme sağlanabileceğini düşünerek bir liste yarattım. bütün akkent 3 konut sahiplerini üye olmaya davet ediyorum. üye olmak için akkent3+subscribe@googlegroups.com adresine boş bir mail atmanız yeterli.

    quote:

    * Grubun e-posta adresi: akkent3@googlegroups.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaint -- 3 Aralık 2010; 21:11:31 >
  • Hafta sonu gördüğüm kadarı ile A blok kaba inşaatı sonlanmak üzere. Diğer blokların inşaasına da başlanmış.

    İnşaat oldukça hızlı gidiyor gibi görünüyor.
  • ben aşağı yukarı her hafta inşaata uğrayıp resmini çekiyorum ve akkent3 grubuna mailliyorum.
    (http://groups.google.com/group/akkent3)
  • Sevgili Akkent 3 Daire sahipleri,

    Sağolsun msaint arkadaşımız her hafta sonu inşaatın gidişatını resimleyerek bizlerle paylaşıyor. Göremeyenler için büyük avantaj.
    Ayrıca dayanışma, fikir paylaşımı, duyduğumuz haberleri iletme , tanışma vb gibi paylaşımları bu platformda sürdürmeyi öneriyorum.

    Son duyumum; akkent 3 dairelerinin bir prototipi şu anda akkent-1 daire tanıtımının yapıldığı yerde kurulacağı. Bu sayede kullanılacak malzemleri görebileceğiz.

    Ayrıca ; sıcak suyun merkezi sistemle mi yoksa sofben kullanılarak sağlanacağı konusunu anımsayan var mı?
  • biz de bakınıyoruz,
    2 de br daire bulduk,
    sonra 3'e bir baktık, karar veremedik.
    çok para 200 küsür, ne yapsak....
  • akkent 3 konutlarindan yeni ev almis biri olarak foruma bir kac guncel bilgi vermek istiyorum. Bilgiler direk Evren hnm. kaynakli maillerdir.


    1) Mutfaklar ankastre ürünlere uyumlu şekilde yapılmaktadır. Şayet ilave karşı tezgahı da istersek o zaman buzdolabı ölçümüz de
    en olarak 85 cm'i geçmemesi gereklidir. Gardrop tipi büyük buzdolapları sığmıyor.
    2) Genel banyo küvet ebeveyn banyosu duş teknesi olacaktır.
    3) Binalarda 36 m3 içme ve yangın suyu deposu bulunmaktadır.
    4) Kalorimetreli merkezi sistemde sıcak su da merkezi oluyor. Tükettiğimiz kadarını ödüyoruz.
    Tüm daireler belirlenen minimum ısıda (kanunen ) ısınıyor. Her mekandaki vanalardan dilediğimiz şekilde sıcaklığı arttırabiliyoruz.
    Kombi gibi tamamen kapatamıyoruz. Sadece mutfaktaki ocakiçin bireysel abonelik yaptırıyoruz.
    5) Daire satış bedeline dahil olmayan opsiyonel olarak örnek daire ile birlikte sunulacak imalatlar :
    Koridor gömme dolabı
    Mutfak karşı duvar ilave banko
    Ayakkabılık
    Vestiyer...


    Umarim forumu tekrar canlandiririz. Ornek dairenin hazirliginin bitmek uzere oldugunu mujdeliyorum burda :)

    Saygilar...




  • Merhabalar,

    dun aksam, akkent ile imzaladigimiz sozlesmedeki kullanilan malzemeler
    kismini tekrar inceledik.

    ornek daireyle sozlesmeyi karsilastirdigimizda, sozlesmede
    soylediklerinin aksi hicbir durum olmadigini gorduk.

    ornegin;
    duvar kaplamalariyla ilgili: salon duvar kagidi, banyolarda islak
    zeminler seramik, diger kisimlar vinyl duvar kagidi, odalar, koridor
    ve mutfak su bazli boya diye belirtilmis.
    mutfak dolaplari ve tezgah projesine uygun secilecektir deniliyor.
    banyo etajerli dolap, genel banyo kuvet veya dus teknesi, ebeveyn
    banyosu dus teknesi olacaktir seklinde de ifade var.

    bunlara sizler de sozlesmelerinize bakarak tanik olabilirsiniz.

    bizim fikrimiz evlerimizde sadece mutfagin sonuk, basit kaldigi
    yonunde. ancak bununla ilgili de akkent'ten bir sey talep etme
    hakkimiz, sozlesmeye gore malesef yok gozukuyor. mesela, en azindan
    mutfak dolaplariyla, tezgah arasinda bir mozaik uygulama acikcasi daha
    hos durabilirdi.

    saygilar...




  • arkadaşlar cumartesi günü yapılan akkent-3 ün örnek dairesine son şekli ile tekrar baktım, o esnada mutfak ve dolapları yapan firma yetkilileri de oradaydı, dolaplardaki hataları, duvarla arasında ki boşlukları konuştuk ve burasının örnek daire olmasından ve yerinin uygun olmadığından istenildiği gibi yapılamadığını kesinlikle binalarda öyle açıklıklar ve hatalar yapılmayacağını bildirdiler, ayrıca evren hanımla da uzun uzun konuştuk özellikle mutfak dolaplarının altının duvarının genelde beğenilmediğini, burasının mutfak dolaplarına yakışır bir desende seramikten veya benzer bir malzemeden yeniden dizayn edilmesi gerektiğini söyledik genel taleplerde böyle olduğu konusunda hem fikir olduk kendisi bize bir söz vererek bu konu ile ilgileneceğini ve yönetimle bu konuyu konuşacağını bildirdi, yönetiminde bu konuda yardımcı olacağını umuyorum...içerisine yerleştirilen mobilyalarla örnek daire daha düzgün bir hale gelmiş herşey ortaya çıkmış genel anlamda beğendik...ayrıca akkent-2 den daha kaliteli yapılması için evren hanımın ne kadar çaba harcadığınıda öğrendik ....bundan sonrada elinden geleni yapacağını biliyoruz....ben şahsen bugünkü konuşmamızdan sonra daha olumlu bakıyorum ...eğer söylenen yerlerde düzeltilebilirse herkes gibi bizlerde mutlu olacağız....yapılacak opsiyonlu dolaplar, ankastre ürünler ile diğer malzemelerin fiyatları önümüzdeki hafta belli olacakmış sanırım....ona göre herkes bir kararını verir...örnek daireyi görmeyen varsa biran önce görmelerinde fayda var...saygılarımla...




  • “Ünal Akpınar İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapımı üstlenilen Akkent Projesi, müşterilerimizin kalite ve performans istekleri gözetilerek tasarlanmış, müşteriye karşı tutum ve davranışlar da müşterini memnuniyetini ve tatminini de göz ardı etmeyen takım çalışmasına uyumlu, araştırmacı, deneyimli ve dinamik kadrolar doğru yerde doğru şekilde görevlendirilmiştir.
    Yorumlarda ileri sürülen iddialar “Konutta örnek proje olarak gösterilen Akkent Projesini” ve firmamızın ticari itibarını zedelemeye yönelik olup fiili mesnedi bulunmayan ve haksız çıkar sağlama amacı taşıyan iddialardır. Tüm kamuoyuna saygıyla arz olunur.”

    Ünal Akpınar ve Ünal Akpınar İnşaat
    İmalat San. Ve Tic. A.Ş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.